IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

W:O:A -08Keskiviikko 27.08.2008 17:57

Yarrharrr, mateys!

Se olis sitten vihdoinkin aika kirjailla kohtalokas Wackenin päiväkirjani tännekin kaiken kansan kammoksuttavaksi.

Pidemmittä puheitta asiaan....







28.07.
klo 1507
Bussi lähti liikenteeseen ja luku otettu . Arvatkaa vaan kuinka onnistuu kun nousuhumalaiset hevarit koettaa jotain älyä vaativaa... Lupaava alku kun heti Turulle vittuillaan minkä keretään ja viina maistuu. Rock 'n' Roll, forever!

klo 1601
Hitlerläppä kielletty puukotusten uhalla. Kuullostaa kohtalokkaalta. Kuulemma voin hävitä tulevassa pokeriturnauksessa syntymättömät lapsenikin. Mahtavata!

klo 1643
Huomasimme suuren epäkohdan maailmasta. Karhun tölkissä on kirjoitusvirhe! Miksei tölkissä ole tavuviivaa kohdassa KARHU-A?! Suuri virhe. Juon unohtaakseni.

klo 1919
Terminaalin edessä. Mennään Tykkimäkeen. Puuhamaa on iloinen. "Haista vittu!" Ota suunnaksi Visulahti. Kohta laivaan...


29.07.
klo 0754
"Herätty" ja laivasta noustu. Hullua... Nyt istutaan taas bussissa ja... *tässä vaiheessa huomattiin epämääräisiä häröilyjä kirjoitettuna vihkoseeni yön aikana. Ei omaa käsialaa* ...uus nousu taas päällä. Okei. Kuka VITTU tuon on kirjoittanut? Etsin syyllistä bussista.. Ach! Niko on syyllinen! Pitihän se arvata. Onneksi sentään Turusta selvittiin. Katotaan tilanteen kehitystä. Uudessa nousussa. Kuittaan.

klo 0821
Elimistö ei osoita krapulaa. Pelottaa. Viis päivää jo dokailua takana. Ei saatana...

klo 0927
Kaveri sammunut lattialle *oli muuten Mara*. Morbid Angel soi. Rokrok.

klo 1455
Tauko meneillään ja syötiin just ruattalaisessa Burger Kingissä. Paska paikka, paska maa! Sama kuin Mäkkäri, mutta ehkä kalliimpi. Ei näistä kruunuista tiedä. Homojen hommaa. Matka jatkuu.

klo 1715
Jotkut eläkeläiset ohitti meidän bussin ja porukka vittuuntu. Ohitte vaan ja perseet ikkunaan kiinni! ...allekirjoittanut mukana, luonnollisesti. Lopulta bussin ekshibitionistisen luonteen omaavat itsensäpaljastelijat palkittiin Jamesonin (viskin) paidalla. Meille ei vittuilla!

klo 1758
10 tuntia bussissa. Tissit. Särki riisui ittensä. Perseillään Ruottissa ja aiheutamme yleistä pahennusta perusolemuksellamme. Kuulemma ollaan Malmössä. Älkää ny suuttuko! Kuudes kerta vartin sisään punasia päin. Tässä on asennetta!

klo 1903
Tilanne päällä. Päästiin just Trelleborgiin (vai mikä helvetti ny olikaan...) ja huomattiin, että yksi pitkätukka puuttuu. Todennäköisesti unohtunut Malmöhön. Ei vittu mitä touhua. Ei käy gruppenführeriä kateeksi. Nimi just selvis. Aleksi.... Voi ny perkele mitä touhua. "Älkää olko Aleksi Koivistoja!"

klo 1941
Poliisille ilmoitettu meidän karkurista ja odotellaan täällä satamassa. Aurinko helottaa ja makoillaan pihalla. Olosuhteisiin nähden rento fiilis.

klo 2111
Suunnitelmat muuttuvat. Aikataulujen mukaan meidän OLISI PITÄNYT nousta laivaan seittemän kantturoilla. Nyt sitten laiva lähtee 0300 paikkeilla. Nyt menossa syömään ja sitten biitsille sikaileen. Kymmenes kerta kun vedettiin just punasia päin. On meinaan komia tää Jamesonin paita...

klo 2132
Puolet salmaria, puolet Passoaa. Litra ja litra. Paras känni ikinä! 3/4 absinttia, 1/4 tequilaa. Kuulemma hyvä drinksu...

