IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jeps....Lauantai 06.05.2006 15:16

Onpa mielenkiintoista. Edelleenkään ei savua ilman tulta.... Makasiinit siis ovat karrellansa ja muuta. Siellä oli kai vaan pieni osa säästynyt.. En tiiä, ku en oo nyt lukenu uutisia.... Tää saattaa olla hieman nettietikettiä rikkovaa tekstiä, koska olen tällä hetkellä aikamoisessa shokissa ja järkyttynyt aika monesta asiasta... Mut ei oo pakko lukee, jos vituttaa liikaa. <virne> *Nauraa paskaisia...*

Aika mielenkiintoista kuunnella syyttelyä kaikenlaisista asioista ja semmosta. Mä en jaksa tapella ja mua syytetään kanssa ihan turhista asioista ja samalla vielä kehdataan sanoa kakaraksi, vaikka olen vanhempi... Mun väitetään levitelleeni nimimerkkiä/nimimerkkejä, vaikka oon ainoastaan vain kahdelle ihmiselle sanonut asiasta, että minua kiusataan. Tää paska alkoi tuossa pari-kolme viikkoa sitten itseeni ja hyvään ystävääni kohdistuneista negatiivisista viesteistä. Ja mä haluan evidenssiä siitä itselleni, kenelle muulle muka olisin laittanut nimimerkkiä/nimimerkkejä, jotka pitäisi laittaa mustille. Alkaa pikkuhiljaa papu palamaan ja kuppi menemään nurin.

Ja edelleenkin tuohon anteeksiantamiseen, josta kirjoitin muutama päivä sitten. Mä pyydän heti kiusaajiltani anteeksi, kun he pyytävät minulta vastavuoroisesti anteeksi. Mä en jaksa tätä paskaa. Mä vaan halusin kavereita itselleni ja uusia ihmisiä, mut sitten tultiinkin tänne tappelemaan kaikella tavalla ensin arvostelemalla ystäväni yhteisöjä ja sitten sen jälkeen sanomaan mulle kommenttia, että hyvälle ystävälleni mun pitäisi mennä hamekankaita ostelemaan sun muuta. Mulla on huumorintaju, mutta tiettyyn pisteeseen asti. Mä en hyväksy toisten ihmisten kustannuksella tehtävää huumoria.

Ja edelleen: Mulla on oikeus suuttua ja mulle on turha vittuilla, koska mä oon kamala sillon, kun mä suutun oikein toden teolla ja sitä eivät vielä ole kiusaajani nähnyt. Horoskoopiltani olen Jousimies ja se kertoo paljon. Sit, ku mä suutun, ni se mun ampuma nuoli voi satuttaa ja satuttaakin todella pahasti. Mä voin paikata nuolen tekemät reiät, jos aloittanut osapuoli pyytää ensin minulta anteeksi. Muutamat, ketkä kehtaa vielä blogissaan sanoa, että olen rajoittunut, niin saa mennä hiukan itseensä ja katsella peiliin. Welcome to Earth sanon minä heille. En tarkoita ainoastaan kiusaajiani, vaan tarkoitan myös erästä, jonka kanssa olen saanut kähistellä, mikä on oikein ja mikä on väärin filosofiselta (ja kristilliseltä /Itse en noudata näitä arvoja, mutta se ei estä minua olemasta heidän ystävänsä, koska jossain määrin heidänkin ajattelutapansa tuovat minunkin maailmaani uudenlaisia dimensioita./) kantilta katsottuna, lisäksi vielä muita moraalisia kysymyksiä, kuten anteeksiannon järjestyksestä. Sen verran mullakin on takanani etiikan lukuja, joten mun kanssa on turha postuloida noista tekijöistä.

Että semmosta. Mun pitää mennä, koska mulla on kiire. Moido!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.