IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna...Perjantai 11.09.2009 01:23

Tulee sisarukset käymään kaffella ja tsilleen. Pitää käydä kaupasta ostamassa parit kananmunat ja juoksevaa margariinia, että saa piirakan väännetyksi.

Sitten, jos kävisi puntilla ennen sisarusten kylään tulemista tuolla Tennarissa. Tämmötteet. Täällä pienessä kärpäskylässä on kännisten nentti-ihmisten joukkokokoontuminen, eli Tapahtumien yök! Eikun yö. Taitaa ensiavussa olla kiirus. Hoitajaparat! Mutta nenttiparat eivät tunnu tietävän, että voi olla tarjolla muutakin hauskaa, kuin se iänikuinen kläsääminen jossakin pussikaljalla ja pissistellä. Ei sitä viinaa tarvii kläsätä eikä klotrata mihinkään suuntaan, sillä viina tältä maapallolta ei juomalla lopu. Ainoastaan, jos sen valmistaminen lopetetaan, niin silloin on toinen juttu. Tarkoitus suinkaan ei olisi humalahakuinen juominen. Parasta on oikeasti: Kaisla, dippiperunat ja tuoppi belgialaista vehnäolutta. Tietenkin hyvien ystävien seurassa nautiskellen ilman, että joisi yrjöhumalaan, vaan ihan oikeasti eurooppalaisittain, ei sikasuomalaisittain.

Sikasuomalainen on jotenkin hassu verbaalinen, mutta niin yhteenliittyvä ilmaisu siitä, että tyypit vaan joukkokokoontuu tuonne Teneriffalle sikabileisiin ja tiristelevät lihaa. Possuparka on rääkäissyt viimeiset kuolonhuudot ennen teurastamista ja sitten se hiilihanko laitetaan perseestä suuhun, node pystyyn, viina virtaa ja silleen.... Blaah. Ihanan stereotyyppistä ajattelua. <hymy>

Mutta niinhän nentitkin ajattelee meistä yhtä sun toista - Stereotyyppisesti. "Ooo... Osaako ne ne puhua? Heijaavatko he? Onko äiti jättänyt lapsen rakkaudetta, jotta lapsesta on tullut kenties autistinen?" Haloo. Ottakaa selvää. <kieli> http://www.autismisaatio.fi esimerkiksi. Tai googlatkaa hakusanoilla joko suomeksi tai englanniksi. Minun mielestäni se ei ole sairaus, vaan ominaisuus.

Siunausta kaikille. <hymy> Rakastetaan kaikkia, vaikka sisimmässä tuntuu pahalle. AIka ristiriitaista tuon vuodatuksen jälkeen, mutta ottakaa huumorilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.