IRC-Galleria

Tämän päivän "thumbsit"Lauantai 10.03.2007 02:53

Thumb up:
Pakko kehua itseä siitä että
a) menin jumppaan perjantai-iltana (enkä huom. esim. kaljalle!)
b) menin jumppaan vaikka olin flunssassa (mikä ihailtava itsekuri!?!) (Ja olin jumpassa eilenkin.)
c) jumpan jälkeen edelleen kipeänä nuhaa niiskuttaen raahauduin autoineni aina ostoskeskuksen ylimmälle tasolle asti ja sieltä lampsin kaikki kerrokset alaspäin kierrellen kaikki mahdolliset liikkeet löytääkseni sopivan uimapuvun entisen tilelle, jonka joku pässi - terveisiä vaan- vei multa eräästä paikallisesta uimalasta. Niin että terkkuja vaan uimapukuvarkaalle. Löytyyköhän sulla siihen eteen edes täytettä, hah!
d) siitä että urheasti jaksoin nälkää uhmaten kävellä korkokengillä tuntitolkulla ja kokeilla noin 10 uikkaria läpi ennen kuin löysin sopivan. Vaiva palkittiin, sillä paras osoittautui myös halvimmaksi.

Pakko vielä kerran riemuita siitä että on oma auto. Ois ollut NIIN perseestä mennä tuonne tihkusateeseen bussipysäkille seisomaan. Ja nyt väsyneenä on maailman paras asia saada olla omassa kotona. Ja kerrankin saa olla onnellinen siitä ettei ole ketään ukkoa vieressä makumassa mitään. Sänky on ehkä maailman paras esine. Siihen kiteytyy kaikki mikä elämässä on hyvää ja tärkeää.

Thumb down:
Edellisestä kuljemme aasin siltaa pitkin tämän päivän ärsytykseen, joka tulee juuri tästä että joku nyysi armaan uimispukineeni. Ei siinä mitään mutta kun tuli pitkä tauko rakkaaseen harrasteeseen, enkä voi ymmärtää miksi se joku ei ole palauttanut sitä. Meillä oli ilmeisesti vaihtuneet nämä kovanonnen vaatekappaleet sillä minäkin huomasin kotona napanneeni jonkun toisen ihmisen uimapuvun mukaani. Nämä näyttävät erehdyttävästi, varsinkin märkänä naulassa roikkuen samalta, mutta toisin kuin tämä viheliäinen uimari, minä kävin palauttamassa oman erehdykseni JO 2 PÄIVÄN PÄÄSTÄ.
Vituttaa että lapsena annettiin ymmärtää, että Jeesus pelastaa ja kun hymyilet niin sulle hymyillään ja kun koputat niin avataan ja läpä läpä. Vitut hymyillään ja vitut sulle mitään avataan. Jos koitat olla rehellinen ja hyvä ihminen, niin usein huomaat olevasi ainoa siinä porukassa. Maailma ei ole kovinkaan kaunis paikka ja pahemmaksi muuttuu. Rakastuneena sen saattaa väliaikaisesti nähdä vääristyneenä, mutta perseestä täällä ihmiset suurimmaksi osaksi on. Vain itseensä voi täysin luottaa ja Tuomas Holopaiseen ehkä. Yksi kappale viime levyllä oli ehkä alempaa keskitasoa mutta muuten se on hyvä jätkä. Mutta joka tapauksessa on se raskasta tasaisin väliajoin huomata, että maailmaa on kovin hankala yksin muuttaa, aina löytyy ihmisiä jotka ei ajattele samoin kuin itse. Aina on itsekkäitä ihmisiä ja niihin et voi vaikuttaa. Kai se on koitettava vaan pärjätä. Kannattaa sen verran reilu ja hyvä tyyppi olla, että oma mielenrauha säilyy mutta ei täältä johonkin taivaaseen hyvällä käytöksellä pääse. En usko.
Muistakaa siis tämä: Kun vierailette julkisissa uimaloissa niin katsokaa nyt herran tähden sitä vaatekappaletta että näyttääkö se omalta.
Ugh, olen puhunut, nyt mie mään maate. Son moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.