IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Tänään oli aika karsee ja semmonen töhnäinen ilma, että liikkuminenkin tuntui ihan hidastetulta filmiltä. Sitten sai vielä autojen sutimat tiekurat ja suolalillut päällensä kaulaan asti kävelylenkillään. Muutaman kilometrin tuossa yritin aivojen tuulettamiseksi kouluasioista jonkunlaista matkaa taittaa, että nukkuisi yönsä hyvin ja samalla rentoutuisi. Itseasiassa toisinaan matalapaineilma on aika rasittavaa, kun se unettaa joskus. Toisaalta vesisateet ja joka keväiset töhnäilmat tekevät jonkinlaista edistystyötä lumen sulattamiseksi maasta, jotta päästäisiin pyöräilemään ja muuta kivaa kesäliikuntaa harrastelemaan nopeammin. Myöskin jäiden sulamiseen vesisade vaikuttaa. Toisaalta olen joskus ammoisina aikoina tehnyt ennätyksen talviturkin heittämisessä, joka tapahtui pääsiäisenä. Järvessä oli vielä riitteet ja sinne vaan molskahdettiin laiturin nokasta uimaan ja sankarillisesti tein vielä oikein sammakkouintivetoja muutaman sillä riskillä, että suonta olisi alkanut vetämään jalasta. No, seurauksena tästä oli silloin kyllä aika järkyttävä flunssa, mutta flunssakin on osa elämää ja sille ei ihan aina voi mitään. :)

Lauantaina päästään aprillaamaan ja juottamaan kaikille kanssaihmisille sitä tunnettua kuravettä. Aprillipäivä on kait tunnettu siitä, että kaikilla ihmisillä on erityinen lupa pitää ketunhäntää kainalossa ja vitsailla. :D Nyt se kuraveden juottaminen sitten on ainakin sään puolesta aika aktuellia asiaa. :) Lauantaina kannattaakin olla varovainen, koska ei tiedä, että puhuuko kaveri totta vai onko hän höynäyttämässä sua jollain kivalla pienellä kepposellaan. Itse olen yhtälailla joutunut aprillipäivänä jonkun pilan uhriksi, kuin höynäyttänytkin toista. Jälestäkäsin kaverin kanssa ollaan naurettu niitä piloja, joita ollaan toisillemme tehty vuosien saatossa. "Se on höpönlöpö, joka leikistä suuttuu..."

Eilen olin tuulettamassa vihdoin ja viimein ensimmäistä kertaa viime syksynä tilattuja opiskelijahaalareita koulun pippaloissa. Mulla ei oo kyllä kovin montaa merkkiä ja krääsää niissä, ku en oo ostanu tai keränny niitä. Nyt jonkun merkin voisi oppilaskunnan kioskista ostaa ja ommella ne sitten ihan aivojumpaksi tai sorminäppäryyden ylläpitämiseksi. Ne eiliset pippalot oli ihan hauskat ja juttelin tietenkin joidenkin ihmisten kanssa koulunkäynnistä ja mahdollisista kesäsuunnitelmista. Vapustakin saattoi puhua, vaikka se ei ole ovella vähään aikaan kyllä. No, joulustakin puhutaan suunnileen jo lokakuussa, ni miksi vapustakaan tai pääsiäisestä ei voisi puhua jo uudenvuoden ja loppiaisen aikaan. :D

Että semmosia. Nyt mä meen taas. :) Meen lukemaan Kalle Päätalon Kymmentä riivinrautaa. Se on niin hyvä kirja, että se oli pakko lainata kirjastosta uudelleen. Toinen Päätalon kirjoista mun lemppari on ehdottomasti Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä. Kummassakin näissä kirjassa vakiotaksikuski on Sorjonen.

Että tässä meillä olikin sitten kaikki, huusivat Matti ja Maikki. :) Hyvää vointia... :)

Pieni korjaus: Tänään on 03.04.2006... Siis olin kai ajatuksissani kirjoittanut, että Kalle Päätalo olisi mainitsemani kirjat kirjoittanut... Korjataan virhe: Eli kirjoittaja on Arto Paasilinna... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.