IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Jee!! :) (Lisätty iPadillä)Keskiviikko 30.05.2012 02:23

Emppipäiväjutut etenevät sika hyvin ja semmosta. :) Mulla on iPad. Sain mutsilta sen vanhan, ku se hommas iPad kakkosen. Tätä on kiva räveltää kans. Sit tietty Angry Birds on Padilla. Se Angry Birds on se Rio-versio, et siinä pitää vapauttaa noi papukaijat häkeistään noilla linnuilla. Se on tosi hauska peli ja semmosta.

Tänään mä olin mun koutsinkaa noissa palavereissä. Vammaissossussa ja sitte koululla kanssa ajatellen mun ens vuotta ja semmosta. Ne meni ihan mukavasti.

Tosin noi tenttijutut vähän huolettaa, et miten ne sitten oikeen menee ja silleen. Oon ollu meinaan vähän kipee. Mulla on nilkat v
Hän semmoiset ja sitte ne on kipeet. Tänään otettiin 5 tuubii vertakin. Niissä oli vieläpä reumafaktorin hakemista ja silleen ja sit viel jotakin munuais- ja maksa-arvojuttuja. Kahden viikon päästä tulee tulokset noista reumakokeista. Toivottavasti niissä ei oo mitään häikkää tai semmosta, ku mammalla oli reuma ja sitä kolotti kanssa luita ja niveliä, ku ilma muuttui taikka sit just pakkasella tai helteellä. Joo.

Vielä loppurutistus filosofiaa ja sit nukkumaan.

Hyvää yötä, hömpötit. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.