IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Whad, blog?Torstai 27.10.2005 17:31

Tänään opetin neljä tuntia englantia nelos- ja kolmosluokkalaisille. Olin kuulemma paras ope ikinä. En ole ihan varma olinko, sillä minullahan ei mitään koulutusta oikeasti ole. Englantia vaan osaan kuin kameli arabiaa. Harmillista kyllä, vakituisista tunneista johtuen en ole kerinnyt tehdä paljoa omia projektejani täällä koulussa. Minulla on nyt tekeillä go-nappulakuppi. Löysin oikein hienon värisen ja kuvioisen palan mäntyä ja pistin sen jo ohueksi. Tarkoitus olisi liimailla ne kupiksi samaan tapaan kuin luutun kaikukoppa, taivuttelemalla.

Oli myös kolmas ajotunti kuorma-autolla. Kytkin on vielä vähän hakusessa, samoin oikean puolen tarkkailu. En kuulemma meinaa uskoa, että kuorma-auto on leveä kapistus. Vaihteiden vaihto alkaa olla hyvällä mallilla.

Perjantaina Turkuun kaverin luokse käymään Oskun kanssa. Valtio maksaa matkat! Sain tänään matkashekit. Vielä olisi kolmisenkymmentä eessuntaassunmatkaa jäljellä.

Blogi galleriassa on kyllä aika sairas idea. Onneksi tämä ilmeisesti kuitenkin tulee olemaan ilmainen osa palvelua. Eipähän tarvitse pitää livejournalia tahi mitään.

Piparirasia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.