IRC-Galleria

Tunnistatko itsesi ;-) ?Perjantai 21.12.2007 19:52

KÄNNISSÄ ON KIVAA:

Riemukänni:
Perkeleen hauskaa ja tekisi mieli syleillä koko maailmaa. Jonkinsorttinen koheltaminen ja esiintyminen kuuluu asiaan. Yleensä riemukänniin liittyy myös miljoona toinen toistaan hienompaa suunnitelmaa ja päätöstä koskien tulevaa. Itsetunto on sanoinkuvaamattoman korkealla.

Apatiakänni:
Edellisen vastakohta. Lipitetään väljähtynyttä keskikaljaa lähikuppilassa räkä poskella ja tippa silmässä. Taustalla soi Tuomisen Jamppa. Asiaan kuuluu yleensä exien häiriköinti puhelimitse tai jopa paikan päällä poikkeaminen.Tässä kännin lajissa tilitetään avoimesti ja liikuttuneena kuunnellaan myös muiden tilityksiä.

Sosiaalikänni:
Ihmiset ovat ihania ja kaikkien kanssa on päästävä juttelemaan. Asianmukaiset ilmoitukset omasta viihtyvyyden asteesta on saatettava kaikkien niiden tietoon, joiden numero puhelimesta löytyy. Myös exien.

Rähinäkänni:
Pullistelua ja vittuilua ja herääminen lasaretista.

Antisosiaalikänni:
Joko yksin kotona tai sitten baarissa, mutta kenenkään kanssa ei tee mieli jutella. Vastakkaisen sukupuolen lähestyessä ei suusta tule mitään ulos.

Huonekalut hyökkäävät-känni:
Tulet yksin vittuuntuneena kotiin ja huomaat että huonekalut käyvät avautumaan ja sitten ne käyvät päälle. Olohuoneen pöytä on yleensä joukon johtaja, joka pitää kukistaa että sohvat ja matot rauhoittuvat.

Hihityskänni:
Teinityttöjen suosima, myös muilla esiintyvä. Kaikki on niiiiiin hauskaa!

Huomionhakukänni:
Huudetaan niin helvetin lujaa, noustaan pöydälle, lauletaan kovaa ja ollaan muutenkin rokkistaroja!

Seuranhakukänni:
Joskus kännissä tulee olo jolloin on ihan pakko saada ja miltei kuka tahansa kelpaa tai ainakin täytyy kokoajan flirtata kaikkien kanssa.

Itsetuhokänni:
Kiivetään sillan kaiteelle ja leikitään parvekkeella tarzania, liittyy apatiakänniin.

Pinkki-känni
Kahden ensimmäisen tuopposen jälkeen maailma alkaa näkyä väreissä, joista voimakkain on kaunis vaaleanpunainen sävy. Kaikki on hienosti, mikään ei huoleta ja hymyilyttää, koska kalja menee hyvin päähän. Johtaa yleensä Tönkkö-känniin.

Tönkkö-känni
Pönötät viisaan näköisenä jossain nurkassa aivan jumalattomassa juubassa. Et yleensä näe 20 cm kauemmas, etkä usein kuulekaan mitään. Puhut jatkuvasti omasta mielestäsi, muttet tosiasiassa pysty enää saamaan sanoja suustasi. Tilaat olutta kuten kuka tahansa muukin, hörppäät tuopista kerran tai kaksi, unohdat sen jonnekin ja tilaat uusia kunnes rahat loppuvat tai taju hämärtyy.

"Mä meen nyt"-känni:
Alkoholitoleranssi on pääsyt livahtamaan liian heppoiseksi ja jo muutama viinipullo tekee äijästä ns. nukkumatti-fanin. Yleensä känniin ei liity mitään erikoista, ei hölmöilyjä, ei idioottimaisia tekstareita eikä mitään muutakaan mitä joutuisi katumaan. Yleinen himabileissä.

Juggernaut-känni:
Känneistä kallein, varsinainen demolition derby. Kauhea meno koko ajan, kaikki mihin koskee menee rikki tai ainakin melkein ja aamulla saa taatusti katua ja miettiä mikä taas meni perseelleen. Saldona yleensä rikkinäisiä rumpukapuloita, kitarankieliä, astioita, vessanpönttöjä, revenneitä vaatteita, hissejä ja sen sellaista.

