IRC-Galleria

Laphalainen

Laphalainen

Suomenmaalla

Uusimmat blogimerkinnät

*Dallas stars*Torstai 07.02.2008 20:13

Käytiin eilen face2face nimisellä klubilla. Mentiin sinne joskus yhdentoista maissa ja aluks kattelin, että ihan jees mesta: Dj mätti kunnon dancee, screeneillä pyöri jotain videoo ym.. Mentiin peremmälle nii sit tajusin, että täällähän on perkele uima-allas! Siellä se nurkassa ootti, että biisonimafia rytkähtää kylpyyn. Sitä on ihan pakko kokeilla vielä joku kerta!

Nii ja tapahtuhan sitä tämmönenkin episodi: Painelin tiskille ja tilasin vodkan ynnä kaljan, makso yhteesä 55 korunaa. Maksoin 200 setelillä ja sit vaihtorahaa tuli takas 195. Siinähän kattelin niitä rahoja ja sitte rehtinä suomalaisena kävin selvittämään, että otahan tosta toi viiskymppinen vielä. Baarimikko ei vielä tässäkää vaiheessa tajunnu että vihtori matti, mut jankkasin vaan, että ota sitä hynää siitä ja sit meni perille, kovasti kiitteli tietysti. Noh, tästä kun olin selvinny nii siihen minun taakse tuli noin viiskymppinen mies ja sano jenkkienglannilla mulle näin:
- You are a finnish hockeyplayer, aren't you? Cos I just saw what you did and you can't be czech.
Halus kätellä ja oli kuulemma vaikuttunut meikäläisen rehellisyydestä. Sitte se esitteli ittesä: Dallas Starsin scoutti Brnossa!!!! Olin pikkasen puulla päähän lyöty! Aluks en ihan uskonu mutta aika vakuuttavasti se ties asioista kun juteltiin siinä ehkä joku kymmenen minuuttia. Jäkiksestä jauhettiin tottakait ja suomalaisista pelaajista. Semmonen basic juttelu, mut eipä oo joka jätkä jutellu Dallas Starsin scoutille päissään =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.