IRC-Galleria

GraahPerjantai 23.06.2006 13:49

Ugh te senkin alhaiset maan matoset jotka kokoonnutte minua kuulemaan. KUUNNELKAA JA VAIETKAA!!!

Taas sai todeta, että baarireissut ovat ratkiriemukkaita. Ensiksi visiitti Pancho Villaan ja siellä kunnon purilaiset alas. Helvetin hieno paikka.....mutta törkiän kallis. Siellä illan ensimmäinen alkoholiannos.

Sieltä sitten jatkoin yksikseni Rusty Angeliin moikkaamaan tuttuja ja humaltumaan. On muuten harvinaisen mukavaa astua baariin ja heti 3-4 tyyppiä morjestamassa sua ja kutsumassa pöytään. Siinähän sitten mentiin hyvään pöytään ja ilta saattoi alkaa. Kello oli jotain 23:00.

Tunsin olevani pahasti jäljessä kun muut jo olivat hyvissä humalissa...ja mie säälittävästi selvänä. Hyhhyh. Hullua. Siinähän sitten esiteltiin biisitoiveita (Exodus - Blacklist, Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight sekä Manowar - Hail And Kill) ja kitattiin kaljaa ja puhuttiin HASSUJA saksalaisen kanssa. Vittu oli parasta! Olisikin ollut....

"Aaaahhh....Fuck!"
"Whaaa?!"
"Anssi is sitting at the wrong place!"
"Whaddaya mean?"
"Now I can't see that girl's ass!!!!"
"Well.....You still have Anssi's stomach."

Perseitä bongailtiin ja naisia katsastettiin. Nauru oli perkeleellisen herkässä kokoajan. Se oli NIIIIIIIN puhdasta parhautta, että teidän kaltaiset TAVIKSET eivät voi ymmärtää sitä sitten mitenkään! Naisten perseitä on kieltämäti hieno katsella.

Eipä siinä sitten mitään. Yhden jälkeen kaveri tuli hakeen ja mie pääsin pienen puhelun jälkeen sammumaan kotisänkyyn. Ja tosiaan...Ennen kymmentä sitä taas heräiltiin ja oltiin _lähes_ valmiina uusiin koitoksiin.

Josta päästään uuteen aiheeseen... Mitähän perkelettä mie teen tänää? Ei taas hajuakaan, että mitä muut puuhaa. Jotkut väitti, että tulevat tänne, mutta eipä ole mitään kuulunut. Jotkut sano menevänsä kaverin mökille. Vitut. Mie perkele otan ton kylmän kopan tänne, katselen PORRRRRNOA ja vetelen (siis juon) niitä (siis kaljoja). On tää hienoa kun valtaosa kavereista baarituttuja.

Mutta nyt tämä ylistetty elukka katoaa pääkallopaikalta ja rupiaa suunnittelemaan päivän menoja. Saas nähä mitä sitä hullun piähän tulee. Hullua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.