IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 14.12.2007 18:44

Njöhnjöh...

Himas vaa ollu ja nukkunu, silti koko aja kauhee väsy. Miretki koko aja töis ni sitäkää nää ikinä ! :/

Nomut eilen oltii ales juhlii Iidan synttäreitä ! <3 oli kaik vanhat kaverit ja uusiiki, oli kivaa ! :>> Tanssittiin paljon ja päästiinpä Miren ja Vilman kaa todistaa ku poket paini joittenki nistien kaa alen edes ! xD Hih. Joni oli kyl nopein !
Mirelle mentii 2 aikaan. Haettiin lisää juomia ja lähettiin seikkailee. :D <3 Käytii shellil ostaa röpöskää, sipsii ja pizzaa. Mire sai hyvin tyrättyy toisen pizzan ! :D Voi sitä muruu.<3 Nuq mentii joskus puol 6 ja kuudelt oli tarkotus herätä.

Tietty en sit heränny herätyskelloon ja heräsin vast ku mutsi soitti 9 jälkee ja jtn perusvammas. En sit menny kouluun, vähä vitutti tollaset turhat poissaolot, varsinki ku olisin halunnu mennä kouluu ihme kyl.

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 01:23


Find me and show me
What do you want from me?
There's gotta be better than this


Ke ales meniaivan vallattomasti. :D Tuli sitten juotua enemmän ku ne pari mitkä oli alunperin tarkotus ottaa, mut ei se meitä häiritse ! ;> Näky paljon tuttuja ja koko tupa oli ihan täys, jonot oli niin pitkät etten oo ennen nähny ! onneks me oltiin ekojen mukan sisäl.

Torstain tosissaan vietettiin joulua kotona. Heti aamusta syötiin riisipuuroo ja 3n aikaan syötiin herkku jouluruokii. :P Mäki jopa kieleni kanssa kykenin syömään ! Sit myöhemmin availtiin lahjoja ja saatiin kaikkee kivaata. Illal sit pelailtiin lähes koko perheen voimin monopolyy yms. <3 Ja mami tarjos vähä paukkuu.

Perjantaina Emmalla viettämässä pikkujoului. Oli huisin hauskaa ja tutustuinpa uusiin immeisiinki. :> Emman kaa valvottiin johonkin aamu 6 jutellen kaikkii. (:

Lauantain pväl kotiin kattoo Janeten ja Saaran kaa Happy feet-animaatiota, oli sulo ! <3 Illal sit Tonyn kaa ajelemas ja illal katottiin Saaran kaa PotC III ja High School Musical 2.

Sunnuntain perus lööbailuu ja kävinpäs ihanan ystäväni Jennyn luona viettämässä muutaman hetken. <3

Tnä koulus kokeitten palautuksii, pääsin kaikist ainaki läpi, jee !


"Tell me now where do we go?
Now the future's not so clear
I can't believe we've ended here
Where's the world that doesn't care?
Maybe I could meet you there..."

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 21:54

Höm...

Lauantaina oltiin Miretin isällä juomas. Oli vallan hulvatonta ! xD Otsoki eksy sinne yöks. Hahhah, voi Otso pientä ku sen pää ei kestä viinaa niin hyvin ku meijän ladyjen ! ;DDd Mäki jäin sinne yöks.

Sunnuntai ihan perus settii.

Maanantaina tein elämäni upeimman jutun ! Kävin koulun jälkeen ottaa kielilävistyksen, josta oon haaveillu jo 2 vuotta ! :DDDD <3 Kiitokset Heinille ! <3 Ei sattunu paljoo yhtään ja heti kykenin lävistämisen jälkeen puhumaankin lähes täydellisesti. Ja sit käytiin sen jälkeen Saaran kaa ostelemas joululahjoja.

