IRC-Galleria

No herranen aika...Lauantai 29.11.2008 23:46

Oltiin jossain MTK:n virkistyspäivässä Kuortaneella, oli tosi mukavaa! Lajeina kuntonyrkkeily, seinäkiipeily, kuntosali ja sumopaini! :DD Oli kyllä niin hauskaa, varsinkin sumopainissa xD Ei herranjestas, kaikkien kyllä kannattaa kokeilla, jos on vaan mahollisuus!!

No kaiken rehkinnän jälkeen suunnattiin sitten Lapualle, Metallimessuun! En kyllä oo paljo vapaaehtoisesti kirkkoon koskaan halunnu mennä, mutta nyt todellakin halusin :) Agnes oli esilaulajana, ja veti hyvin. Bändi oli aivan mahtava! Ja sitten ne papit.. oli ihan mielettömiä! Ensimmäistä kertaa jopa jaksoin kuunnella koko saarnan, pakko myöntää että oli iha mielenkiintonen. Virsistä oli kyllä hianot versiot, ja oiojoij, meni ihan iho kananlihalle ja kylmät väreet :D

SUOSITTELEN kaikille Metallimessua, vaikka mikkään kirkon blääh -jutut ei voi vähempää kiinnostaakaan!
Tulipa sähköpostia Anneli Jäätteenmäeltä ja Satu Hassilta :D Ku lähetin WWF:n kautta maailman metsien laitonta hakkuuta koskevat kirjeet, niin parlamentikot vastasi :) Ripeää ja tunnollista toimintaa! :)

:DDKeskiviikko 26.11.2008 13:44

Hihii, maanantaina sain sen meiän 9-luokan musikaalin DVD:nä :DD Lumikki ja noin 7 kääpiötä :D Hahhahhahaaa!! :P Oli se ihan ok, mutta aika surkea! xD

kopsasin Johannalta :)Maanantai 24.11.2008 11:54

Miesten ja naisten erot suhteessa seuraaviin asioihin:

- Suhteet:
Ensinnäkin, miehet eivät kutsu suhdetta suhteeksi - he viittaavat siihen esimerkiksi "se olis sitä aikaa kun Sanna ja minä kuljettiin yhdessä".

Kun suhde loppuu, nainen itkee ja uikuttaa sydänsurujaan kaikille ystävilleen. Tämän jälkeen hän kirjoittaa runon "kaikki miehet ovat sikoja" ja sen jälkeen jatkaa elämäänsä.

Miehillä on hieman enemmän vaikeuksia. Kuuden kuukauden kuluttua suhteen loppumisesta mies soittaa humalassa ex-tytölleen kolmen aikaan aamuyöllä ja kertoo vihaavansa tätä ikuisesti, mutta olevansa kuitenkin valmis ottamaan tämän takaisin, jos hän suostuu tiskaamaan kuuden kuukauden aikana kertyneen astiavuoren.


- Seksi:
Naiset suosivat 30-40 minuutin esileikkiä. Miehet suosivat 30-40 sekunnin esileikkiä. Miehet laskevat myös ajomatkan diskosta kämpille osaksi esileikkiä.


- Aikuistuminen:
Naiset aikuistuvat huomattavasti miehiä aikaisemmin. Useimmat 17-vuotiaat naiset osaavat toimia kuin aikuiset. Useimmat 17-vuotiaat miehet nujakoivat keskenään urheilutuntien jälkeen ja juovat viinaa uutena vuotena ulkona -20'C:n pakkasessa. Tämän takia lukiolaisromanssit harvoin onnistuvat.


- Lehdet:
Miestenlehtien sivuilta löytyy kuvia alastomista naisista. Myös naistenlehtien sivuilta löytyy kuvia alastomista naisista. Tämä johtuu siitä, että naisen ruumis on kaunista luonnon taidetta ja ansaitsee tulla julkisuuteen alastomana. Miehen ruumis sitävastoin on korni ja karvainen, eikä sitä tulisi näyttää päivänvalossa.

