IRC-Galleria

LadyJane

LadyJane

Valentine, and nothing less

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Hopsanssaa.Maanantai 07.11.2005 16:24

P**kele ku o ilimeisesti jääny laittamatta tänne mittään eilen. Noo, sitä sattuu, eiköstä vain? Sen kasa pittää vissiin sitten vain oppia elämään. Vissiin..

Nyoo. Tiedättekö mikä on muuten harvinaisen terävästi suoraan pe**eestä? Opettajat, ja luennoitsijat, joilla ei ole minkäänlaisia sosiaalisia kykyjä. Ei osata tavoittaa yleisöä. Ja sitten ihmetellään kokkeita tarkastaessa että, "mikäs he**etti tässä o, ku kukkaan ei oikein ole ymmärtäny tätä asiaa, ja minä niin selekokielelä koetin puhhuu, että kaikki ymmärtäis.." ja pa**at. Kyähän se kieli asiaan kuuluu, mutta jos ei ossaa tavoittaa yleisöä, niin miten voi olettaa että ihmisten mielenkiinto pysyisi yllä? Ei niin mitenkään!

Ja tässäpä on mietittävää, että miten saisi ihmisten mielenkiinnon pysymään yllä? Miten se siis tapahtuisi? Konkretian kautta? Vahvojen esimerkkien kautta? Keskustelun? Miten vain.. Henkilökohtaisesti pidän entien keskusteluista, ainakin teoreettisissa aineissa, koska silloin ne asiat vain jää mieleen paremmin. Ainakin paremmin kuin lukisi. Samoin myös tekemisen kautta tuntuu oppivan paremmin.. Ehkä se johtuu vain siitä, että ne ovat yleensä hauskempia.. mutta niin, en tiedä.

Häippäsen taas. Eläkää sen kanssa.

-Junnu

Lamput sammuu..Sunnuntai 06.11.2005 01:46

Nyt olisi varmaan aika mennä nukkumaan.

-Tuuli
On se hyvä, että joitaki ottaa asiat aivoon, ja tulevat sitten aukomaan minulle asiasta. No hyvä, mutta kiritisoippa ite vähän takasin, niin sitä ollaan repimässä ommaa tukka hel**ttiin ja huudetaan että "EI SE NUIN OO EI SE NUIN OO!!!" ja sitten valitettaan ku ikinä ei saaha minkään asteen krittiikkiä. Täältä pessee nii.

Nyoo. Jonkun kansanosanhan on aivan pakko olla sellainen. Luojan lykky, ettei koko porukka ole samanlaista, hulluksihan täälä tulisi, vähemmästäkin. Mutta juu. Blank & Jonesia, rähämää silimässä kohta kuppi teetä ja sitten menen ja läjäytän vielä pariksi tunniksi läskit silimille.

Jos olisi elämä, niin sehän olisi yhtä juhulaa, eikö vain?

-Junnu

Niinpä, halloweeniä vain.Perjantai 04.11.2005 11:05

Minua o huijattu. Ja pahasti. Eränäiset tahot ovat väittäneet, että pyhäinmiesten päivä oli viime viikonloppuna. Ja toiset tahot väittää, että se olisi vasta tulossa. No, päätin, että uskon tätä vanhempaa tahoa, aivan vaihteeksi.

Ja mitäs sitten huomenna, kun se pyhäinmiesten päivä koittaa? Mitä täälläkin näkee? Saatana, juopuneita kakaroita kurpitsa/luuranko/noita/hirviömaskit naamassa örisemässä ja tuhannen kännissä heilumassa. Hyi s**tana.

En tiedä jenkkilästä, miten siellä vietetään nuoremman sukupolven halloweeniä, enkä ala nakkomaan oletuksia. Tehkööt miten tehkööt, aivan sama.

Eikö pyhäinmiesten päivänä pitäisi hiljentyä HETKEKSI, vainajien muistolle. Ei sillä ole väliä, onko omia läheisiä kuollut vai ei, mutta kai sitä siltikin jokainen voisi sen verran kuolleita kunnioittaa, että pitää hiljaisen hetken jossain vaiheessa päivää tai iltaa.

Ei se paljoa vaadi. Olla hiljaa.. ihan muutama minuutti vain. Olla vaikka yksikseen, jos se ei muuten onnistu. Mutta eihän näinkään ole pakko tehdä.. kukin tavallaan, totta kai. Eipä siinä ole minullakaan paljoa nokan koputtamista.

Koettakaa olla ihmisiksi.