klo 2300
11. kerta punasia päin. Mara säikähti sadetta. Särki löyty. Känni päällä.

klo 2310
Tärinä päällä. Ei tietoa onko viinan, unen puutteen, tai muun takia. Mie meen nyt bussiin naisen viereen nukkumaan (kuhan tupuukin saa loppuun). Jopa teksti sammaltaa. Uhkaavaa. *oli muuten yllättävän vaikea tulkita miun käsialaa tässä kohtaa...*


30.07.
klo 2206
Nyt meni päivä sitten todella...
*taas outoa käsialaa* TYHJÄ SIVU, SAATANA!!! T: Åke
...pahasti välistä. Saavuttiin neljän maissa Wackeniin. Oksentanut kolmasti ja nukkunut koko päivän bussissa pahaa oloa pois. Onneksi nyt tänään ollut teoriassa vesiselvä päivä. Onneksi huomenna on parempi päivä. Mutta voi luoja tätä mestaa! Leirejä, autoja ja telttoja aivan silmänkantamattomiin. Miehet on kännissä ja naiset kauniita....ja kännissä. Taidan olla kotona. Mukaan tarttunut jo uusi kiltti ja juomasarvi. Håpla!


31.07.
klo 07??
Herätty ja _pari tuntia_ jo puhuttu henkevistä asioista kuten autojen seksuaalisesta kanssakäynnistä. Kaveri ryöstetty "kivasti". Festarit alkaa.


01.08.
klo 1137
Kuuma... aivan vitusti liian kuuma... Tälle päivälle luvattu n. 36 astetta mietoa paistolämpöä. Jaksa enää edes välittää näistä pienistä hämähäkeistä. Niko meinasi kuolla yöllä, nyt hän toivoo kuolevansa. Tosiaan sekä Niko, että Aki veti eilen aikas vahvasti pitkää sylkeä hela dagen. Håpla!
Mutta tosiaan, eilen jaksoi todistaa vain Nashville Pussyn ja Iron Maidenin. Jumalauta kun Maiden veti lujaa! Pääsin kans toteuttaan yhden iänkaikkisen unelmani...crowdsurffausta Maidenin keikalla! Etenkin kiltti päällä se oli erityisen hauskaa. Aivan vitun jees! ...ja pahoittelut ihmisille joille vilkkuivat miun kulkuset.
Nyt koetetaan vaan selvitä tästä Infernaalisesta helteestä ja hetken päästä Ensiferumia kuunteleen. Tolkuttoman kuuma...


03.08.
klo 10??
Vähän on kyll jäänyt kirjoittelu vähemmälle... Ei vaan ole jaksanut. Mutta tosiaan aletaas vähän kertaileen tapahtuneita...mutta vasta bussissa...

klo 1305
Noniin... Bussissa ollaan ja Köpistä päin suunnattiin ja kaikki ovat paikalla. Aivan saatanallinen tsägä! Kieltämättä aika puhkinaitu olo. Joku vetänyt rekalla ylitte, tasottanut jyrällä ja vedetty asfaltti päälle. Tää päivä alkanut kyll aikas lupaavasti. Sain mm. pääkokin maineen ihtelleni, mutta muistellaas kuitenkin reseptien sijasta menneitä...

Tosiaan perjantaista.... Sää ennuste manaili helvetillistä hellettä, mutta uhkaavan alkuehtoon jälkeen keli muuttui kaatosateeksi. Se sitten aikalailla verotti bändien seurailua. Enemmän hengattiin vaan NKM:n leirissä ja alkoholi ei uponnut, ei jumalauta sitten millään! Iski aika vakava alkoholiongelma, kun kaikki jossa on viunaa ja hiilihappoja, poltti miun kurkkua aivan rutosti. Vesi oli rakas ystävä. Helpotti edes vähän. Mutta kyllähän sitä lopulta bändejäkin nähtiin. Pikku-Jussin kanssa lähettiin Bodomia morjestaan ja kieltämättä aika saatanan kovaa vetivät. Valokuvia saatiin niin perkeleesti ja toivottavasti onnistuikin vielä. Jussilla oli muuten sama alkoholiongelma. Kahteltiin kans...

(välihuomautus) klo 1342
Pysähyttiin kuselle ja tupakille ja laittomuuksiinhan se tämäkin tauko meni. Tyhjennettiin meidän vessa johonkin parkkipaikalle ja revittiin joku kyltti mukaamme. Mahtavuutta. Ei pääse tylsistyyn.

