IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 02.07.2007 03:50

Jopas taas aika vierähtäny. Hyvässä seurassa aika lentää kuin siivillä, ettei ehdi edes galleriassa käydä piipahtamassa. :D

Perjantaina villiinnyttiin HighLihgtissa isolla porukalla ! Näin paaaljon tuttuja siellä, oli kiva nähdä joitain niistä. Mutta Ilmari-sika EI MUISTANUT mua ! :o Vittu ollaan samassa koulussa oltu jo 2vuotta ja äijä kehtaa tulla kysymään että tunnetaanko me jostain kun moikkasin sitä. Hah. :D Kännissä oltiin kuin käet. Enkä kertaakaan kaatunut koroillani, jee.
Sain myös ihanan paniikkipuhelun erään huoltiksen vessasta eräältä rakkaalta tytöltä. ;> <3
Pilkkuun asti sinniteltiin ja sitten Miretin kanssa saatiin vielä kyyti joltain ihme kemalilta kotiin. Kiitos sille, muuten olisimme joutuneet odottamaan aamubusseja.

Lauantai kului darraa potiessa kotona Roopen, Saaran, Sidin, Janeten ja Emmin kanssa. Katseltiin canalilta leffoja, käytiin ärrällä ostamassa pojille kaljaa ja sitten yöllä mentiin istuksimaan meidän metsän kallioille metelöimään ja kaljottelemaan.

Tänään olin Panja-beiben kanssa stadissa shoppailemassa. Käveltiin ihan liikaa. Mutta onneksi löysin ihanan liivin ! Ja Panja osti kanssa liivin ja lyhyttäkin lyhyemmät nätit shortsit ! ;> Grr.
Simokin tuli moikkaamaan meitä steissille prätkänsä kanssa. Raukka sitä, joutu lähtee tänään takaisin inttiin. ;s Auts.

Sitten stadista täpötäydellä junalla oulunkylään Miretille hakemaan perjantaina jättämiäni tavaroita. <3 Sinne sitten jumituin ainakin pariksi tunniksi. Sytötiin herkkukakkua Velen syndejen kunniaksi, katsottiin Kaunottaren ja nörtin finaali ja tupakoitiin. Ihana perhe niillä. <3

Äsken vielä käytiin Roopen, Saaran ja Sidin kanssa shellillä ostamassa taas tupakkia. Matka kesti joku 2tuntia, seikkailtiin. Hih. Ihana kesäyö. Voisi aina olla tuollaista.

Nyt näkemään uneja ihanista asioista. <3 ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.