IRC-Galleria

LateXi

LateXi

muokkaa tilaansa

Olipa kerran...Torstai 01.06.2006 04:29

...muuan nuorukainen, joka oli tunari lähes kaikessa, mitä koulumenestykseen tulee. Hän sai lapioittain lokaa niskaansa lähes jokaikinen päivä, sillä hän ei ollut hyvä yhtikäs missään. Paitsi yhdessä asiassa hän loisti kuin pohjolan tähdistö, kuin vastavahattu cadillac, kuin V.I. Leninin otsa aamuauringon noustessa Moskovan ylle. Tämä kyseinen aihepiiri oli derivointi. Derivaatio oli ainoa asia, jonka hän tunsi paremmin kuin omat taskunsa, ja jopa paremmin kuin "sen", mikä taskujen taakse on piilotettu.
Derivaation ollessa kyseessä hän ei kaihtanut kaikkein hurjimpia ja brutaalimpiakaan temppuja, vaan kylmänrauhallisesti alisti jokaisen funktion, lauseenvastikkeen, partituurin ja ties minkä oman tahtonsa alaiseksi. Joka kerta kun hän astui matematiikan luokkaan, jopa vierustoverin koulukirjassa painetut funktiot alkoivat vavista.
Löydettyään kykynsä piirikunnan kovimpana derivoijana hän alkoi saavuttaa suurta suosiota oppilastovereidensa, erityisesti naispuolisten sellaisten joukossa. Hän oli kirjaimellisesti uransa huipulla.

Nuorukaisen ura derivaatan kruunaamattomana kuninkaana päättyi kuitenkin traagisesti, hänen ratkaistessaan äärimmäisen kinkkistä derivaattaa 17^994633352587761212/sin^3. Derivaatan olessa lähes puolivälissä, hänen tehtävään varaamansa paperiarkki loppui, ja paperityöläisten lakon vuoksi koko silloisesta Itä-Turkmenistanista ei löytynyt palaakaan edes vessapaperia. Tämä epäonninen sattuma mursi nuorukaisen täysin, tämä oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun derivaatta onnistui selättämään hänet. Ja kaikkihan tietävät, ettei mikään ole niin vittumaista, kuin keskenjäänyt laskutehtävä!!

Tästä takaiskusta murtuneena nuorukainen ajautui vahvaan masennustilaan. Hän alkoholisoitui ja tuli vahvasti riippuvaiseksi bentsoyyliekgoniinin metyyliesteristä ja puuvahan haistelusta. Tämä päihteiden kartoittama polku johti ennenpitkää nuorukaisen hermoromahdukseen, ja tätänykyä hän elääkin Itä-Turkmenistanilaisessa, ankarassa mutta lämminhenkisessä vankimielisairaalassa.

Kuten kaikki muutkin sadut, sen pituinen se!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.