IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Sitäpaitsi...Keskiviikko 10.05.2006 04:39

...sunnuntaina on äitienpäivä... Mä ainakin ajattelin kipaista äitille jonkun pienen lahjan kaupasta tai teen itse Cernit-massasta korun. Sitten metsästä ajattelin poimia kimpun valkovuokkoja. Jonkun kortinkin askartelen... Kakkukin tavan mukaan tulee leipaistua ja vietyä äiteelle sänkyyn äitienpäivänä kaffetta ja palan kakkua.

Pentuna tietenkin tuli hoilotettua "Olvokkini tummafilmä... Itte hoidin kukkamaani, likkaluohot kitkin... Vettä kannoin iltafella lantatietä pitkin."... <virne> Voi, voi. On se liikuttavaa.... Tulee ihan lapsuus mieleen. Ei silti, vaikka lapsuus tuleekin mieleeni, niin en rupea hutkimaan hiekkalaatikolla toisia tyyppejä leikkisangolla ja lapiolla päähän tai heittelemään kiviä... <virne> Olipa hassu juttu.

Mut www.justjoo.net... Oliko se joku tommonen... Sieltä löytyy kaikkee pervoo ja vähemmän pervoo vitsii.... Mä kyl yliviivaan ne enemmän pervot, mut semmoset pienet hauskat jutut sieltä luen kyllä.

No, munkin täytyy tästä ihan oikeesti mennä ilman nunnia nukkumaan... Simmu lurpsuu.... Lurpsui vahingossa tunnillakin, ku nukun päiväunia koulun jälkeen, että yöllä ei uni tule....

Että semmosia. Nakit kattilassa ja katit Nakkilassa.... <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.