IRC-Galleria

LateXi

LateXi

muokkaa tilaansa

Blogimerkintä

« Uudempi -
Seuraavassa kerron kenties mahtipontisimmasta, suuruudenhulluimmasta ja vallankumouksellisimmasta projektistani tähän saakka. Se on suuri lääketieteellinen suunnitelma, joka onnistuessaan tulee mullistamaan koko maailmaa ja uudistamaan tasa-arvokäsityksemme täysin. Pyrin saavuttamaan sillä myös arvostetun lääketieteen Nobel-palkinnon lähitulevaisuudessa.

Suunnitelmani keskeinen idea on kaikessa monimutkaisuudessaan itseasiassa aika yksinkertainen: Saada mies synnyttämään luonnollisesti. Kuulostaa hieman hassulta? Kaikkea muuta!

Teoriassa tämä tapahtuisi seuraavasti: Asennetaan miehelle kohtu, johon puolestaan asetetaan hedelmöitetty munasolu. Kohtu puolestaan kytketään niin, että synnytys ohjataan peräsuolen kautta, jolloin keisarinleikkausta ei tarvita. Kuten aiemmin mainitsinkin, keskeinen idea on melko yksinkertainen (ja nerokas).

Kuten huomata saattaa, teorian tasolla olen vienyt idean jo aika pitkälle. Mutta kuten kaikissa maailmaa mullistavissa keksinnöissä, myös tässä piilee "pari" selvittämätöntä ongelmaa.
Ensinnäkin, peräsuolihan ei itsessään tuota minkäänlaista liukastetta, joten synnyttysprosessista saattaisi tulla jokseenkin tuskallinen.
Toiseksi, vapaaehtoisia koehenkilöitä ei oikein meinaa löytyä edes kissojen ja koirien kanssa, joten kaikki vapaaehtoiset ovat tervetulleita.
Myös akuutti rahoituksen puute on eräs kompastuskivi tällä hetkellä, joten myös rahalahjoitukset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ideani saattaa kuulostaa monista hieman korkealentoiselta ja utopistiselta, mutta onnistuessaan se vie suuren taakan pois maailman naisten harteilta ja auttaa kaventamaan sitä suurta kuilua, joka yhä tänäkin päivänä aukeaa sukupuolten välissä. Tulevaisuus näyttää mitä tuleman pitää....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.