Tiistaina kieli hitusen turvonnu ni puhe hituc puuromaista, mut ei mitenkä häiritsevästi ! :D Sit koulun jälkee Mirelle. Se oli ostanu mulle 0-3 vuotiaille tarkotettui pilttei, et sain jtn syödäkseni ja sit lähettii stadiin ostelee joululahjoi lisää ! <3 Mäkkihepuli ! xD

Tnä koulus itsenäisyyspväjuhla ja ylioppilaiden lakitus. Valtteri laulo hirmu hianosti ! :o Jaana sai lakin ! <3 Nyt koht puoliin lähös aleen. ;> Ja huomen vietetään joulua täällä kotona. :))))

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 03:52

Oh Billy Brown had lived an ordinary life.
Two kids, a dog, and then the cautionary wife.
While it was all going accordingly to plan
Then Billy Brown fell in love with another man.
He met his lover almost every single day
Making excuses for his dodgy holiday
Unto religion that he said and duly found
They didn't know that his faith was earthly bound

Brown...Oh Billy Brown.
Don't let the stars get you down.
Don't let the waves let you drown.
Brown...Oh Billy Brown.
Gonna pick you up like a paper cup.
Gonna shake the water out of every nook.
Oh Billy Brown.

Oh Billy Brown needed a place, somewhere to go.
He found an island off the coast of Mexico
Leaving his lover and his family behind.
Oh Billy Brown needed to find some peace of mind.
And on his journey and his travels on the way,
He met a girlie who was brave enough to say,
When they made love he shared the burden of his mind.
Oh Billy Brown you are a victim of the times.

Brown...Oh Billy Brown.
Don't let the stars get you down.
Don't let the waves let you drown.
Brown...Oh Billy Brown.
Gonna pick you up like a paper cup.
Gonna shake the water out of every nook.
Oh Billy Brown.

Brown...Oh Billy Brown.
Gonna pick you up like a paper cup.
Gonna shake the water out of every nook.
Oh Billy Brown.

Oh Billy Brown had lived an ordinary life.
Two kids, a dog, and a precautionary wife.
While it was all going accordingly to plan
Then Billy Brown fell in love with another man

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 03:50

Keskiviikon mukamas pyhitin kämpän siivoukselle ennenku porukat saapuu himaan !
Illal sit palkitsin itteni lähtemällä Annin, Jennyn, Sallin, Janten ja Miran kaa aleen. :D Näky taasen tuttuja ja kivaata oli. <3 Tuli juotua muutama siideri liikaa, ku mitä oli tarkotus, mut eihän se mietä häiritse ! ;D
Himas olin silti ennen 2. Tein viel ruokaa ja kävin suihkussaki.

Torstai aamusti nukuin pommiin 2 tunnin verran. Muuten koulupvä meni ihan upiasti ! <3 Uus jakso alko ni sai taas jännittää et keiden kaa oon joutunu samoille kursseille, mut onneks joka kurssilt löyty ihanuuksia, toisilt vähä ihanempia ku toisilt mut elämä on. :D
Roope ja Saara tuli kotiin. Käytii Saaran kaa illal saunas. <3

Yöl mutsi ja Leif sit saapu Suomeen ! Eli nyt on bilekausi virallisesti ohi... *kyynel* Nomut alkuvuodest ehtii taas. ;DD

Tnä semi jees pvä ollu, vaikken mtn erikoista ookkaa tehny mut silti hyvä fiilis.
Janette ja Emmi tuli tnä meille meit moikkaamaan, oli ihanaa ! <3 Sit illal kävin Jennyl mussuttamas suklaata ja kattomas hauskoi kotivideoita. xD <3 Loppuilta sit ihan vaan tääl kotona. Hyvähän se munki on välil rauhottuu ja viettää mukavia koti-iltoja. Eikä huomen tarvi kärsii darrasta, mainio asia ! :D Ainoo takapakki täs pväs oli ku maksuautomaatti rupes vittuilee ! ;@ Homoja kaikki tollaset laitteet !

Nyt koht just pakko mennä nukkuu... Silmät lurpahtelee jo pahaaenteilevästi. Unei ! ->

PS. Nii joo ! Joulu lähestyy, nyt on jo - jos tarkkoi ton kellonajan kaa ollaan - joulukuun 1.pvä ja saa avata joulukalenterista luukun ! ;> Ihanaa ku luntaki hitusen maassa, ehk lievästi kylmä mut kyl se siitä. <3 Ohessa vähä kaunist lumimaisemaa teilleki. Lumi tekee kaikest niin nättii. :> Vaik kaik ain siitä valittaa ku on niin kylmä, mut kyl silti valkonen talvi on kaunis. :>> Tyksin. <3 Ei kyl niin kylmä tarttis olla...


