IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 05.07.2007 21:33

Tänään ollu paska pvä. Vittu.

Tiistai oli ihana päivä ! <3 Jenny soitti mulle heti aamusta ja kysy jos voitas nähä, ihanaa !
Mentiin sitten henkaroimaan ruotsalaiselle, vaihdeltiin kuulumisia taas näin pitkänpitkän tauon jälkeen. Sitten mentiin Jennylle ja Jennyn ihanarakas äiti teki meille jtn ihania Italialaisia herkkujuttuja ruoaks. Nam. Oli ihana nähdä Jennyn äitiäki taas pitkästä aikaa !
Kun saatiin masut täyteen lähdettiin Jennyn kaa stadiin ja löydettiin mulle ihanat city-shortsit(opin Annilta tuon sanan ! :D ). Parasta oli kun mentiin istumaan ruttikselle. Syötiin herkkumansikoita, juoruttiin, huidottiin kärpäsiä ja poltettiin tupakkia ! Ihanaa.

Illalla menin sitten Annissin ja Miretin kanssa Aleen "muutamalle" ! Kyllä meidän muutamat taas tiedettiin. Jotenkin viihdyimme siellä pilkkuun asti Jimin ja Rudin kanssa. Hah. Tanssittiin ihanien biisien tahdissa siiderin virratessa.
Pilkun jälkeen jäin Miretin ja Jimin kanssa makoilemaan rautatientorille jonkukn hopeapuun alle. Kaikki muut kaverit menivät omille teilleen. Puoli kuudelta tuli sitten ensimmäinen juna, sillä kotiin siis. Oli taas reissu.

Eilen sitten olin alkupvän kotona darran kourissa kunnes Jenny sai minut suotuteltua ruttikseen Peten ja Samun kanssa. Matkalla sinne kävin ostamassa pari tasoittavaa siideriä. Ruttopuistosta jatkoimme matkaa koffin puistoon. Siellä oli emo-otuksia lisää. :D Irkku, Iida ja Salli tuli sinne myös. Oli ihan kivaata.
Sieltä sitten Irkun kanssa yhtä matkaa kotio.

Rakastan ystäviäni. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.