Useimmat miehet kiihottuvat nähdessään alastoman naisen. Useimmat naiset huvittuvat nähdessään alastoman miehen.


- Käsiala:
Hyväksi puolekseen miehet eivät käytä kovin koristeellista käsialaa. He vain raapustavat harakanvarpaansa paperille ja sillä selvä.

Naiset sitä vastoin kirjoittavat hyvin sensuellia tekstiä, usein erivärisillä kynillä. Heidän I-kirjaimiensa päällä olevat pisteet muuttuvat hyvin herkästi ympyröiksi ja sydämiksi. Naisten kirjoituksen tuntee myös naurettavan suurista kiemuroista p:n ja g:n alapuolella.

Todellista tuskaa aiheuttaa myös lukea naisten kirjoittamia muistilappuja. Lukipa lapussa sitten "käyn kaupassa" tai "jätin sinut ja muutan takaisin isän luokse", yhdeksän naista kymmenestä piirtää hymyilevän naamankuvan sen loppuun.


- Kylpyhuoneet:
Miehen kylpyhuoneessa on kuusi esinettä: hammasharja, hammastahnaa, partavaahtoa, partahöylä, saippuapala ja lähimotellista varastettu pyyhe.

Keskimääräisen naisen kylpyhuoneesta löytyy 437 esinettä. Keskimääräinen mies ei osaa tunnistaa näistä suurinta osaa.


- Ostokset:
Kun nainen lähtee ostoksille, hän tekee listan tarvitsemistaan tavaroista, lähtee kauppaan, ostaa tavarat ja palaa.

Mies taasen odottaa niin kauan kunnes ainoa jääkaapista löytyvä ruokatavara on kuihtunut sitruuna ja puolikas oluttölkki. Mies lähtee vasta tämän jälkeen kauppaan. Hän lappaa kärryihinsä kaiken mikä näyttää hyvältä ja kassalle saapuessaan hänen kärrynsä on tupaten täynnä tavaraa. Tämä ei tietenkään estä häntä liittymästä pikakassan jonoon.


- Kengät:
Kun nainen valmistautuu lähtemään töihin, hän pukeutuu Vero Modan villapukuun, laittaa jalkaansa lenkkitossut ja ajaa töihin. Paikan päällä hän hiljaisesti vaihtaa lenkkitossut puvunkenkiinsä ja istumaan päästyään potkaisee ne pois - ei kukaan voi kävellä moisissa piikkikoroissa vakavissaan koko päivää.

Mies käyttää samoja kenkiä koko päivän.


- Liikkeellelähtö:
Kun mies sanoo olevansa "ihan just valmis" lähtemään liikkeelle, hän on kusitaukoa vaille valmis lähtemään liikkeelle. Kun nainen sanoo olevansa "ihan just valmis" lähtemään liikkeelle, se tarkoittaa sitä, että hän on valmis lähtemään liikkelle kunhan saa silitettyä pukunsa, viimeisteltyään meikkinsä ja pestyään hiuksensa.


- Kissat:
Naiset rakastavat kissoja.

Miehet sanovat myös rakastavansa kissoja, mutta kun naiset eivät näe, miehet heittävät kissat ulos.


- Jälkeläiset:
Naiset tietävät kaiken lapsistaan. Nainen tietää hammaslääkärikäyntien ajankohdista, jalkapallo-otteluista, romansseista, parhaista kavereista, mieliruuista, salaisista peloista ja toiveista.

Miehet ovat hämärästi tietoisia joistain heillä asuvista lyhyistä ihmisistä.


- Lyönti vyön alle:
Miehen ja naisen seuratessa televisiosta nyrkkeilyottelua nyrkkeilijä iskee toista vyön alle. Nainen sanoo "aiai, tuo varmaan sattui". Mies puolestaan ulvoo tuskasta, kumartuu kaksinkerroin ja todellakin TUNTEE tuskan.


- Pukeutuminen:
Nainen pukeutuu erikseen ostoksille menoa, koiran ulkoiluttamista , roskiksen tyhjentämistä , puhelimeen vastaamista, kirjan lukemista , töihin menoa, ruuanlaittoa ja vierailuja varten.

Miehet pukeutuvat erikseen häitä ja hautajaisia varten.


- David Letterman:
Men think David Letterman is the funniest man on the face of the Earth. Women think he is a mean, semi-dorky guy who always has a bad haircut.


- Pyykinpesu:
Nainen pesee pyykkiä parin päivän välein.

Mies käyttää joka ikistä omistamaansa vaatetta, mukaanlukien hiphop-housut jotka olivat muodissa 8 vuotta sitten, ennen kuin edes ajattelee pyykinpesua. Kun mieheltä lopulta loppuvat puhtaat vaatteet, hän kantaa pyykkivuorensa pesutupaan ja tunkee kaikki vaatteet kerralla pesukoneeneeseen. Jos osa vaatteista ei mahdu, mies kirjoittaa taloyhtiölle esityksen "kunnollisen pesukoneen" hankkimisesta. Miehet odottavat myös aina tapaavansa pesutuvassa kauniita naisia - onhan pyykinpesu naisten työtä.


- Sukat:
Miehet käyttävät käytännöllisiä sukkia. Jopa häissä tai hautajaisissa heidän vaateparteensa kuuluvat valkoiset tennissukat, jotka sentään ovat samaa paria. Miesten sukkia pidetään harvoin seksikkääinä.

Naiset puolestaan käyttävät hyvin hassuja ja hankalasti puettavia sukkia. Ne joudutaan vetämään jalkaan hankalasti kumartuen, ulottuvat aina yläreiteen asti ja kiinnitetään nauhoilla vyötäröllä roikkuvaan salaiseen vyöhön. Naisten sukkia pidetään hyvin seksikkäinä.


- Lempinimet:
Kun Susanna Virtanen, Niina Nykänen, Anne Mäntylahti ja Kati Teräväinen lähtevät ulos, he kutsuvat toisiaan Susannaksi, Niinaksi, Anneksi ja Katiksi.

Kun Mikko Virtanen, Petri Nykänen, Ossi Mäntylahti ja Janne Teräväinen lähtevät ulos, he kutsuvat toisiaan Virtaseksi, Nykäseksi, Mäntylahdeksi ja Teräväiseksi.


- Laskun jakaminen:
.. ja kun iloinen miesseurueemme saa eteensä 150 €:n laskun, jokainen heittää pöydälle satasen, kellään ei ole pienempää ja kukaan ei myönnä haluavansa rahasta takaisin.

Kun naiset saavat eteensä 150 €:n laskun, sekunnin murto-osassa esiin ilmestyvät taskukokoiset laskukoneet.


- Peilit:
Miehet ovat tylsiä: he yksinkertaisesti katsovat peilistä miltä näyttävät.

Naiset ovat naurettavia: he tarkistavat jokaisesta mahdollisesta kiiltävästä pinnasta miltä näyttävät. Oli sitten kyseessä peili, lusikka tai näyteikkuna.


- Keski-iän kriisi:
Kun nainen saapuu keski-ikään hän käy läpi valikoiman monimutkaisia tunteellisia, psykologisia ja biologisia muutoksia. Nämä ovat yksilöllisiä kullekin naiselle.

Miehillä taasen keski-ikään saapuminen aikaansaa kaikilla samankaltaisen reaktion: he ostavat nahkaiset ajokäsineet, kampaavat hiuksensa taakse, ostavat Ray-banit ja Porchen.


- Puhelin:
Miehet näkevät puhelimen yhteydenpitovälineenä. He käyttävät sitä välittääkseen lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä toisille miehille.

Nainen saattaa vierailla ystävättärensä luona monta viikkoa, tulla takaisin kotiin, soittaa tälle ja viettää puhelimessa kolme tuntia.


- Autolla ajo:
Kun nainen ajaa autolla ja eksyy, hän pysähtyy huoltoasemalle kysymään ajo-ohjeita.

Kun mies ajaa autolla ja eksyy, hän ei pysähdy huoltoasemalle kysymään ajo-ohjeita. Miehet pitävät moista heikkouden merkkinä ja ajavat mieluummin tuntikausia ympyrää nostaen samalla moraaliaan lausumalla aika ajoin "Taidettiin löytää uusi tie kotiin" tai "hei, tuolla näkyy Valintatalo, nyt ollaan lähellä."


- Virheiden myöntäminen:
Naiset myöntävät joskus tehneensä virheitä.

Viimeisin mies, joka myönsi tehneensä virheen oli kenraali Custer.


- Richard Gere:
Naiset pitävät Richard Gerestä koska hän tuntuu vaarallisen seksikkäältä.

Miehet vihaavat Richard Gereä koska hän muistuttaa heitä siitä limaisesta kuntoklubin jätkästä joka käy treffeillä vain naimisissa olevien naisten kanssa.


- Madonna:
Sama kuin yllä, toisin päin, samasta syystä.


- Lelut:

Pienet tytöt rakastavat leluja. 11-12 -vuoden iässä he menettävät mielenkiintonsa näihin.

Miehet eivät koskaan menetä mielenkiintoaan leluihin. Kasvaessaan vanhemmiksi heidän leluistaan tulee vain kalliimpia ja epäkäytännöllisempiä. Tyypillisiä miehen leluja ovat mini-TV:t, autopuhelimet, grafiikkalaskimet, pienet robotit, jotka tarjoilevat erilaisia drinkkejä komentojen mukaan, videopelit ja ylipäätään mitkä tahansa esineet, jotka piipittävät, vilkkuvat ja vaativat 4 AA-patteria toimiakseen.


- Kasvit:
Nainen lähtee viikoksi matkalle ja pyytää miestä kastelemaan kukkaset. Mies kastelee kukkaset. Nainen tulee takaisin viikon päästä ja löytää asuntonsa täynnä kuolleita kukkasia. Kukaan ei tiedä miksi näin tapahtuu.


- Pukuhuoneet:
Miehet puhuvat pukuhuoneissa kolmesta asiasta: rahasta, jääkiekosta ja naisista. He liioittelevat tulonsa, eivät tunne jääkiekkoa läheskään niin hyvin kuin luulevat ja keksivät tarinoita naisista.

Naiset puhuvat pukuhuoneissa vain yhdestä asiasta: seksistä. Eivätkä suinkaan ympäripyöreästi - heidän kuvauksensa ovat äärimmäisen yksityiskohtaisia, teknisiä ja kuvaavia. Eivätkä he koskaan valehtele


- Autotallit:
Naiset käyttävät autotallia parkkeeratakseen sinne auton ja säilyttääkseen siellä ruohonleikkuria.

Miehet käyttävät autotallia askartelutilanaan, pitävät siellä varastossa autonsa huoltosarjaa, polkupyörää, voimailyvälineitä, kalastustarvikkeita ja siemenviljaa ruohikkoon. Autoa he eivät siellä säilytä.


- Elokuvat:
Jokainen naisnäyttelijä on suorittanyt yhden alastonkohtauksen. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikki elokuvaohjaajat ovat miehiä.

Ainoa mies, joka on esiintynyt elokuvassa alasti on Richard Gere. Tämä on toinen syy, miksi miehet vihaavat häntä.


- Jalokivet:
Naiset näyttävät kauniilta jalokivissä.

Miehellä on hyväksyttävää löytyä yksi jalokivisormus vasemman käden nimettömästä. Mikäli koruja löytyy useampia, hän on hintti.


- Maku:
Miehet pitävät naisista.

Naiset pitävät yksinkertaisista asioista - kuten miehistä.

:PLauantai 22.11.2008 00:33

Poikamainen puolesi:

[x] Rakastat huppareita
[x] Rakastat farkkuja
[x] Koirat on parempi kuin kissat
[x] Olet vahingoniloinen
[ ] Olet pelannut poikien kanssa samassa joukkueessa
[ ] Shoppailu on kidutusta
[ ] Inhoat surullisia elokuvia
[ ] Omistat xboxin
[x] Olet leikkinyt pienenä leluautoilla
[ ] Olet halunnut olla palomies
[ ] Sinulla on DS, PS2 tai sega.
[x] Sinulla on ollut pakkomielle power rangeseihin
[/] Katsot urheilua TV:stä
[x] Pyydät isältäsi neuvoja
[ ] Haluaisit omistaa satoja baseball-lippiksia
[ ] Tykkäät käydä jalkapallopeleissä kattomassa poikia
[ ] Olet kerännyt/keräät baseball kortteja
[ ] Roikkuvat farkut ovat makeita
[ ] On outoa pitää pyjamabileitä
[x] Vihreä, musta, punainen, sininen tai hopea on yksi lempiväreistäsi
[x] Sinusta on hauska tehdä hulluja juttuja välittämättä mitä muut ihmiset ajattelevat
[x] Urheilu on hauskaa
[x] Puhut ruoka suussa
[ ] Käytät boksereita

Total: 11½

Tyttömäinen puolesi:

[x] Käytät huulikiiltoa
[/] Rakastat shoppailua
[x] Käytät eyelineria
[x] Sinulla on sama paita useana erivärinä
[/] Pukeudut pinkkiin
[x] Pyydät äidiltäsi neuvoja
[x] Mielestäsi cheerlearding on urheilua
[ ] Inhoat pukeutua mustaan
[ ] Tykkäät hengailla ostareilla/kauppakeskuksissa
[ ] Tykkäät käydä manikyyreissä/pedikyyreissä
[x] Tykkäät pitää koruja
[ ] Hameet ovat suuri osa garderobiasi
[ ] Shoppailu on yksi lempiharrastuksistasi
[x] Et pidä Star Wars-elokuvasta
[x] Olet harrastanut cheerleadingia, kuntosalia tai tanssia
[ ] Sinulla menee noin kolme tunti käydä suihkussa, pukeutua, meikata ja valita asusteet
[x] Naurat paljon
[ ] Sinulla on enemmän kuin 50 paria kenkiä
[x] Välität ulkonäöstäsi
[ ] Pukeudut aina mekkoon kun siihen on mahdollisuus
[x] Käytät hajuvesiä
[x] Käytät tyttöjen alusvaatteita
[x] Leikit pienenä nukeilla
[x] Tykkäät meikata toisia ihmisiä
[ ] Tykkäät ottaa itsestäsi kameralla kuvia kun sinulla on tylsää

Total: 15

ää-äPerjantai 21.11.2008 13:15

Olipa kerran tyttö.
Tyttö rakastui poikaan.
Poika rakastui tyttöön.
Poika ja tyttö menivät yhteen ja seurustelivat pitkään.
Poika petti tyttöä.
Tyttö itki monta kuukautta, kipu oli sietämätön.
Tytön luokalle tuli uusi poika, sika söpö.
Tyttö ihastui uuteen poikaan.
Ensimmäinen poika jätti tytön kenen kanssa oli pettänyt.
Tyttö oli saanut tietää että poika oli yhdessä myös toisen kanssa kun he olivat yhdessä.
Poika palasi ensimmäisen tytön luo kertoen tunteensa joita oli vielä.
Tyttö huokasi ja kertoi että hänellä oli toinen.
Poika raivostui ja lähti, hänen mielestään tyttö petti häntä.
Tyttö rakastui uuteen poikaan ja he olivat pian yhdessä.
Tytön olo oli onnellisempi kuin ikinä.
Ensimmäinen poika palasi tytön ovelle puukko kädessään.
Poika ryntäsi sisään ja puukotti kuoliaaksi tytön uuden pojan.
Tyttö parkui ja hakkasi ensimmäisen pojan kuoliaaksi.
Tyttö oli yksin, molemmat rakastettavansa vierellä, mutta ilman elon merkkejä.
Tyttö löi puukon sydämeensä ja luhistui lattialle.
Ensimmäinen poika oli virhe, hän totesi ja veti viimeisen hengähdyksensä.
Sinun rakkauselämäsi tulee olemaan samanlainen ellet lisää tätä 40sekunnin sisällä päivikseesi !
Aika alkaa nyt !

Ää-ä...Maanantai 17.11.2008 14:11

Ihan hemmetin kova väsy xD Ei meinaa pysyä tunneilla hereillä.... Mutta oli ihan paras viikonloppu! :)

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 22:55

nii-in, vois pian ruveta pakkailemaan :D väsyttää pirusti... ja aamulla herätys kuudelta suihkuun, oh yeah :D

Huomenna Ouluun!Torstai 13.11.2008 22:53

Jippii ^^
Lähtö oli jotain puol kaks, matikan tunneilta pois :D
Ja sitten lähtö sieltä takasin tännepäin maanantaina aamulla kello 5.30 :D ihanaa :D

[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 01:04

Haaste

Tehtävänanto: Paljastan itseni ja itsestäni asioita. Valitsen seuraavat 5 ihmiset, jotka haastat tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamilleni ihmisille tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Nimi: Lauriina
Lävistyksiä: eipä ole, sillä normaalia korvakorujen reikiä ei lasketa..
Tatuointeja: ei viä ;)
Pituus: 167½ cm :D
Kengännumero: 39
Hiustenväri: jokku tummanruskeat
Sisarukset: kolme pikkusiskoo ja pikkuveli
VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka viimeksi ostit? jaa-a, oiskohan ollu... no joku vampyyri -leffa kummiskin :)
...Kappale, jonka kuuntelit? Clark Kentin In my arms
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi? Negativen Toucheless <3
...CD, jonka ostit? - Metallican Death Magnetic
...Henkilö, jolle soitit? äiti :D
...Henkilö, joka soitti sinulle? jaa-a, siitä on kyllä hetki, oisko ollu Johanna? :)
...TV-show, jonka katsoit? Idols (Koopin tai Peten ois pitäny tippua! Mieluummin kuitenkin Peten, se huutaa liikaa, ei osaa hallita kunnolla ääntään, sanon minä! :P)
...Henkilö, jota ajattelit? Heli :)

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet: puolesta
Itsemurha: vastaan, mutta toisaalta kyllä ymmärrän ihmisiä, jotka sen ovat tehneet
Ihmisten tappaminen: riippuu tilanteesta, mutta yleisesti vastaan
Teinitupakointi: no jaa... oikeestaan aika neutraalin kannanotto, mutta jos pakko jompaankumpaan, niin vastaan
Rattijuopumus: vastaan
Homo- ja lesbosuhteet: neutraali
Saippuasarjat: Ehdottomasti puolesta!! <3

OLETKO...
...Koskaan itkenyt tytön vuoksi? kyllä
...Koskaan itkenyt pojan vuoksi? kyllä
...Koskaan ollut nyrkkitappelussa? en
...Koskaan joutunut pidätetyksi? en
...Rauhallinen? aika yleensä juu :P

MITÄ...
...Shampoota käytät? vähä vaihtelee, body shopin jotain mustikka-shampoota on tullu käytettyä aika paljonkin :D
...Kenkiä käytät? niitä, mitä mulla on on :D korkkareita aika paljon, mut tänään oli Demoniat jalassa <3
...Pelkäät? vaikka mitä... en ny osaa ruveta luettelemaan

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut? yhen kerran
...Kertaa sydämesi on särkynyt? kerran
...Sydäntä olet särkenyt? en osaa sanoa
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? eipä oo tullu laskettua, mutta aika monta kertaa :D
...Arpea on kehossasi? yksi kunnon leikkausarpi mahassa :/ mutta eipäs oo tullu laskettua muita :P
...Asiaa kadut menneisyydessäsi? aika montaa...

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? nojaa
...Hauska? kait mä joskus vähä oon :P
...Kiihkeä? ;)
...Rakastettava? no miks en? :P
...Huolehtiva? kyl
...Suloinen? no jaa


SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma: jaa-a, eipä oo tullu paljon juotua erinäisistä syistä..
...Nelikirjaiminen sana: jaa-a
...Karkki: halvan salmiakki <3 (on tuol pydällä yks pieni rasia odottamassa... :D)
...Sarjakuva / piirroselokuva: Autot -elokuva
...Aamiaismurot: ei oo suosikkia
...Purukumi: jenkin spearmin (vai kirjotetaanko se ny ees noin :P)
...Väri: musta, violetti, pinkki
...Kynsilakan väri: musta
...Viikonpäivä: ei oikeen oo.. ehkä lauantai
...Inhokkipäiväsi: ei semmosta ole :D
...Kukka: ruusu <3
...Koru: tää mun ihana käärme-kaulakoru, joka mulla on aina kaulassa <3

Erikoiskyvyt / -lahjat?: no eipä mitään "erityiskykyjä" oo, mutta kait laulaminen ja näytteleminen :)
Kesä / talvi? talvi
Norja / Ruotsi? Ruotsi (koska Deathstars on siletä, ja moni muukin hyvä bändi :D)
Trampoliini vai uima-allas? trampoliini

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi? minä :D mutta hmmm... Lasse tuli joskus ku tuuli hirveesti, niin kesken yötä nukkuun mun viereen, siis mun pikkuvelihän se :)
...Näki sinun itkevän? Lilli
...Sai sinut itkemään? äitee
...Oli kanssasi elokuvissa? jaa-a Mersu, Suski, Eve ja Liinu
...Huusi sinulle? äitee
...Lähetti sinulle sähköpostia? Extra Film

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä? Kyllä
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? oon mä tainnu olla :P
...Pitänyt jonkun salaisuuden? aina mä salaisuudet pidän :)
...Itkenyt elokuvan aikana? kyllä vaan, melkeen aina :P
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? kyllä oon, sillon ku ya:lla oli monta ohjelmaa, joita piti keritä seuraamaan :D
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? kyllä

Paljonko kello on? 22:53
Omenat vai banaanit? banaanit :D
Sininen vai punainen? punaine
Kevät vai syksy? syksy
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? mennä nukkumaan :D
Minkä aterian söit viimeksi? maitoa ja pinaattilättyjä :D
Lukio vai yliopisto? kui ny näistä voi muka valita vaa toisen? no vaikka sit niin että oon ny lukios, enkä yliopistossa :P
Oletko tylsistynyt? no aika harvoin, aina on jotain tekemistä!
Minkä äänen kuulit viimeksi? äiteen yskäisyn xD
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi? naomi Campbellin Cat deluxe at night <3

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? ehottomasti
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat niin kuinka monta? haluan, 2-3
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? luottamus

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri? ei o0
Mitä kieliä osaat? suomi, ruotsi, enkku ja jonkin verran ranskaa ja venäjää :D
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: sänky <3
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: laiskuus ja suorapuheisuus
Ketä rakastat: muiden ei tartte tietää :P
Ketä kaipaat: montakin ihmistä <3

SINÄ
Lempinimet: Laukku, Larska, Lare, Lauri, Lalli...
Nimesi alkukirjaimet? LLT
Kuinka vanhalta näytät? jaa-a...
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? riippuu vähä :P
Silmälasit / piilolinssit? piilareita pyrin käyttämään lasien sijaan (korjattava näkö molemmis silmis -1.5)
Onko sinulla lemmikkejä? koira ja kissa
Mikä saa sinut noloksi? monikin asia...
Mikä saa sinut onnelliseksi? monikin asia..
Mikä huolestuttaa sinua? oma psyyke

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet? juup
...Halunnut karata? no kyllä
...Kokeillut huumeita? e
...Harrastanut seksiä vieraan ihmisen kanssa? e

haastan:

Mede_
helgaa
johuna
LenzGu
Addicted