[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 04:23

Eli ke oltiin alessa Miren, Saulin, Tuulin, Outin, Sebun ja Annissin kaa. :>> Oli iha semi jees... Tultiin meille jatkoille syömään ja nukkumaan. Oli ihan mielenkiintonen reissu. ;D

Torstaina suurin osa porukast lähteny jo ku herättiin, mut sit ku kaik oli lähteny ni lähettiin Miren kaa vienää puteleit kauppaan ja muuten sit vaa möhnättiin. :D

Perjantaina olis ollu mantsan koe, mutta en menny ku en ollu tarpeeks lukenu, ni meen sit suoraan uusintaan. Laiska kun olen ! :D
Illalla vietettiin "ihanien ihmisten ilataa Valtimontiellä" ! <3 Meillähän ei bileitä missään vaiheessa olla pidetty ! ;D Oli ihanimpia ihmisiä meillä juomas ja hyvää musaa kuuntelemas. Tapahtu vaikka ja mitä, vaikka ja kenen välillä. En vaihtais mihinkään. <3 Emma, Miret ja Mika jäi yöks.

Lauantain Mire-reppis joutu lähhtee kattelee jtn sen ihunan siskon cheerleading-esitystä ni jäin Emman ja Mikan kaa vuorostaan möhnäämään meille. Jossain vaihees Emma meni viemään dogii ulos ni Mika soitteli mulle youtubesta kaikkii hyveleit biisei ja koitin ite saada itteeni ihmisen näköseks iltaa varten.
Sit ku Emma palas ni lähtettiin ogelin nutalle ku Pertti-rakas oli meijät pyytäny kattoo Medicatedin keikkaa. :> Oli siel 3 muutaki bändii. Mielenkiintonen kokemus oli ! :D
Sit Miretin kautta meille Mikan, Emman, Miretin ja Pertin kaa. Pari drinkkii join, sit nukkuu ihanien ihmisten viereen.

Sunnuntaina ruokavarastot niin vähissä, et Miret-muru leipo meille kaikille sämpylöitä ! <3 Oli herkkuu. :P Sit kaik lähti ja mentiin Miren kaa taas vaihteeks viemään pulloi kauppaan ja ostelemaan täydennyksiä meijän ruokakaappeihin.
Illal vietettiin Miren kaa "bilekauden päättäjäisiä" kahestaan meillä alkoholin kera. ;D<3 Anniskin kävi meitä moikkaamassa. :> Myöhemmin illalla lähettiin käymään essolla ostamas mulle tupakkia. Matkalla mukaan tarttui monenmoisia tarpeellisia ja vähän tarpeettomampiakin esineitä ! xD Sain parhaat naurut ku kattelin Miree kantamas yht erittäin isoo ja painavaa "esinettä" joka vieläki kököttää meijän takapihalla ! xDD Pitäis varmaan raahata se huspois ettei porukat nää sitä ku tulee kotio ! :D

Maanantaina mulla vapaapvä, mut Miret ryhdistäyty ja meni töihin. Vaikkakin pieni krapula vaivas. ;D Kunhan sain itteni hereille rupesin lukee bilsan kokeeseen.

Tiistaina tosissaan oli se saamarin bilsankoe. ! ;s Ihan ok meni, ainaki sain konseptin ihan täyteen tekstiä, suurin osa kylläkin pelkkää paskan jauhantaa ! Sit taas kunhan kotio pääsin rupesin kertailemaan matikan koetta varten.
Miret tuli meille joskus ysin aikaan töistä päästyään ja saatiinpa idea(tai mä sain), että lähtetään aleen ! :D Alessa oltiin joskus 11 jälkeen ja paljon tuttuja näky, yllätys yllätys ! :> Kotona 2 aikaan.

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 22:35

Joo no öö... taas pari vkoo vierähtäny.