-Junnu

Ette vaan osaa.Torstai 03.11.2005 16:52

Niin.. toisaalta, kyllä se Louis tietää mistä niin hienosta maailmasta laulaa. Ja aivan asenteella. Sillä herralla oli varmaan seksikkäin ääni ikinä. Varmaan. Oikiasti. Niin hieno.. tumma ja voimakas, siis ääni ihmiset, ääni!

Joskus sitä miettii, että mistä ne ihmiset luo sellaisia sävellyksiä että ne kuulostaa jopa.. hyvältä. Miten ne osaa? Vai osaako ne ollenkaan? Onko se veressä vai onko se sitten kritiikin kautta opittua, en tiijä.

Sitten ne sanoitukset. Jumalauta. Sitä minen ymmärrä. Mistä.. niinh. Eipä sitä minulle kukaan KUITENKAAN osaa kertoa, joten sama se. Sanoituksia sanoituksia.. Maailma on täynnä hienoja säveltäjiä, kuten A.W Yrjänä, joka runoileekin vielä, tai Jarkko Martikainen, näin suomalaisista säveltäjistä. Sitten Ulkomaisista on tietenkin Robert Smith, Tom Waits, Herra Bowie.. tyhyjää mie varmaan näitä teille kerron. Joten pijanpä sallaisuuven ihan ittelläni! Hähää luuserit! Nyt ette tiedäkkään mitään, mitä minä tiedän niin..

Koettakaapa nyt olla sitten niin polleita ja elvistellä sillä teidän hyvin pienellä ja vaivaisella nippelitiedolla, jolla ei ole arkielämän kanssa p**kaakaan tekemistä. Että niin!

-Junnu

Nyoi.Torstai 03.11.2005 13:41

Lipsahti volumea vähän turhan ronskisti, noo.. sitä sattuu. Niin kovasti että naapurit tykkää. Meni ihan häröksi taas. Musiikki siis. Mutta ettehän te ymmärrä :D Ainakin kovat o oletukset ettette ymmärrä. Yhtään mitään. Tai mistään.

Nojoo. Ylistys siis tietämättömyydelle, ja sen ainaisille kannattajille, eikö vain?

Tehkää kaikista asioista mahdollisimman vaikeita ja hankalia, jotta niiden kanssa jaksaisi elää, ja siitä syystä, voisitte repiä naamanne aivan tuhannen palasiksi ja polttaa ne pienet palaset.

Epävarmuutta. Epäitsekkyyttä. Nei oikein sovi nykyajan kadunihmisen kuvaan. Kai. En juttele kaduilla ihmisille. Olen epävarma. Ilkeyttä. Totta kai. Kaikki ovat ilkeitä, jos et ite kerkiä ensin.

Kertokaa ku tilanne muuttuu.

-Junnu

Kritisointia.Keskiviikko 02.11.2005 21:24

Ihan veemäisyyttäni voisin laittaa vaikka tänne jottain. Vaikkei kyllä ole palijoa kirjoitettavaa. Fee-eh. Ihmiset ei ossaa arvostaa hyvää musiikkia, tai uusia näkökulmia. Ja sitten jauhetaan sellaista p**kaa että nykynuoriso olisi jotenkin avarakatseisempaa? Neijjoo avarakatteista ihimistä nähäneetkään! Helevata.. ja sitten tullaan pätemään jollahi halavatun nippelitiedolla. Fyoo..

Nojoo. Tyhjää mie varmaan tänne itkeskelen ku ei näitä kuitennaan kukkaan lue, mutta sitä suuremmalla syyllä kenties. Joo.. kuuntelen Tom Waitsia ja valitan ihmisistä. Ja siitä kun ne ei oikein osaa tehdä mitään. Nuorista nyt lähinnä, mutta toisaalta, voiko seitsementoista vuotiaalta odottaa parikymppisen käytöstä? Tuskin.

Nyoo. Eläkääkä vikiskö minulle mittään minun omasta käytöksestä jne jne. Pittää sitä nyt kuitenkin jonkun valittaa, ku jotku ei ossaa tai sitten ei vaan kehtaa. Räyh.

Tom Waitsia ja hyvän-pahan sekaista mieltä. Rakastelkaa, jossette jotahi ihimistä, niin sitte itteenne. Eläkääkä vikiskö, kyä minä tiijän.

Fyoo. Menen jonnehi.

-Junnu

Hyoi.Keskiviikko 02.11.2005 00:09

Tajusin tänään, että täällä on tällainenkin, no, sitä sattuu. Tuuli kirjoittelee tänne varmaan kans.

Yeeh.

-Junnu
- Vanhemmat »