IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Kasarimeininki jatkuu ja jatkuu.... <cool> Mun mielestä 80-luvulla oli elämää. Olispa ollu silloin nuori... Tai ainakin tietyllä tavalla. No, okkeij. Onhan nytteki Juanesit sun muut, mut jotenkin kasaripoppi iskee muhun paremmin. Ja lavatanssit.

Tulee ihan ala-aste mieleen, ku hypittiin 80- ja 90-luvun limudiskossa. Jeba. Se oli kivaa. <cool> Ja sitte tietysti koulussa aina ennen hiihtolomaa olevat diskot ja toinen juttu oli vappudisko. Niin ja yleisurheilukisojen ja hiihtokisojen jälkeenki oli semmonen häpeninki koulun yhessä kellariluokassa. Kyl lapsuus oli onnellista aikaa. <virne> Mua ei voi ainakaan syyttää siitä, etten oo eläny lapsuutta. Parasta oli aina meitsin kultamitallit hiihdosta, juoksusta ja uinnista. Yläasteella tuli plösähdys..... Mulla taitaa olla ehkä valokuvia noista mun arkistossa. Tai sitten rimpauttelen vanhoille koulukamuille, et "Löytyykö...?"

Sitte tosiaan se magee neonväritanssilattia olis aika mieluinen juttu. No, sen korvaa sitten se, ku ostaa pleikkarin joskus, ni voi ostaa sen tanssimattojutun.

Kasaripoppi parantaa jutun, ku jutun. Häntäluukin alkaa tekemään paranemisen merkkejä taikka sitten oon vielä ihan mömmöissä. Hahaa... &lt;virne&gt; &lt;kolmi&gt; <jännä> Siis huomenna labraan, onko serpit ja leukkarit laskenu.... On ne. &lt;hymy&gt;

Hattaraa ja 80-luvun musaa. Popcornia ja hyppimistä. Colajuomaa ja rento meininki. Ei taida missään olla tommosta... Kaikesta saa unelmoida.

Joops. Meen nuQQn, ku on väsy. Moikka. <viittaus> Voikaa hyvin ja nauttikaa elämästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.