Tuskallista tää kirjottaminen alakerran koneel ku ä:t ja ö:t näyttää æ:lta ja ø:lta ellen väsää ! :s

Noh... Viime vko lähti vallattomasti käyntii ku maanantaina lähin Miretin, Micoun ja Danin kaa 7,5h:n Viron risteilylle. :D Meidät tuntien siin sit tuli hieman kuppia otettua ja juomiakin ostettiin niin yli sadalla eurolla ni saatiin uus ilmanen matka. Ja illal ku tultiin takasin Helsinkiin päätettiin Miretin ja Micoun kanssa lähteä heti samantien uudestaan Viron risteilylle ! xD Vittu mitä ideoita meki saadaan ! <3 Ei voi muuta sanoo ku : PAPRIKA !!!! MAYDAY !!!! Nii ja kiitti Danille mun penaalin koristelusta. :>

Keskiviikkon siis vasta kykenin kouluun rahattomana ja lopen uupuneena 21tunnin ryyppyputkesta bilsan kirja lonkerosta märkänä.

Mutsi ja Leif lähti Intiaan tos ke-to yönä ja ite oon ollu yksikseni himas perjantaist lähtien. :>>> Perjantain Miretin kaa ryypättiin meil klo.06.30 asti. Oli ihanaa ! <3

Ja lauantain pvæl juostii kaupas ja suihkus ja tehtiin ruokaa yms. Illal sit taas tääl meil ! Oli mahtavinta pitkiin aikoihin ! <3 Kivoimmat ihmiset, hyvää musaa, viinaa ja hyvii keskusteluja ! Kiitos kaikille, tyksin teitä ! <3

Mahd. pian uusiks lähes samal poppool ! :>>

Ja huomen aleen ! :D Jepa jee !

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2007 18:32

Joo siis tosissaan, pääsin eilen saunaan. Siinä eilisen kohokohta.

Tnä aamu lähti kerpeleen hyvin käyntiin ku myöhästyin dosästä. :s Sit jouduin kävelee pisimmän matkan toiselle dösärille ja menin kahella bussil kouluun. Ja loppujen lopuks kuitenki ehin ihan ajoissa kouluun ! :o (?)
Oli ihana tulla himaan ku sato ku Esterin perseestä ja olin uitetun paviaanin näkönen jo ennenku pääsin ees bussiin sisälle ! xD Kaunista ! Mut ku kävelin dösärilt himaan haistoin yhtäkkii tutun hajuveden tuoksun muutaman vuoden takaa... Sai mut hymyilemään. <3
Ja ah, Leif oli käyny ostaa 20 juustohampurilaista mäkist meille ruuaks tnä ! xD Vittu ollaan läskejä koko perhe. <3

**
And I don't wanna fall to pieces
I just want to sit and stare at you
I don't want to talk about it
And I don't want a conversation
I just want to cry in front of you
I don't want to talk about it
Cuz I'm in Love With you

**

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 19:26

Maanantaina sain himas asioit setvittyy ni nyt kaik hyvin tääl. Ihan jees juttu.

Tiistaina illal mentii aleen juhistamaan Teemun ja Ossin synttäreitä just rennol heviporukal. :> Miret ja Anni oli kans osan illasta paikalla. <3 2 aikaa sit himas.

Eilen öö... koko pvä oli vähä sekava. Mut oli ihan kauhee juttu toi kouluammuskelu tsydeemi ! :o Suomistki tulos koht kunnon jenkkilä jos kaikki rupee ajattelee niinku se tappaja ! Luuli olevansa joku helvetin Jumala. Vittu moro !
Nii ja illal olin Emmin kaa Emmalla. Vietettiin tyttöjeniltaa. <3 Phil Collins - darra ! x'DDD Hahahhaha !

Tnä koulus ei mtn erityisempää... samaa shittii päiväst toiseen nykyään. Oioi, Pertti kerto mulle kivan jutun ! :> Ja Pasi perkele sotki mun paidan ! *möks* Joo no mut nyt meen tupakalle ja sit sänkyyn löhöö ja kuuntelee musiikkii. Illal sauna, ah ! <3


Paska pvä, sori. Syyttäkää bilsan tuntei.