(jatkuu) ...jotain pakanamusiikkiorkesteria jonka nimeä ei just muista. VEti aivan helvetin jäätävästi. Isoja patarumpuja, neljä säkkipilliä, sinfoniaorkesteri ja kuoro. Pitää muistella mikä se nimi oli... Corvus Corax! Kiitos, Särki! Pitää perehtyä. Sitten lähettiin takas leiriin Jussin kanssa. Piti ottaa lepiä ennen Gorgorothia, mutta vitut sitä enää wanha jaksanut. Niijuu….meitin paviljonki meinas lähteä lentoon, mutta onneks taas eräsissit Eero ja Jussi pelasti tilanteen. Fiilis oli kyll osittain vittuuntunut väsymyksen, sateen ja kurkkukivun takia. Eisss…. Lopulta vaan nukkuun ihan kiltisti.

Sitten lauantai…
Aamun suurin ILOINEN yllätys oli, että viuna meni alas! Eipä siin kauaa mennyt, että humala oli pitkästä aikaa päällä! Siinä sitten fiilisteltiin leirissä ja kahentoista kantturoilla lähdettiin Exodusta kuunteleen. Vituiksihan sekin meni. Oltiin ajoissa paikalla, kumottu aikas miehekkäästi viskileka viiteen henkeen ja kärkkymässä hyviä paikkoja. Ekaksi ihmeteltiin, kun lavalla ei ole mitään Exoduksen lippua ja ajan koitettua lavalle nousee muutama vanha äijä Irlannista ja alkaa soittaan jotain kökköä rokkia. Lopulta meni hermot ja safkan ja oluisen jälkeen takas leiriin. Leiriin päästyäni sain kuulla, notta Exodus aloitteleekin n. 25 min päästä. Ei antanut luonne periksi, vaan pakko oli takaisin lähteä, vaikka jalat huusi armoa. Sinne lopulta päästiin ja heti kärkkymään pittiä. Exodus aloitti ja tokan biisin aikana lähti aivan helvetillinen pitti pyöriin. AIVAN VITUN TOLKUTONTA MENOA! Ei saatana Suomessa ole noin hulluja pittejä nähtykkään. Circlet olivat aivan hervottoman kokoisia ja parhaillaan oli jotain viis tahi kuus rivillistä pyörimässä. Nännikorut sai aikalailla kyytiä ja muutenkin sai komiasti köniin siellä. Normipitti olikin sitten aivan saatanallinen taistelukenttä. Välillä kun piti ottaa vain lepiä, niin näytti vain ympärillä olijoille ja sano ”UP! UP!” …ja sitten myö surffattiin! Kuulemma olin jättiskriineilläkin näkynyt kun surffaukset ollu päällä. Rokrok! Keikan päätyttyä olikin aika saatanallinen nestehukka ja leiriin päästyä vaan vettä niskaan. Eipä auttanut, vaan päänsärky iski ja vitutus nousi. Pari tuntia lepiä teltassa, sikiöasennossa ja tolkuttoman hikoilun jälkeen alkoi fiiliskin jo parantua. Hetken paskanjauhamisen jälkeen Killswitch Engagen keikalle ja aivan helvetillinen surffailu alkoi. Joka puolella porukkaa vaan kulki kätten päällä ja kaikkiaalta niitä nousi ilmoihin. Mie mukaan lukien. Parhautta! Keikan jälkeen kavereiden treffaamista ja alkoholin tankkausta. Samalla tapasin parit sakemannimuikit ja s-postiosoitteita vaiheltiin (pitäs varmaan yhteyttäkin pitää…). Kauniita ja mukavia naisia. HÃ¥pla! Siin ohessa seurattiin myös At The Gatesin keikkaa ja normaali läpyskä lensi kokoajan. Voin kertoa, että oli aika kova keikka. Lopulta vielä annettiin Nightwishin Annetelle yksi mahollisuus todistaa oma kuulumisensa orkesteriin. Ei vakuuttanut. Voi vittu kummie en vaan arvosta. Paskempaa livenä kuin levyllä. Helvette.
Lopulta sitten eksyttiin takas R-alueelle ja loppuehtoo vedettiinkin aivan tolkuttoman levotonta läpyskää ja kenties jotain alkoholiakin. Jormalle suoritettiin paljon uhrimenoja ja happoläppä lensi. Parhautta! Mutta on Exodus vuan kova orkesteri, perkele! Siinähän se ehtoo jo rupesikin olemaan. Mie kiitän ja kumarran ja alan ottaan toviksi unta ennen seuraavaa paskataukoa. KIITOS!


