IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Niinkuin aina ennenkin...Keskiviikko 20.12.2006 02:41

Samat kuviot joka jakson alussa.... Hirmu sählinki. Tai no jaa... Riippuu tietty... No, ruottii tuohon otin ja sitten pariin ihan vältsypakkojuttuun piti viel. Kandee yöllä aina hoitaa noi kurssiasiat, ku yleensä systeemit on tukossa ainakin päiväsaikaan, ku tosi vaikkunen korvakäytävä. <virne> (Kokemuksen syvällä rintaäänellä, koska tekussakin tuli askarreltua noiden systeemien kanssa, että sai ahdettua itsensä jonnekin kurssille enemmän ja vähemmän pakolliselle...) Sitte sinne ei pääse Erkkikään millään ilveellä. Mut kumma jätkä se on. Se ei tee koskaan mitään. <virne> Se ei edes syö. Sanotaan, että tota paskaa ei syö Erkkikään. <virne>

Mut nukkuminen tekis eetvarttia silleen aika kunnolla.... <cool>

Paitsi Keskiyön Virallisessa on menossa kunnon keskustelut. <hymy> Jutellaan huomisesta karaokeillasta. Laulaminen on ihanaa. Mä laulan suihkussa - joka paikassa. Aina.

Vois ehkä sittenkin häslätä se paukkutehtävä loppuun, ni sitte voi vaikka sauvakävellä instituutille ja viedä se bruju opintotoimistoon... Sitte on ainakin rustattu sekin, ni skulaa joululomakin ihan jees, ku ei oo stressii. Sitku ei oo mitään jobii handuis, ni voi sit relaa kliffasti ja vetää vaikka pari bulii stobee jotain gutaa jouluöölii. Toivottavasti kukaan ei oo klesa jouluna, ku hirveesti on laattatautii liikkeel ja jengi pyörii kuumees, maga klesana punkan pohjalla. Kliffa viel lysnata paprujen rapinaa, ku jengi öpnaa lahjoja. Ja lahjojen jälkeenki voi vaan tsiigaa töllöst leffoi ja työntää nassuun jotain gutaa skruudii tai mässyy niinku suklaata. Tää oli arvuustelua... Snaijaaks kukaa, ku mä bamlaan Stadia? Nyt aloin kelaa, ku päässä alko rundaamaan Tuomari Nurmio ihan täböö tonnin stifloineen ja se dalsii Hagiksessa. Jollekki se tarjos parit bulit stobet huurteista.

No, mä meen. Pitäis kai jollaki tavalla vetää zetaa boltsii ja päästää lampaat laitumelle, et jaksaa taas skulata ja härdätä kaikkii systeemei rediks, ni ei sitte enää joululomalla tarvii stressata.

Moido! Voikaa hyvin! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.