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 19:17

1. Nimesi?
* LAURA.

2. Synttärit?
* 16.02.

3. Seurusteletko?
* EN.

4. Missä muodossa asut, kenen/keiden kanssa?
* KAKSKERROKSINEN RIVARI. ÄITI, LEIF, ROOPE, SAARA JA ESTERI.

5. Voidellessasi näkkäriä voiteletko "reikäisenpuolen" vaiko sileämmän?
* SILEÄMMÄN.

6. Kumpi tulee ensin leivälle, juusto vai makkara?
* MAKKARA TULEE ALIMMAISEKS.

7. Käykö ketsuppi kaiken kanssa?
* EI.

8. Olet tilaamassa fantasia pizzan, mitkä ovat täytteet?
* OIOI, TÄÄ ON HELPPO. KINKKU, ANANAS, PEKONI, KANANMUNA. :D KUNNON AAMUPALAPIZZA.

9. Kun menet pikaruokalaan tilaat yleensä?
* HESES AINAKI ROUHEISEN KANA-ATERIAN !

10. Mikä on lempi ruokakauppasi?
* ALEPA KAI. TAI SIT TOI MASURKKA TOS.

11. Millä kulkuvälineellä liikut eniten?
* KÄVELLEN JA BUSSIL.

12. Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin) ->
* NELLY : NELLYVILLE.

13. Kumman valitset tv vai tietokone?
* KONE KAI.

14. Mitkä fyysiset ominaisuudet kiehtovat sinua siinä sukupuolessa mihin olet kiintynyt?
* HIUKSET, KÄDET JA IHAN SE PERUSOLEMUS, ET NÄYTTÄÄ OLEVAN SINUT ITTENSÄ KANSSA. EPÄVARMUUS EI AIN OO HIRVEEN KIINNOSTUSTA HERÄTTÄVÄÄ.

15. Unelmakämppä vai huippumalli haussa?
* HUIPPUMALLI HAUSSA.

16. Lenkkarit vai tennarit?
* EMT. TENNARIT.

17. Onko sinulla lävistyksiä?
* JOO ON.

18. Jos vastasit kyllä, missä?
* KORVIS 6, NÄNNIS 1.

19. Entä onko tatuointeja?
* ON.

20. Jos vastasit kyllä, missä?
* NILKAS.

21. Ruutu vai raita?
* RAITA.

22. Omistatko mp3 soittimen?
* KYL.

23. Montako tuntia vietät aikaa koneella?
* PARI KERRALLAAN, MUT EN KÄY JOKA PVÄ.

24. Milloin viimeksi sairastit jotain, mitä?
* EN MUISTA. NO LAUANTAIN SAIRASTIN DARRAA ! xD

25. Kuinka nopea nettisi on?
* TARPEEKS.

26. Pelaatko koneella?
* JOSKUS.

27. Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät?
* AVON.

28. Kun katsot peiliin, mitä näet?
* VÄSYNEEN NÄKÖSEN ITSENI.

29. Kuunteletko tällähetkellä musiikkia?
* JOO.

30. Jos kuuntelet, mitä?
* STURM UND DRANG - INDIAN. <3

31. Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle?
* NIIT ON MONII. AINAKI KAIKKI MITÄ MEIL ON SILLO MUINOIN BAILATES TULLU KUUNNELTUU. ;>

32. Mikä kappale saa kyyneleet pakkautumaan silmille?
* AEROSMITH - DON'T WANNA MISS A THING, STURM UND DRANG - MISERIA, BONNIE TYLER - TOTAL ECLIPSE OF THE HEART...