Kalsari-känni:
Tuttu ja turvallinen "minä ja sohva" -skenaario, joka rakentuu keskioluesta ja usein päämäärättömästä juopottelusta. Helppo ja halpa.

Kalsari-känni con mandolin:
Tuttu ja turvallinen "minä ja sohva" -skenaario venäläisittäin. Alakuloista kitaran näppäilyä ja oluen juomista yleensä jostain isosta savituopista. Soittolistalla Scorpionsia. Vaatii vuosien harjoittelun.

"Avaruusmies saa tänään" -känni:
Maailman rakastaessa minua, rakastan minä maailmaa. Usein baarikierroksia, aivan ihmeellisissä kuppiloissa nojailua, sosiaalista paskanjauhantaa, kohinaa korvissa, sumuinen katse, usein vivahteita Pinkki-kännin alkuhetkiin, meteliä, sekavaa jutustelua jonkun kanssa, pörinää, itsetuhoista alkoholin nauttimista, "huominen ei koskaan kuole"-asennetta, kalliita taksimatkoja. 100% muistinmenetys. 100% morkkis.

Duracell-känni:
Juotavaa menee, huono olo ei tule millään ja meno jatkuu pitkälle aamuyöhön ilman minkäänlaisia (pahempia) sivuvaikutuksia (jotka eritellään tarkemmin seuraavassa). Krapula olematon. Juotavista parhain tämän saavuttamiseen Finlandia Vodka Coca Colalla.

Turtahumala:
Juotavaa menee, sivuvaikutukset: kieli turtuu(sammaltaminen), raajat turtuvat, pää on kuin sitä ei olisikaan. Oksentaminen on todennäköistä ja krapula seuraavana aamuna hirveä. Seuraa kaljasta 100%todennäköisyydellä.

Abduktiokänni:
Lähdet Tavastialle katsomaan rokkikeikkaa ja heräätkin seuraavana aamuna Järvenperän kirkonkylästä kylän ainoasta kerrostalon rappukäytävästä käyttämätön Tavan piljetti lompakossasi...

Artisti maksaa -känni:
Kännipäissään kerrot jolllekkin muijalle soittavasi jotain instrumenttiä, tietysti ideana päästä harrastamaan vaakamamboa kyseisen naaraan kanssa.Tarjoat paukkuja ja röökiä, koska artisti käyttää rahaa luovasti. Lainaat muijalle vielä rahaa, koska hänellä on rahapula. Maksat taksin ja sammut sinne matkalla kämpillesi.Taksikuski herättää sinut jostain Jakomäestä ja kertoo että mimmi jäi pois jo Kampissa. Taksimittari näyttää 50 EUR...

Se-voi-loppua -känni:
Äkkinäinen ja täysin selittämätön huoli siitä että alkoholia on olemassa maailmassa rajallinen määrä, ja siksi sitä pitää yrittää säilöä omaan ruumiiseen mahdollisimman paljon mahdollisimman nopeasti. Tuhoisa lompakolle.

Olen-Predator -känni:
Maailma hidastuu ja vääristyy silmissä. Näkökentässä olevien asioden värit korostuvat. Ihmiset ovat välillä vihreänhohtoisia, tausta punaista. Välillä kattolamput hohkaavat kuin viimeistä päivää. Kokeneet alkoholistit pääsevät kokeilemaan infrapunanäköä. Lisäksi pakonomainen tarve kurluttaa ja naksutella rystysiä. Ei yleensä pääty hyvin.

Outoa-mutta-mennään -humalaputki:
Baarista täysin tuntemattomien ihmisten mukaan eksyminen, jotka tarjoavat sitoumuksetta parin päivän ilmaiset viinat. Oiva tilaisuus (myös pakko) juoda hirmu tuubat, kun kerran ilmaiseksi saa.Myöhemmin näistä kerrotaan vain huhuja lapsenlapsille mutta illan isäntiä ei koskaan tavata uudestaan.

Pika-känni:
Huomaat kellon olevan jo lähes myöhä ja päätät ottaa muut kiinni juomalla nopeaan tahtiin uskomattoman määrän alkoholia.Esim. pullo viinaa puoleen tuntiin. Seurauksena käyt lähes kaikki kännimuodot läpi pikakelauksena ja sammut ennen kuin olet edes päässy puusta pitkään. Aamulla uskomaton päänsärky ja mahdollinen vamma sammumisen takia johtuneesta kaatumisesta.

haluutko kirsikoita?

