IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Mä vähän voin kertoa itsestäni.

Mä opskaan sairaanhoitsuks ekaa vuotta, mutta en kerro, että missä. Se on salaisuus. Sen kerron, että siellä on mulla hyviä kavereita ja mukavat opettajat. Mulla on niin hyvin edennyt opinnot, että rutkasti on tullut opareita rekisteriin ja keskiarvoakaan ei voi ihan laittaa maan rakoseen. Onhan se itselläni peräti melkein viisi kaikista tähän astisista aineista. Arvostelu koulussa on yhdestä viiteen ja viisi tietenkin on se paras arvosana.

Mun lempiaineita tietenkin koulussa on esimerkiksi IFA eli fysiologia ja anatomia, kliiniset laboratoriotutkimukset, mikrobiologia, lääkehoito, sosiologia ja psyka. Tai oikeestaan kaikki on yhtä kivoja aineita. Niitä on oikeestaan aika vaikeeta eritellä toisistaan.

Mä harrastan valokuvaamista toisinaan semmosella mun HP Photosmartilla, joka on semmonen viis megabikselinen kamera. Sitten mä oon aivan jumissa lukemiseen ja kaikkeen mielenkiintoiseen, kuten noihin Pottereihin. Ostin perjantaina itselleni uusimman Potterin ja olen lukenut sitä melkeen puoleen väliin viikonlopun aikana. No, luen mä kyllä aika paljon muutakin, kun pelkkiä Pottereita. Erilaiset hoitoalan jutskat kiinnostaa eritoten.

Sitten kesällä mä sienestän ja marjastan. Tuun liikkuneeksi aika paljon metsässä. Pelaan mä toisinaan katukoristakin mun serkun ja pikkuserkkujen kanssa. Joskus soittelen huilua, rumpusettiä ja lauleskelen karaokea. No, rumpusettiä mulla ei kyllä ole, mutta joskus Helsingissä käyn päräyttämässä jossakin musiikkikaupassa settiä, enkä mä millään meinaa sieltä puodista lähteä pois. Ainakaan silloin, jos kokeilussa on joku hyvin soiva setti pelteineen. Lauleskelen muuten myös suihkussakin, vaikka ainakaan aamulla sitä ei saisi tehdä, ku jotkut ihmiset herää vähän myöhemmin esimerkiksi semmosina aamuina, jolloinka mä meen kasiksi kouluun. Mä tykkään aika paljon kukkasistakin. Mä kesällä valokuvailen kukkasia.

Mä oon filosofinen ja syvällisiä asioita pohtiva persoona. Mä tykkään syvällisistä keskusteluista moniin erilaisiin asioihin liittyvästä, kuten vaikkapa psykologiasta. Oon tietyllä tavalla herkkä ja joskin empaattinenkin ihminen.

Mulla on kaks undulaattia. Ne on nimiltään Anselmi ja Dooris. Mä sain ne mun siskoilta synttärilahjaksi muutama vuosi sitten.

Mutta nyt mun pitää mennä nukkumaan, että aamulla jaksaa taas reippana koulussa.

Hyvää vointia kaikille tasapuolisesti. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.