33. Mikä kappale saa sinut iloiseksi?
* LONESTAR - WALKING IN MEMPHIS, STURM UND DRANG - MORTALS.

34. Iltaseksi vai aamuseksi?
* AAMUSEKSI ON KYL AIKA PIRISTÄVÄÄ.

35. (vastasit ylempään ei kumpikaan) no mikä seksi?
* -

36. Sänky vai puska? (joku muu, mikä?)
* TIETENKI SÄNKY.

37. Onko sinulla paljon ystäviä?
* ON. AINAKI TARPEEKS. <3

38. Onko myös vastakkaista sukupuolta olevia YSTÄVIÄ paljon?
* MUUTAMA.

39. Oletko koskaan fanittanut Tuiskua?
* JOSKUS. :D

40. Entä pikku G:tä?
* EN.

41. Spice girlsiä?
* EN.

42. Orlando Bloom vai Viggo Mortensen?
* ORLANDO KAI.

43. 50 Cent vai Eminem?
* EMINEM.

44. Kotiteollisuus vai Mokoma?
* MIKÄ ON MOKOMA ?

45. Stamina vai ajattara?
* EMT.

46. Linkin park vai limp bizkit?
* PARK.

47. Ronaldo vai Becham?
* RONALDO KAI. TAINO IHAN SAMA. EI KUMPIKAAN.

48. Laveerre vai Steen Christensen?
* EMT.

49. Pitkä kuuma kesä vai helmiä ja sikoja?
* OON NÄHNY VAAN TON JÄLKIMMÄISEN.

50. Simpsonit vai futurama?
* SIMSONIT KAI.

51. Popeda vai Klamydia?
* EMT, EN OIKEE KUUNTELE KUMPAAKAA.

52. W.A.S.P. vai Pink floyd?
* EN OO TUTUSTUNU TOHON EKAAN.

53. Good charlotte vai Private line?
* TOI EKA.

54. Sytkä vai tulitikut?
* STENDARI.

55. Pantera vai Children of bodom?
* JÄLKIMMÄINEN.

56. Tympiiks sua nää kyselyt?
* VÄLIL, MUT ITEPPÄHÄN VASTAILEN. :D

57. Osaatko tehdä ruokaa?
* EN PAHEMMIN.

58. (MISTÄ LEFFASTA?) Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?
* LUMIKKI.

59. ..... Uu, kovis vai?
* EMT.

60. ..... Mun tuulihatut!
* EMT.

61. ..... Sä mokasit mun kuviot!
* EMT.

62. .... Pumba ootsä sekasi!? Toiha o jellona, sehän syö meikäläisiä!
* HAH, LEIJONAKUNINGAS. <3

63. Mitkä lehdet on tilattu nimelläsi?
* EN TIIÄ ONKO MTN.

64. Kynsilakkaa, vai ei?
* EI.

65. Jos on, minkä väristä?
* LÄPINÄKYVÄÄ.

66. Mitä mieltä olet pojista jotka meikkaa?
* EI HAITTAA MUA.

67. Pitkä letti tekee miehen, oletko samaa mieltä?
* TYKKÄÄN JÄTKIL PITKIST LETEIST.

68. Paras lastenohjelma?
* TOHTORI SYKERÖ. xD

69. Mitä tämän kysymyksen numero tuo mieleesi?
* HAH, JTN KAKSMIELISTÄ.

70. Mitä sinulla on nytpäällä?
* MUSTA T-PAITA, MUSTA HUPULLINEN NEULEPAITA, HARMAA HAME, MUSTAT LEGGINGSIT, SUKAT, ALUSVAATTEET.

71. Katso lukujärjestystäsi keskiviikko päivä, kolmas tunti, mitä ainetta silloin on?
* EI MTN.

72. Menetkö kesällä ulkomaille?
* HOPE SO.

73. Onko ruotsi puhevika?
* ON.

74. Onko seksi harrastuksista paras?
* JOS ON OIKEE IHMINEN KENEN KAA SITÄ HARRASTAA. ;D

75. Panisitko?
* KETÄ ?

76. Jeesus tulee, otatko kopin?
* EN.

77. Miksi banaaneissa on naruja?
* MITÄ NARUJA ?

78. kuulakärkikynä vai lyijykynä?
* KUULA.

79. Katso puhelimestasi 20. viesti, mitä siinä lukee?
* "JOO OON KYL KAI LÄHÖS YTIMEEN! :) MUT EIKS KUKAA MEE KAIVOO?"

80. Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?
* JOSKUS NI TIETÄIS MITÄ NIITTEN PÄÄSSÄ LIIIKKUU.

