IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ihan uskomatonta! :oMaanantai 26.03.2007 21:03

Mä en voi käsittää, miten maaliskuun lopulla ilmat on, ku vappuna. Oikeesti aivan mahtavaa. Tosin mun piti jäädä kesken fillarimatkaa köhimään tohon mäkeen, ku joka paikassa pöllyää niin maan perusteellisesti. Sit hampaat narskuu, ku on suu täynnä hiekkaa. Sais sataa pikkasen, ettei ilma olis, ku hiekkapaperia. Sormet käy allergialääkepurkilla pari kertaa päivässä ja mun sormet ohjaa noi parit allergialääkkeet mun suuhun. <virne> Kuitenkin ajattelen positiivisesti ja yritän olla ajattelematta allergiaa. <cool> No, katotaan, mitä tapahtuu tuon tuotteen myötä, jota oon nyt käyttäny painon hallintaan ja yleensäkin omaan hyvinvointiin. <hymy> Kuitenkin voidaan olla tyytyväisiä siihen, että vaatekoko senkun kutistuu ja vaatteet puristaa mun päällä entistä vähemmän kaiken aikaa.

Jee. Tunnelma jotenkin on noissa vaihtoasioissakin käsin kosketeltavaa... Viikon lopulla saadaan tai... Ainakin mä saan tietää, et pääseeks vaihtoon. Olis aika jees päästä sinne, et sais jotain muutostakin tehtyä, ettei aina olis sitä yhtä ja samaa. Mutta aina voi matkustaa Aasiaan ostamalla kaupasta Oriental Chili-soosin, jossa huom ei oo lihaa onneks messis. Sit hulauttaa koko komeuden kasviswokkiin ja riisien päälle. On kuulkaa verenkiertoonkin positiivisella tavalla vaikuttavaa eetvartin hyvää juttua. Nam. <nam> Joskus saa herkutella. Tulee kyl hiki, ku syö tota chiliä. No, kesällä heinäaikaan semmoset saa unohtaa.

Niin ja mein paikalliselle hyötyjäteasemalle mä lähettelin mailia muovin kierrättämisestä... Toivottavasti tekevät jotain. <hymy>

Mut joo... Pitää mennä taas. Heipsa! <viittaus> Nauttikaa ja voikaa hyvin. &lt;hymy&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.