SeOnLoppuNy!Tiistai 18.12.2007 00:54

Rahat loppu, täytyy mennä pyörällä kouluun, mennä kävellen keskustaan ja ostaa ruokaa pullonpalautusrahoilla.

opiskelijaelämää jee \,,,/

aamut ne aamutKeskiviikko 12.12.2007 08:54

Mä en enää selviä ilman aamukahvia *hörps*

Varmaan joku kaamosmasennus tms. kun ei saa öisin nukuttua. pyörin pyörin, hirveä väsy, mutta unta ei tule ja jos tulee niin näen painajaisia. Nukkumatti ei käytä tarpeeksi vahvaa unihiekkaa, teen pian valituksen.

onneksi on kahvia niin selviää aamun koettelemuksista.

voisin tietty nukkua 20 minuuttia pidempään, mutta sitten pitäisi mennä kouluun sellaisessa bussissa missä on tuhat ja sata vikisevää teiniä ja mulla menee herrrrmot.

hiton aamuAngstaus, perkele. lisää kahvia.... Eiku perkele, nyt täytyykin lähteä kouluun.

Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

kiitos oraakkeli, tunnen itseni pareminMaanantai 10.12.2007 12:05

Sinä kysyit: Kuka on Satu
Oraakkeli vastasi: isäsi ensimmäinen tyttöystävä

Sinä Kysyit: Minne menen?
Oraakkeli vastasi: Manan majoille

Sinä kysyit: Mikä minun pitäisi olla?
Oraakkeli vastasi: Vapaus

Sinä kysyit: Paljonko seksi maksaa?
Oraakkeli vastasi: Itse en ostaisi, jos en lottovoittoa saisi

Sinä kysyit: Olenko kaunis?
Oraakkeli vastasi: Olet ja kaikki tietää sen...

Sinä kysyit: Pitäisikö soittaa kaverille?
Oraakkeli vastasi: Kyllä, toivoen parasta.

Sinä kysyit:Olenko onnellinen
Oraakkeli vastasi: Et ollut viime vuonna, et viime kuussa etkä ole nytkään.

Sinä kysyit: Hali!
Oraakkeli vastasi: *Vaivautunut pakkohali*

Sinä kysyit: Minkä näköinen kultani on?
Oraakkeli vastasi: Pitkä kaunis brunette, jolla on noidan nauru.

Sinä kysyit: Mikäs vastaus tuo oli olevinaan?
Oraakkeli vastasi: Vastaus riippuu kysymyksestä. Ja kysy selkeä kysymys ja saat selkeän vastauksen. Ainakin toivottavasti.

Sinä kysyit: Mitä eroa on miehellä ja naisella?
Oraakkeli vastasi: Ensimmäisellä on oranssit kalsarit

Sinä kysyit:Kenen kanssa menen naimisiin?
Oraakkeli vastasi: Äitisi.

Sinä kysyit: Kuka koputtelee öisin ovelleni?
Oraakkeli vastasi: Länkisäärinen naapurinpoika

Sinä kysyit: Saanko ensi viikonloppuna?
Oraakkeli vastasi: Miksipäs ei

Sinä kysyit: Kauan seksi kestää?
Oraakkeli vastasi: Ikuisuuden! Tai ehkä vielä kauemmin...

Sinä kysyit: Saanko suukon?
Oraakkeli vastasi: Saat, kunhan teet jotain sen eteen.[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 17:15

LUETTELE 1 ASIA JOKA SAA SINUT AINA HYMYILEMÄÄN:
1. suklaa

LUETTELE 2 ASIAA MITÄ OLET TÄNÄÄN TEHNYT:
1. riidellyt naapurin kanssa
2. kuunnellut musiikkia

LUETTELE 4 ASIAA MITKÄ AIOT VIELÄ TÄNÄÄN TEHDÄ:
1. Mennä johannalle
2. juoda alkomaholia
3. nähdä kavereita
4. bilettää

LUETTELE 5 ASIAA MITÄ HUONEEN SEINILLÄ ON:
1. peili
2. cd-teline
3. hylly
4. itse tehty juliste
5. polvi,-kyynär ja rannesuojat (rullaluisteluun)

S I N Ä
Nimikirjaimesi?: SSL
Minä viikonpäivänä synnyit?: Jaksa nyt muistaa
Opiskeletko jotain?: graafista viestintää ja elämää
Oletko joutunut vakavaan onnettomuuteen?: onnettomuuteen kyllä ja aineksia olisi ollut vakavaan onnettomuuteen, mutta turvavyö pelasti.

