IRC-Galleria

Torres MomentumTorstai 01.12.2005 03:00

Otsikossa mainittu litku on sitä mitä rahtasin laivalta reilu kuukausi takaperin ja jota nyt juon sen oltua Juffen jääkaapissa avattuna muutaman viikon. Mikäs sen parempaa unilääkettä, varsinkin ko huame eli tänää ei tartte nii hirmusen aikasee edes herätä. Voin kertoa, ettei ole mitenkään herkkua herkkua tuo tökötti - varastointimenetelmä lienee osallinen pahantekijä.

Miehekkäästi pullon suusta juotuna tuo alas nautitaan; mitään muuta miehekästä ei tästä kuvauksesta kannata etsiä edes suurennuslasilla. Miehisyys sen sijaan varmaan pulppuaa näin kerran vuodessa pintaansa sään tuodessa mukanaan talven ensimmäisen mahdollisuuden törmätä liikenteenjakajaan vain painamalla jarrua pohjassa. Onhan se jännää, miten liukkaat kelit aina yllättävät suomalaiset, vaikka joka vuosi ne kuitenki josain välissä tulevat. Itse kuulun siihen typerään kastiin, jonka mielestä pääkallokelit ovat suurinta viihdettä. Olen tosin niin suuri nyhverö, etten uskalla tehdä mitään hianoja liirauksia - ihan ministi vain, niin isukin tärvelemän oikean puolen lommo ei saa kavereita muuten niin upeaan ysärifarmariimme.

Ja hei! Tänäänhän on ensimmäinen joulukalenteripäivä. Jippii, aamulla, tai siis aamupäivällä aikasintaan meikän tapauksessa, saa avata ekan luukun! Kui mahtavaa, kui ihanaa, kui fantastista. Samat teemat vuodesta toiseen noissakin läpysköissä vallitsevat, mutta silti siinon sitä taikaa, mikä tuo joulun. Pitäs varmaa tosin eka joku adventtihössökkä ripustaa johki seinälle, jotten ala availemaan seinään mitään reikiä, koska sitten siskoni näkee esteettä kaikessa epäeroottisuudessaan salaisimmankin tietokone-elämäni. Säästän hänet moiselta.

Krääns tiesi kertoa, että viikonloppuna on kemut. Tuurillani kyseiset hipat ovat tietenkin perjantaina, jolloin koristan seinää alkoholin virratessa muissa kanssajuhlijoissa. Lauantaina, töiden jälkeen, muutankin sitten Juffen luoksi pariksi yöksi evakkoon. Väittävät, että täällä kotona tarvitaan tilaa kaukaisille vieraille, mutta kaippa herra Salminen lienee oikeassa väittäessään minun olevan se pääsyy: kukapa nyt haluaa nähdä isoa möllikkää ryömimässä viideltä aamuyöllä kotiin kebabannos kainalossaan? Varsinkin, ko se kebab jää syömättä ja äijä sammuu saman tien punkkaan päästyään. Juffe lienee kestävä moista, on hänet niin monessa liemessä uitettu. Nostan hattua moisesta ^^

Nyt en Torres-päissäni kummempaa sepustamista osaa kehitellä. Viikonlopun ihmeellisiä änkyrävänkyröitä odotellessa; sitä ennen pitäisi puskea vielä kolme kokonaista työpäivää maineella ja kunnialla. Tokkopa tuo kummoista vaikeutta tuottaa - on vain niin hienoa mukamas tehä rankat hommat ja sitten hupailla. Eihän se edes ole rankkaa.

Hauskaa joulukuun aloitusta, päiväkirjani!

Laama-aasi

Ps. Minusta tuli eilen joulupukki eli tehtävänäni lienee esittää tuota möhömahaista partaveijaria, johon itse uskoin vielä noin 15 vuotta sitten. Pelottava ajatus, mutta luvattu mikä luvattu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.