IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 02:42

Aurinko laskenu jo monta hetkeä sitten ja tämä pieni tyttö ei saa unta kun koko maailman asiat tuntuvat sekoittavan pään. Tai no ei koko maailman, omat vaan, ja vähän ystävienkin.
Lakkasin tänään taas sormien ja varpaiden kynnet kirkkaan punaisiksi. Tiedän, se vaan korostaa kuinka minit mun kynnet on, mutta minä tykkään. Tuo vähän väriä joka päiväiseen elämään.

Ihan kauhea ikävä Roopea ja Saaraa. <3 Ne siat tulee kotiin vasta perjantaina. Siihen on ikuisuus. Ja sen ikuisuuden joudun tyytymään äidin, Leiffin ja Esterin seuraan. Rakkaita nekin, mutta ei ne tuo tarpeeksi eloa tähän meijän rivitalo asuntoon.

Varmaankin eka päivä kesälomalla kun olen saanut jotain aikaiseksi! Imuroin huoneeni, laitoin vihdoin ja viimein lakanan sänkyyni (olen nukkunut ilman lakanaa viimeiset 2 yötä) ja äidin kanssa katsottiin valmiiksi jo kaiken näköisiä tavaroita Turkin matkaa varten.
Panja tuli illemmalla seuraa pitämään tonne meijän pihoille. Istuttiin, kuunneltiin musiikkia ja poltettiin tupakkia. Mukavaa, että kavereita ympärillä. <3

Shannaran Kuningatar - kirja tuossa pääni yläpuolella hyllyllä huutelee houkuttelevasti nimeäni ja ehkäpä tänään myöhemmin syvennynkin Shannaran tulevan kuningattaren seikkailuihin.

Olisi kiva jo lähteä Lumin kanssa Turkkiin! <3 Mennään Alanyaan. Maailman paras paikka ja ihanimmat ihmiset. Hyvä päästä pariksi viikoksi pois täältä. Saa ihan rauhassa olla omien ajatustensa kanssa. Ja tietenkin pääsee löhöämään rannalle, lukemaan hyviä rakkaushömppä-kirjoja, nauttimaan polttavasta kuumuudesta, tutustumaan uusiin ihmisiin ja baareilemaan.

Sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.