M I E L I P I T E E T
Pidätkö enemmän lumisateesta vai vesisateesta?:lumisade, ei kastu ja on kaunista katsella.
Mistä musiikista pidät?: Hevi, industrial, rock, jazz, gothic
Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?: Kevät kun on lämmintä, valoisaa ja vehreää ^^
Pidätkö jonkun maan kulttuurista erityisen paljon?: hmmm.... Kreikan kulttuuri tullut aikonaan tutustuttua niin se ehkäpä.
Minkälaisista elokuvista pidät?: hmmm... äääp... kauhu, trilleri, draaama....

S U H T E E T
Keitä kuuluu perheeseesi?: Minä, vanhemmat, 4 sisarusta, kummipoika, koirat ja kissat
Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa?: Sinä ^^
Minkälaisessa seurassa viihdyt?: hauskassa ja rennossa
Tunnetko paljon ihmisiä?: joo

R U O K A
Eksoottisin ruoka jota olet maistanut/syönyt?: mustekalaa
Onko sinulla erikoisruokavalio?: On, en syö punaista lihaa
Mistä juomista pidät?: vesi, omppu siideri, olut
Mitä ajattelit syödä tänään?: En varmaan mitään kun ei ole rahaa (vielä)
Pidätkö ruuanlaitosta?: No en nyt vihaakaan, mutta en rakastakaan. Ihan sama. En minä osaa enää tehdä edes ruokaa :D

F R E E T I M E
Pidätkö piirtämisestä?: pidän, se on rentouttavaa.
Pyöräiletkö paljon?: kesällä, keväällä ja syksyllä.
Harrastatko mitään vakituisesti?: valokuvausta ja rullaluistelua jup
Haluaisitko aloittaa jonkun harrastuksen?: Haluaisin > tanssin (piti kesällä alottaa, mutta...)

K O T I
Asutko vanhempiesi luona?: en
Vietätkö paljon aikaa huoneessasi?: kämpässä siis, jonkinverran
Onko kotisi kodikas?: Tjaah... enpä osaa sanoa.
Mitä muuttaisit kodissasi?: keittiöön keksisin paremman systeemin mikä siä nyt on
Millaisessa talossa asut?: vanhassa kolmikerroksisessa kerrostalossa

H A A V E E T
Odotatko aina huomista vai elätkö tätä päivää?: Elän yleensä tätä päivää, mutta joskus odotan huomista tai ylihuomista :)
Mihin suurin haaveesi liittyy?: tulevaisuuteen
Kerro jokin pieni mukava toiveesi?: ruskeat hiukset

T U R H A T
Onko sinulla hyvä ryhti?: tarpeeksi hyvä mulle!
Oletko onnellinen?: Olen onnellinen ja onneton joka päivä
Nautitko olla yksin?: joskus
Pidätkö pimeästä vai valoisasta enemmän?: hämärästä !

H A L U A I S I N
Olla: järkevämpi
Syödä: appelsiinin
Juoda: siideriä
Saada: uusia vaatteita
Päästä: narniaan

V I I M E K S I
Join: vettä (ja juon nytkin)
Tipuin tuolilta: muutama kuukausi sitten Bepopissa, tuoli vaan hajosi kun nojauduin eteenpäin :D
Itkin: puoli vuotta sitten
Nauroin: eilen

K Y S Y M Y K S I Ä
Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt?: itseltäni
Oletko tällä hetkellä riidoissa jonkun kanssa?: olen (naapuri)
Häpeätkö itkeä kavereidesi nähden?: kyllä
Oletko löytänyt netistä kavereita?: olen ^^
Mitä kappaletta kuuntelen nyt?: Deathstars - The Rape

S U O S I K K I
Värisi: punainen
Liikuntalaji: rullaluistelu <3

O L E T K O
Itsepäinen: Kyllä vain
Ilkeä: Sitäkin
Viisas: enköhän
Hyvä koulussa: perus
Hyvä soutamaan: EN :D
Satuttanut itseäsi: kyllä
Huutanut jollekkin frendillesi: Ehm joo...
Satuttanut ystävääsi: En koskaan!