Klo 1600
Kuulemma ollaan Tanskassa. Taas vähän nukkunut.

Klo 1846
Ei vittu. Jos joku vielä kehtaisi väittää, että suomalaiset eivät saa mitään aikaiseksi, niin paskapuhetta on! 5 minuutiksi kun pysähyttiin kuselle, niin eikö perkele… Ekana yks lauma juoksee pusikkoon kuselle, toinen porukka kusee juomavesipisteelle ja yks sankari tunkee letkua perseeseen ja vettä laitetaan tulemaan suoraan suoleen. Hienoa porukkaa. Hyräilemme Pelle Hermannin tunnaria. HÃ¥pla! Tähän on hyvä lopettaa.

*taas vierasta käsialaa* EIKÄ MITÄÄN LOPETUKSIA VIELÄ, KORKEINTAAN TANSKALAISILLE!

Klo 2043
Saavuttiin meidän hostellille. Ihme mesta. Vaihdoin kiltin päälle ja hihattoman niskaan. Watch out Copenhagen! Jumalauta kun nyt sais kuulla Nekromantixin Gargoyles Over Copenhagenin… Vitun jees. Koht syömään ja Köpiksen yöelämään tutustumaan. Kuitti.


04.08
klo 0809
Tanska on paska maa! Jopa Saksaakin paskempi! Ei jumalauta mitä touhua… Tosiaan eilen kun lähettiin yöhön, niin porukalla sovittiin, että suunnataan Christianiaan pitään hauskaa ja juomaan. Mitäpä tällainen kiltti maalaispoika kyseisen paikan maineesta tiesi… Sinne kun saavuttiin, niin karu totuus selvisi. Pimeitä katuja/kujia, happokitara soi, rakennusten sisältä kajasti päräyttävää neonvaloa, kaduilla palavia tynnyreitä ja joka nurkalla kojuja joista sai ostettua ”virvoikkeita”, ei siis alkoholia… Hetken todettua tilannetta osa jäi sinne ja me muut evakuoiduimme pois. Safkalle siis… Eikö ruuan jälkeen HETI joku paikallinen hyypiö tullut jostain saatanan puskasta ja pamautti kysymyksen: ”You interested of buying some good weed…?” Ei vittu mikä mesta. Lopulta etittiin baari, riipaisimme oluet, ärsyynnyimme baarin pitäjään ja painuttiin hostelliin unille.
Saavuttiin muuten just Ruottin puolelle ja sataa aivan homona. Bussin jarrupaineiden varotusvalo palaa. Menen nukkumaan.

Klo 1015
Menimme Perstorpan ohitte. Välkommen till Sverige! Håpla!

Klo 1047
Asiakaspalvelu on hieno ala. Ei. Emme ole vielä humalassa.

Klo 1200
Ruotti on paska maa. Sataa ja porukka perseilee liikenteessä. Vittu.

Klo 1524
Nukuttu ja levoton läpyskä-päpyskä lentää. ”On se niin mukavaa kun taas on kesä ja… …JA ME KAIKKI KUOLLAAN!!”

Klo 1643
Juustonaksu pyllyssä. Diagnoosi valmis.

Klo 1914
Mieli järkkynyt. Terminaalissa. Kaljattaa. Viinattaa. Puistattaa. Panettaa. Ruotsi on paska maa.

Klo 1919
Tilannekomiikkaa parhaimmillaan.
Jussi – Vittu kun naama on kuin orangilla…
Eero – Mie vaan hymyilen ja näytän etten kuulisi





Tuohon sitten päättyykin virallisen päiväkirjan merkinnät. Kunhan tässä saan oman koneen kuntoon, niin pitänee kirjailla kaikki tuhannet lentävät lausahdukset ja lisäillä muutama tarina vielä tuohon. Vitusti ehti tapahtua ja vain murto-osa niistä saatiin kirjattua. Upea reissu ja suosittelen kaikille Wackenia, etenkin NKM Enterprisesin kautta! Håpla!

Liikaa kirjottamista… Kaljattaa…

Huurinainen Eero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.