IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Istuksin instituutilla... Väsäämässä, häsäämässä... Kohta tilaan itelleni syndelahjaks ceedeen ja leffan tuolta noin, mitä nyt yleisiä nettikauppoja onkaan... &lt;hymy&gt; &lt;kolmi&gt; <jännä>

Tietty perjantai on luxusta kans. Kamujenkaa vähän jonnekki menomestailemaan ja kait laulamaan karaokea sun muuta. Mä oon ihan pissa kistoksissa ja venaan sitä kivaa. &lt;cool&gt; No, tietty, ku on synttärit kohta. Ihan päivä, muutama vain, ni täytteleepi meikäläinen vuosia. Vanha akka alan olemaan. Melkein sais alkaa ryppyvoiteita kattelemaan apteekista ja kaupasta. &lt;virne&gt; No, mimmosetkohan bileet on neljän vuoden päästä, ku "Oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen takana on luja putki..." mitä sitten lienee... En muista. Mut ainakin kahen vuoden päästä jouluna on isot ihan yyyyyber-bileet ja se on varma. Safkat, kakut... Tietty serkkubändi soittelemassa musaa. Sit tanssitaan.

Oli jännää... Eilen tosissaan varpaanvälejä mittailtiin. Olivat ihan normikokoiset. &lt;virne&gt; No, ei. Mulla meni ihan mukavasti. Oujee... Oikeesti.

Nyt meen... Räveltämään kaikkii tsydeemejä.

Halataan, ku tavataan! &lt;kolmi&gt; Voikaa hyvin! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.