IRC-Galleria

Jep, elikkäs olimpa yläkerrassa, ku äiti huusi alhaalta, että "Herranjestas! Se kuolee!". Äkkiä juosten alas, Lenni on makaa äitillä sylissä tajuttomana, eikä hengitä. "Soittakaa joku!" iskä menee työhuoneeseen soittamaan, mutta oli niin hidas että mä kerkesin sitten ennen sitä painaan 112. Se lähetti ensivastaavat tuleen, ja sitten selitin sille että melkeen 2-vuotias tyttö oli tippunut tuolin käsinojalta mahalleen maahan ym (kukaan ei nähny tapahtumaa kunnolla). Lenni sitten rupes hengittään ja palas tajuihin (n. 10s tajuttomana) ja itki hieman.
No sitten ne Isonkyrön ensivaste-tyypit tuli aika nopeaa, ja mittas jotain hapen puutetta ja anto happea (Lenni ei tykänny yhtään siitä koneesta). Oli muuten kaikki mukavia ja tuttuja miehiä :)
Sitten ensihoitajat saapu ambulanssilla Laihialta ja nää ensivaste-tyypit lähti seuraavaan paikkaan. Ne mittas siinä Lennin pulssin ja sitten ne soitteli Vaasaan, että ne menis Lennin kaa käymään lääkärillä. Oon ajatellu jo kauan, että kuinka lujaa ne yleensä ajaa ku on hätätapaus, niin kysyinpä sitä sitten siinä ku oli kerran tilaisuus :D, niin ne sano siinä että meillekki ne tuli vissiin jotai 140km/h, ja Ruusupurontie on kyllä tooosi mutkanen ja liukas ym (nopeusrajoitus 80). Ja sitten moottoriteillä aina niin lujaa ku vaan autolla pääsee, mutta että turvallisesti kuulemma aina ajavat :D
No ne lähti ny sitten äsken Lennin kans Vaasaan sairaalaan, äiti meni Lennin kaa ambulanssiin ja isä yrittää autolla pysyä perässä :)
Mutta onneks Lennille ei pahemmin käyny, se vaikutti jo aika hyvävointiselta :) Vaikka tosin ku olin siinä soittamassa, niin ajattelin että nyt se kuoli, eikä kerinny täyttään vielä 2 vuotta (syntät 31.12).
Huvitti vaan, ku ajattelin ja toivoin etten koskaan joutuisi hätänumeroon soittaan, mutta kävikin toisin. Ja oonki iloinen, etten menny kamalaan paniikkiin niinku muut, vaan osasin ottaa puhelimen ja soittaa.
Toitsi Lenniina on täydellisesti kunnossa lääkärinkin mielestä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys