IRC-Galleria

Lasil

Lasil

You're handball lemonhead :D

MusadiplomiMaanantai 07.12.2009 01:50

Tästä varmaan tuutte kuulemaan tosi paljon!!

Mut siis työstän lukion musiikkidiplomia yhdessä uskomattomien soittajien kanssa. Ja ajattelin sit purkaa sitä hieman tänne ylös, jotta voin suorittaa siitä sen yhden kirjallisen jutun hieman myöhemmin.

Meil on alustava biisilista kirjotettuna, mut se ei oo varmastikaan meille kaikille mikään kamalan helppo. Siin on monia biisejä joita mä en normaalisti suostuis laulamaan ja muut soittajat ei suostu soittamaan kaikkia myöskään. Mut meidän on pakko tehdä kompromissejä, jotta saadaan mahdollisimman yhtenäinen diplomi tehty.

Mua hieman jännittää, kun meitä on neljä suorittajaa. Minä, Rasse, Tuomas ja Jantunen. Heh, muut osaa soittaa tosi hyvin, mut itse en oo niin varma laulutaidoistani. Toivottavasti pojat ei odota multa liikoja. Oon laulanut kyl aika paljon ja pitkään ja kun saan nuotit kohdilleen parikertaa niin eiköhän me onnistuta, mut ongelmana taitaa nyt ihan ekana olla toi meidän biisilista. Se on pakko saada ennen joululomaa kirjotettuu puhtaaks, tai muuten en saa opeteltuu sanoja tarpeeks nopeesti.

Oon kyl tosi luottavaisin mielin myös mukana koko hommelissa. :) mul on kivaa kun saan tehdä sitä ja meil varmasti tulee olee hauskaa treeneissä, paitsi jos joku (esim. minä) alkaa kiukuttelemaan siel niin ei kenelläkään varmaan oo kivaa.

Keskiviikkona on ensimmäiset harjotukset ja siel nyt sit vois vaik yrittää saada tota biisilistaa varmemmaks.

Toivottakaa onnee, se on menoa nyt!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.