IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 01:49

Nonniin irkut lähti tänään...toisaalta aika helpotus, on ollu jotenkin niin tajuttoman rankka viikko niitten kans, mutta mukavaa on kyllä ollu :)

Elikkäs meille majottu kaks irlantilaista 16w likkaa, Ashleigh ja Amy. Ku maanantaina tultiin koululta sitten kotiin ekaa kertaa, niin ne oli aivan tajuttoman hiljasia, eikä ne syöny mitään, ei niillä kuulemma ollu nälkä. No mutta kummiski ne vaikutti ihan ok:lta muuten, vaikkakin oli toosi hiljaisia. Ne kumminki nukku mun huoneessa, niin tuli siinä niitten kans juteltuu kohtuullisen paljo, ja todettua kuinka huono sitä itte oikein onkaan englannissa...
No herättiin sitten siinä tiistaina kuuden maissa, ei ollu onneksi mitään vaikeuksia niitten herättämisen kanssa, ku niitten oli vähä pakko nousta, ku mä nousin ja laitoin valot päälle :P Noh ne ei syöny paljo mittään aamulla, pari haukkua leivästä, ja siinä se... No koulussa sitten olikin niitten konsertti, jossa me laulettiin kans niitten kans pari biisii yhes. Oli aika vaimeeta se niitten laulaminen... No mutta kumminki, sitten yhen mais mentiin niitten kaa Seinäjoelle käymään Lakeuden ristissä ja sitten shoppailemassa. Kun sitten siirryttiin shoppaileen, niin mä kiersin ainoona suomalaisena noin 15 irkkutytön kanssa Seinäjoella, ja ne halus heti syömään... --> Hesburger. No oltiina ny siä aika kauan, mun oli tarkotus olla koko ajan Ashleihin ja Amyn kanssa, mutta myös Katien ja Jodien kanssa. Ja ku Katie ja Jodie oli jotain 12-vuotiaita, niin pitää niistä vähä parempaa huolta, joten tietenkin sitten siinä kävi niin että kadotin Amyn ja Ashleihin...joten ettimään vaan. Siinä sitten soiteltiin niitten kuoronjohtajalle, ja kyseltiin tyttöjen numeroita ja kaikkee, kunnes vahingossa onneks sitten löydettiin ne. No meidän piti lähtee pari tuntii aikasemmin kaupungilta pois, ja tytöt ei ois halunu lähtee millään... Mitä ihmeellistä Seinäjoella ois, mitä Dublinissa ei ois? No tottakai jotain, mutta kuitenkin. No päästiin sitten kotiin, niin tytöt soitti Irlantiin ja kaikkee, mutta kyllä loppujen lopuks päivästä selvittiin. Mä luin niille jopa illalla Muumeja, selitin niille kirjasta englanniksi jonku tarinan, ku ne ei tienny mitään Muumeista.
Keskiviikkona sitten koulun jälkeen ne jopa söi meillä ruokaa :D. Ja käytiin niitten kanssa illalla Ylipäässä pulkkailemassa ja lumisotailemassa ja sitten ne kokeili hiihtämistä. Kyllä ne tais siitä pitää, ei ollu hiihtäny koskaan ennen...
Jes ei koulua, joten herättiin kymmenen mais, ja sitten syömään, ja ne muuten söi paljon kanaa ja riisiä :DD, ja lähtö kohti Nurmoa, irkkujen ku piti olla siä puol 1. Ja sitten oli meiän ja niitten kuoron (Mercy college choir) konsertti kirkos, jonka jälkeen mentiin Lankariin ihan mukavaa oli :) Ja meiän irkut oli aina vaan mukavempia ja puheliaampia :D No juteltiin siinä sitten kaikkea mukavaa illan aikana :) Ja ne pakkas kaikki tavaransa suunnilleen jo valmiiksi.
Tänään sitten matkalaukkujen kanssa koululle ja hyvästelyt. Toisaalta ei ollu kivaa ku ne lähti, ku ne oli niin mukavia ja ku sai puhuu englantia, mutta toisaalta taas ihanaa ku saa vähä rentoutua :)

Ihan mukava kokemus, ja mun mielestä voitais joskus ottaa vaihto-oppilaskin :D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.