O N K O
Vika aina sinussa?: ei, mutta syytän silti itseäni
Sinulla lainkaan tapoja?: onhan niitä
Sinua kohdeltu huonosti?: Huoh on...
Sinulla pelkoja?: joo

K Y S Y M Y K S I Ä
Rakastatko ystäviäsi?: tietenkin :)
Kelle puhuit viimeksi messengerissä?: terämestarille
Lause/sana jonka sanoit viimeksi?: Asia hoituu kyllä viikonlopun aikana ellei jo tänään
Oletko ihastunut?: pöh yritän olla ihastumatta
Paras sarja ikinä?: tää on jo moneen kertaan sanottu Mi Gorda Bella
Jaksatko elää elämääsi?: Jaksan jaksan, aina jaksaa vaikka välillä vituttaakin
Hesburger vai Mc Donalds?: ei kumpikaan

keeffiltä kopioin ^^Keskiviikko 28.11.2007 20:48

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

aijaa?Maanantai 26.11.2007 13:18

Tällä testillä voit nopeasti testata, minkälaiset kyvyt sinulla on toiminnassasi. Merkitse vastauksesi (o/v). Vertaa sitten omaa riviäsi allaoleviin lyhyisiin luonneanalyyseihin, niin saat tietää, minkälainen luonne sinulla on. Tämä vie vain pari minuuttia.

1. Pane kädet ristiin (perinteinen rukous).
Kumpi peukalo tulee päälle, oikea vai vasen?
- v
2. Sulje kumpikin silmä vuorotellen.
Kummalla silmällä näet paremmin, oikealla vai vasemmalla?
- v
3. Pane kädet puuskaan rinnan päälle.
Kumpi käsivarsi jää päälle, ikäänkuin liikkumavapaaksi, oikea vai vasen?
- v
4. Anna aplodit. Kumpi kädenselkä jää päälle, oikea vai vasen?
- v

Nyt sinulla on neljän merkin rivi. Vertaa merkkiriviäsi alla oleviin luonnehdintoihin.

VVVV = innovatiivinen, taiteellinen, sortuu joskus taivaanrannan maalailuun


LUONNEANALYYSIT:
OOOV = harkitseva ja pohtiva, ei halua loukata ketään eikä edes aiheuttaa pahaa mieltä
OOVO = rohkea, päättäväinen, hyvä seuraihminen, esiintymishaluinen.
OOVV = muuten vahva tyyppi, mutta jahkailee päätöksiä tolkuttoman kauan tai ei saa päätöstä ollenkaan tehtyä
OVOO = analyyttinen tilanteiden pohdiskelija hiukan etäinen ja viileä, erittäin luotettava
OVOV = tuuliviiri, joka innostuu milloin mistäkin, hetkeksi
OVVO = suhtautuu kaikkeen kepeästi, lempilause on "kyllä se siitä"
OVVV = haluaa tehdä kaiken itse, työssään vaativa ratkaisee vaikeita ongelmia
VOOO = sopeutuu nopeasti uusiin tilanteisiin, vuorovaikutus vahvin puoli, miellyttävä
VOOV = vaatii muilta huomiota, tehokas, silloin kun todella tarttuu toimeen
VVOO = suunnattoman ystävällinen ja ymmärtäväinen, ei saa ihmisiä tekemään parastaan
VVOV = luottavainen ja muiden ohjailtavissa, kertakaikkiaan liian kiltti
VVVO = energinen (joskus ylienerginen), tekee liian nopeita päätöksiä ja tarvitsee jarruttajaa
VVVV = innovatiivinen, taiteellinen, sortuu joskus taivaanrannan maalailuun
VOVO = sympaattinen, vahva luonne, määrätietoinen ja pitkäjännitteinen
VOVV = oma mielipide tärkein, ei käännytettävissä, suorastaan jääräpäinen

angstMaanantai 26.11.2007 09:36

etsin elämää
............./´¯/)...........(\¯`\
............/....//..............\\....\
.........../....//................\\....\
...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
.././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
.\................\/.../....\...\/................/
..\................. /........\................../
....\..............(............)............../


Anti tulla!Maanantai 29.10.2007 19:41

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN
LUKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT?
JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI
JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT SAATAT YLLÄTTYÄ..
JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITTETAVASTI PELKURI....