81. Aiotko syödä pääsiäisenä paljon munia?
* HAH, EMT.

82. Miten aiot viettää tulevan juhannuksen?
* EMT, SIIHEN ON LIIAN PITKÄ AIKA. TODENNÄKÖSESTI RYYPISKELEN KAVEREITTEN KAA.

83. Entä vapun?
* TOIVOTTAVASTI AINAKI KIVEMMIN KU VIIME VAPUN.

84. Mitä mieltä olet koulukiusaajista?
* VOIS PAINUU VITTUUN.

85. Onko sinua koulukiusattu?
* ÖÖ... EI KAI.

86. Oletko sinä koulukiusannut?
* JOSKUS ALA-ASTEEL.

87. Kun laitat kädet ristiin, kumman käden peukalo on päälimmäisenä?
* VASEN.

88. Missä olit viimeksi bilettämässä?
* ALESSA, JUHLIMASSA OSSIN JA TEEMUN SYNTTÄREITÄ.

89. Lempi drinkkisi?
* LONG ISLAND ICE TEA TAI RAKI ! ;D

90. Mitä mieltä olet viiltelystä?
* NAURETTAVAA.

91. Oletko koskaan harkinnut itsemurhaa?
* TUSKINPA, AINAKA TOSISSAAN.

92. Mitä teit viime synttäreilläsi?
* OLTII VANHOJENRISTEILYLLÄ VIROS. ELI RYYPPÄSIN 2PVÄÄ PUTKEEN !

93. Onko sinulla sisaruksia?
* ON, 4. <3

94. Minkä ikäisiä?
* 16, 13, 6, 3.

95. elastinen ft. tasis - fisuu
* FISU ON IHA SEMI JEES. :D

96. Lähteekö nuha nussimalla?
* SAATTAA OLLA. EIPÄ OO TULLU KOKEILTUU.

97. Roikkuvat korvikset vai napit?
* SEKÄ ETTÄ. RIIPPUU TILANTEESTA.

98. Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
* HANKALIA.

99. Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa?
* TIETTY.

100. Entä nuoremman?
* KYLLÄ. KUNHAN EI OO LIIAN NUORI.

101. Mielestäsi kauniita nimiä?
* EMT. SEBASTIAN ON JUST JEES. JA SIT USEET ULKOMAALAISET NIMET.

102. Paras lukemasi kirja?
* TSH, ERAGON, ESIKOINEN, HOBITTI.

103. Mitä tällä hetkellä odotat?
* HÖM. SITÄ ET PORUKAT LÄHTEE INTIAAN JA SAAN OLLA 2 VKOO RAUHAS HIMAS.

104. Entä ketä odotat?
* EN KETÄÄN, TAI NO RIIPPUU MITEN KYSYMYKSEN TULKITSEE. MUT JOO.

105. Onko huoneessa jossa olet, joku muukin kuin sinä?
* JOO.

106. Jos on, kuka?
* ÄITI JA LEIF.

107. Missä vaiheessa jouluvalot otetaan pois ikkunoista?
* MUN HUONEES NE TAITAA ROIKKUU VUODEN YMPÄRI, OLLU SIEL JO MUUTAMAN VUODEN ! xD

108. Bacardi vai Smirnoff?
* SMIRNOFF.

109. Juotko? Kuinka usein?
* KYL SITÄ JOKA PVÄ TÄYTYY JUODA ET HENGIS PYSYY ! :D MUT ALKOHOLII TULEE JUOTUU PARIN PVÄN VIIKOS.

110. Poltatko?
* JOO.

111. jos poltat, mitä merkkiä?
* PUNANEN L&M.

112. Aiotko lopettaa polttamisen?
* EN AINAKA NYT.

113. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Sä omistat mut kokonaan, mut ihan tostavaan heität, käytettynä romukoppaan, en saa olla oma itseni, ja jopa vaatteeni sä käskit mut vaihtamaan.."
* EI MITÄÄN TIETOO.

