IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Väsyttää...Tiistai 03.10.2006 22:39

On pimeetä. Sade piiskaa ikkunaa ja pilvet roikkuu suunnilleen nilkoissa. Joka paikka on yhtä harmaata massaa. Aurinko on piilossa. Syksy tekee tuloaan. Tuulee. Takana on mansikan ja koivun tuoksuiset ilmat tältä vuodelta. Muisto vain.

Noin kirjoissa.... Ampiaiset on hereillä vielä. Aivan sekaisin, kun on lämmintä. Niillä on jokin kummallinen aisti. Kuinka ne justihin allergisen perhään osaa mennä... Biologia on kummallista. Menis semmosten kimppuun, kuka ei oikeesti kärsi niistä. Piruuttansa vissiin kiusaavat. Olisikin ollu naurussaan pitelemistä tänään elvytysharjoituksissa, jos olisi tullu tosi paikka.... &lt;virne&gt; Mä meinaan oon ampiaiselle allerginen ja mä en välitä sairaalareissusta.... Muutakin tekemistä. No, ei mulle tuu ampiaisesta, ku anafylaktisia reaktioita, että "ei" sen vakavempaa. &lt;virne&gt; Se on, ku finni tulis nenään... &lt;virne&gt; Paitsi laajuudessaan finni on pienempi paha, kuin paha olo ampparin pistämisestä. Kamalaa... <jännä>

Oikeesti pitäis lukee neuroanatomiaa, mutta oon lukemassa kivaa kirjaa, jossa on kivoja rakkausrunoja ja takana soi slovareita.... &lt;sydän&gt; Tai... Ainakin mulla on semmonen kirja nenän edessä ja sitte skypetän tietty kamujen kanssa ja ihastuksen. (vink)

Mut ei sen kummosempaa. Mä meen pistää teeveden tulemaan, ku ajattelin hörppästä kupillisen omena-kaneliteetä.

Moikka! <viittaus> Voikaa hyvin ja varokaa ampiaisia. &lt;hymy&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.