IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Kesäaika... 8)Sunnuntai 25.03.2007 21:37

Se tuli viime yönä. <cool> Ja aivan ihana kevätpäivä, kun tuohon olin yksiin hommiin menossa ja tulin sieltä juuri poies. Tosin niin pölystä, et yskittää ja silmät kutiaa. Plääh. Pitäis imuroida, mut jotenkin ei viitsi, ku mukamas kouluduunit ja kavereiden kanssa soitteloominen on tärkeempää. Piti niille vanhoille hyville kamuille soitella, ku ei oo niistäkään pitkään aikaan mitään kuullu. Mut ah! On niin ihana keväinen tuoksu. <sydän> Kohta se ykskin nappisilmä taapertaa. <sydän> Rakastan.

Mut mä niin kaipaan... Mä niin kaipaan... Jotain, et voi käsillään tehdä jotain. Kaipaan käytäntöä ja äksönii. <jännä> Kieli pitkänään jo viistää kilometrin tuonne jonnekin suuntaan, että on jo oikeestaan yhen mestan oven välis. Luulis ei sattuis aika helvetin tavalla. &lt;virne&gt; Se oikeestaan on jännä asia, ku kaikkee kivaa odottaa mielenkiinnolla ja kun asioita vaan kyttää, ku Q:ta nousevaa. &lt;hymy&gt; Mut kyl mä kouluakin rakastan. 24/7. &lt;hymy&gt; Ja harrastuksia ja koko maailmaa. &lt;sydän&gt; Ens viikolla on kuraveden juottopäivä ja sitten onki vissiin palmusunnuntai ja sillonkin on kaikenlaista tekemistä suuntaan, jos toiseen. Jee! &lt;tuuletus&gt; Ai niin. Sillin syönti kans kuuluu siihen kuraveden juottopäivään. Ja varmaankaan ei oo vaikeeta päätellä, et kyseessä on aprillipäivä. Älkää tulko huijatuksi. &lt;virne&gt; Mitäköhän se mahtaa tänä vuonna olla tos mein paikallislärpäkkeessa, ku viime vuonna se oli lumen keräämistä hiihtoputkea varten, et piti pakastaa lunta. &lt;virne&gt; Ja äiti keksi sen, et Ranskasta löyty se kylä, jossa Asterix olis asunu. &lt;virne&gt; Ai että... Pitääkin kaivaa vanha blogimerkintä niiltä ajoilta.

Ja niin... Vappukin on kohta. Mitäköhän sillon keksis? Lukisko vaan tentteihin, vai mitä sitä duunais... No, viime vuonnakin luin äitiyshuollon ja ensiavun tenttiin. Jee. Mut pyörä pitäis viiä ihan kohta huoltoon, ennenku... Ennenku on jo löysät... Jos joku mesta brakaa... Sit on mikään ei-kiva tilanne.

Kouluhommat kusee.... Pitää mennä. Moido! &lt;cool&gt; Nautitaan, kun voidaan. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.