114. Cocis vai pepsi?
* COKIS.

115. Mikä on toinen nimesi?
* EN KERRO, MUT KOLMAS NIMI ON ALEKSANDRA.

116. Mikä on paras suklaapatukka mielestäsi?
* KISMET JA KINDER BUENO.

117. Montako kelloa huoneessasi on?
* PARI.

118. Millainen talvitakki sinulla on?
* SELLINEN MUSTA ÖÖ...

119. Entä millaiset tumput?
* TÄL HETKEL MUSTAVALKOSET MAMMAN TEKEMÄT LAPASET. <3

120. Nukutko sukat jalassa?
* EN !

121. Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä?
* KYLLÄ.

122. Oletko suudellut samaa sukupuolta?
* YEP.

123. Mikä puhelimen liittymä sinulla on?
* DNA.

124. Juna vai bussi?
* BUSSI.

125. Osaatko tehdä tämän Ü merkin?
* Ü.

126. Oletko esiintynyt koskaan lavalla?
* JOSKUS ALA-ASTEEL.

127. Mitä olet lavalla tehnyt?
* VETÄNY JTN NIIN HIKISINT PINGVIINITANSSII AINAKI ! xD

128. Mikä sinusta tulee isona?
* ISO.

129. Haluatko lapsia?
* EMT.

30. Minkä pituinen olet?
* N. 163.

131. Osaatko tehdä kärrynpyörän?
* NO EN !

132. Entä kuperkeikan?
* JOO.

133. Onko sinulla tällähetkellä karkkia?
* EI, MOON KARKKILAKOS.

134. Jos voisit tehdä jonkun asian elämässäsi tekemättömäksi, mikä se olisi?
* VAIKEE SANOO, KYL NIIT ON MONII.

135. Onko seinälläsi seinälippuja?
* EI.

136. Do you have messenger?
* YES.

137. Oletko hyvä englannissa?
* TARPEEKS.

138. Onko sinulla sormuksia?
* 2.

139. Oletko kokeillut huumeita?
* VÄHÄ.

140. Mikä on paikka jonne et koskaan ottaisi lävistystä?
* POSKI !

141. Mitä ruokaa voisit syödä niin paljon että napa paukkuu?
* HÖM.. PIZZAA JA KEBABBII JA MUSTEKALARENKAIT.

142. Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös?
* JANSSONINKIUSAUS.

143. Mätitahna vai pikkelssi?
* EMT. JÄLKIMMÄINEN ?

144. Tykkäätkö maksamakkarasta?
* JOSKUS.

145. Kuka on gallerian söpöin mielestäsi?
* NO EN KUULE TIEDÄ, ENKÄ VARMASTI KERTOISKAAN.

146. Minkä kohteliaisuuden kuulit viimeksi?
* ÖÖ... EN MUISTA.

147. Freeman vai Badding?
* EMT.

148. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Kaikki mitä tein, tein vain sinua varten, vartioin sun joka askelta.."?
* TOU, EN TIIÄ TÄTÄKÄÄ.

149. Kyllästyttääköjo tämän täyttäminen?
* VÄHÄ.

150. Kenen vieressä nukuit viimeksi? (silloin kun nukuit jonkun vieressä)
* MIKAN VIERES TAISIN NUKKUU.

151. Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa?
* ON SE KAI.

152. Mitä mieltä olet partiosta?
* EI OO MUN JUTTU, MUT EN PAHEKSU.

153. Mitä olet sanonut viimeksi?
* JTN LUIN MUTSILLE ÄÄNEEN TÄÄLT NETIST...

154. Kenelle?
* ÄITILLE.

155. Oletko koskaan satuttanut itseäsi?
* OON NII TYRÄ, ET KYLLÄ !

156. Eikö nyt olisi hyvä aika lopettaa kysely?
* KAI.

157. Sano vielä viimeiset sanat.
* TUPAKALLE. ->

158. Niin ja terveiset!!
* MOIKKA VAAN !

159. Koska viimeksi sanoit jollekin rakastavasi häntä?
* TIISTAIN KAI...

160. Tarkoititko sitä?
* KYLLÄ.

161. Noniin päästän sut ny meneen, ja tähän vielä ketkä haastat:
* EN KETÄÄN.