IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 05.08.2006 02:30

Housut löyty, kyytiin kerettiin ja humalatilat saavutettiin. Thank Satan for kahden euron illat. Parhautta.

Tosiaan....Nerokas iltamme alkoi lupaavasti. Eräs truu oldskool hoppari kuskasi meitä. Auton verhoilut....Aitoa nahkaa...mustaa. <3 Ei hele....Enää niitit puuttu. Nerokasta!

Tampereelle päästiin, automaatilla poikettiin ja sitten suuntasimme kohti Tampereen keskipistettä,Rusty Angel :a. Kahden euron illat pätivät, elikkäs iso kolmonen, lonkero, siideri, salmari, tervasnapsi ja kossudrinksut 2 euroa koko illan. Kelepaa mulle.

Kaverin kanssa vallattiin nurkkapöytä ja lasien kerääminen saattoi alkaa. Kavereita tuli moikattua ja Tommin kanssa vaihettua sanat tai parikin...muitakin kuin "Kolmonen!".

Tulipa illan aikana todistettua sekin, että olen kevyt kaveri. Jos mua reilusti päätä lyhyempi ja hento tyttönen jaksaa mut nostaa, niin pakko sen on totta olla...olen laiha. Mutta ei hele...Ilta oli nerokas, kaverille tarjoilin varmaan enemmän mitä ite otin, mutta ei se haittaa. Ei se väärin ole. Joskus yhden maissa katosimme baarista, suunnistimme kohti kiinalaista raflaa, nappasimme safkaa mukaan ja suuntasimme kohti Metsoa ja kaverin autoa kohti. Kotio nukkumahan. Parhautta!



Aamu... Pahin osuus oli psyykata itsensä ylös sängystä. Kun lopulta sai kangettua oman leveän peränsä (tosin laihan) sängystä, niin ei se niin pahaa ollutkaan kuin pelkäsi. Töihin mentiin kasiin ja kunnialla selvittiin. Pomo jopa lupasi mulle töitä koko loppuvuodeksi! Aikas V*TUN jees! Kun tuohon lisätään se, että eräs _ASIAKAS_ tarjosi mulle sikspäkin olutta kesken työpäivän, niin voi lievästi todeta, että työpäivä oli oikein mukava.

Tänään oltiin sitten heti töitten jälkehen grillaamassa ja juomassa kaljaa kaverilla. Tampereellakin poikkesin, mutta kakat mie ees autosta poistunut. Kaverit jäi sinne, kuskin kanssa mentiin ABC:lle ja sieltä tänne. Nyt kuuntelen Cherry Poppin' Daddiesia ja litkin mehua. Kait se on pakko kohta mennä nukkumahan...huomenna TAAS lauantaivuoro...prkl! Vasta kolme lauantaita ollut putkeen töissä! Harvinaisen rektaalista jos miulta kysytään...mutta eipähän vissiin kysytä. Se siitä, ei lisempää avautumista miun taholta.

Jooh...Eiköhän tää riitä tältä iltaa. Tätä se teetättää kun on ottanut muutaman (~6) olutta. Sääli vain, että se porukka oli perseestä...tai oikeastaan kaksi henkilöä siitä porukasta, muut olivatkin laatusakkia. Noooh, ompahan Nokialla taas kaksi ihmistä lisempää jotka eivät ainakaan enää varmasti tykkää minusta. Päätelkää tuosta asia tai parikin...

Kait mie tästä kohta katoilen nukkumahan. Jos vaikka hoomenna jaksaisi paremmin Tampereellakin remuta. Jos sitä suunnistaisi vaikka Rusty Angel :iin. Ja ei....minulle ei makseta sen mainostamisesta. Tuen sitä mestaa henkeen ja vereen. Parhautta.

Jees. Huomiseen rakkahimmat kuulijat.

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.