IRC-Galleria

Sunnuntai ja kaupat on taas auki.Sunnuntai 06.05.2007 17:33

Siis mitä ja enne kaikkea miksi?

Miksi meiän pitää avata kaupat nyt ja pitää ovet kuitenki säpissä enssunnuntaina? Mikä järki täsä on? Ei sielä kuitenkaa kukaan käy. Tai ehkäpä meikällä on oma lehmä ja pääsykokeet ojassa eikä hirmusest huvittais mennä tänää töihin pyörittelemään peukaloita.

Olkoot. Pian on menny jo viikko reissusta ja alkaaha tää arkiki taas maistumaan arjelta. Mut mitäpäs hätiä mitiä - mennää kuulemma kahen vuoden päästä taas käymään Belgiassa. Kui nättii! Määki pääsen viäl messii vaik olenki jo aikamoine seniori sillon. Kui nättii!

Olin eilen baarissa. Ei pitäny kyllä mennä, mut alko olee tylsää istuskella täsä koneella ni mikäs siin sit ko kukaa muukaa ei ollu menossa mihinkää. Miksen mä voi saada bilefiiliksiä sillon ko tapahtuu oikeesti jotai? Kylhä nyt jotai seuraa sai ko soitti melki koko puhelinluettelon taas läpitte, mut onkai se jo aika epätoivosta.

Maistatin eilen perheelle belgialaisia bisselajikkeita, tosin ei alkosta ny niin hirmusta kavalkadia mukaan tarttunu. Niitä nokuja: Leffeä, Kriekiä, Duvelia. Hyviä ovat, mutta parhaat tulee edelleenki Tsekeistä sanon mää. Tuli eile maisteltua suomalaisiaki olusia, jotka yllättäen maistus aivan samalta ko ennenki. Kuka oiskaa arvannu.

Menipäs tääki ny taas tylsäks pölötykseks. Heippis tältä kertaa!

Teidän,
Massi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.