IRC-Galleria

Kriisistä kriisiin...Keskiviikko 23.07.2008 01:45

Iltoo vaan taas kaikille kuulijoille...

Olipa taas yks seikkailun ja toiminnan täytteinen päivä... Ei huhhuh.

Päivä alkaa tyylikkäästi puhelulla työkaverilta: "Tulisikko joskus töihinkin?" Vittu... Melekeen tunti myöhässä työpaikalle, mutta Ninja Gaiden 2:n pelailun myötä saadut ninja skillit auttoivat ja sneakkasin töihin kenenkään huomaamatta ja pomokin oli aivan kujalla tapahtuneista. The perfect crime!

Nooh... Työpäivä lähti käyntiin ja yllättäen koko päivän SATOI! JES! Tosi multiorgastisen mukavata olla pihaduunissa silloin... Joskus kahentoista ja yhen välillä sitten ajattelin, että laitampa tuossa yhden asiakkaan harkkokuorman valmiiksi. Siinä sitten vauhtiin päästyäni ihmettelin, kun vasen nännikoru otti kokoajan vittumaisesti paitaan kiinni... Hetken epäilyksen jälkeen paidan raotus ja karu totuus iski... Toinen tapin palloista irronnut _joskus_ ja koko saatanan tappi oli milliä vaille irronut/pudonnut ja sojotti aivan vituralleen. "jes!" Siinä vaan sitten kiiruulla pukuhuoneisiin ja mukaan sideharson ja teipin lisäksi puhistusainetta. Sain kuitenkin vielä tapin takas paikalleen ja vähän paikkailua päälle ettei liikoja liikkuisi enään. Seuraavaksi olikin aika suorittaa kriisipuhelu Netalle. Lopputyöpäivä sitten TODELLA vittuuntuneena ja nänni todella herkkänä... Onneks oli lyhyt päivä.

Mutta onneksi joillekin tarinoille on jopa onnellinen loppu... Kotio pästyäni löysin puuttuvan pallon HETI! Sängyssähän se oli. Ukko tietää vaan, että kauanko se tappi oli ollut iliman palloaan. Hullua. Kriisin läpäisyn päätteeks olikin aika siirtyä parturoitavaksi Tampereelle. On tää elämä sitten mukavaa.




Mutta jottei olisi päiväkirjamerkintää ilman jotain viittausta Wackeniin, niin tästähän se tulloo... KAKS PÄIVÄÄ! Sitten itse grand maister saapuupi paikanpäälle ja voidaan aloittaa viralliset Pre-Wacken hipat/karkelot! Homma toimii ja palautetta saadaan. Toivottavasti jopa nipottavalta seinänaapuriltani. Hieno mies. <3

Viikon kuluttua sitä ollaankin näihin aikoihin jossain Tanskan kupeessa. Jänskättää niin, että tekee mieli kikattaa! *kikakika!!*

Eiköhän tää ollut tässä...

Huurinainen Eero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.