IRC-Galleria

UghSunnuntai 06.08.2006 23:30

Hohhoijjaa...Taas yksi viikonloppu tahkottu läpitte ja tili pikkasta kevyempi. Kohtalokasta.

Tosiaan...Eilen oli kyllä äärimmäisen mukava ilta. Töistä kun pääs, niin välittömästi alkoi soittelu, että missä tehään ja mitä ja monelta. Lopulta hommat selkes harvinaisenkin selviksi. Oli aika palkita itseään kauppareissulla. Mukahan tarttui sikspäkki Karhun isoja tölkkejä..Parhautta. <3 Eikä myöskään unohdeta sitä Arnold'sin pullamöässöä ja kahvetta....ja eikä siitä pihapuolella olevasta grillistä otettua spesiaaliburgeria. Mahtavuutta!

Noooooh.... Loppujen lopuksi kaikki odotus palkittiin. Kyyti saapui, pakastinkylmät oluet mukaan, rahasäkki olalle ja matkahan! Ilta alkoi oikein kivasti Ruuvit Löysällä -sarjaa kahtellessa ja olutta maistellessa. Kaljaa kului, syvällisiä puhuttiin isännän kanssa ja paskaakin kerettiin jauhaan. Hullua. Oli se varmasti muuten seksikäs näky kun kolme kaverusta makaa sängyllä toistensa kainaloissa. Ihanaa. <3

Tietyssä pisteessä oli pakko päästä Tampereelle. Soittelin vähän kaverille, mutta lopulta hänkin tuli mukahan kyyditsemisen sijasta. Nerokasta! Tilataksiin piti turvautua, yhteensä maksoi noin 5 eerikkiä per naama. Ei paha.

Tampereella porukka sitten hajos kahteen porukkaan. Cabareehen ja Rustyyn. Olipa Rustykin taas kivan täynnä. Mukavasti kuitenkin sai heti nurkkapöydän iliman tönimistä. Kaljaa vaihteeksi kului ja juttu lensi. Eräässä välissä joku kaverikin jopa lensi paikasta pihalle. Oppiipahan elämään. Eräs toinenkin vielä meinasi lentää! Tosin vastapäisen rakennuksen katolta alas. Josain välissä vaan iski silmään, kun pihalla vilkku siniset valot ja kun kahtoin ikkunasta, niin eikö perkele ulkopuolella ole 2 maijaa, 2 ambulanssia ja paloauto. Spottivalot suunnattu katonharjalle jossa vissihinkin joku tyttönen kyhjötti. Ei pollarit perkeleet päästäny ees ulos. En mie mitään olis huudellut... Lopulta tyttö pääs alas, tosin yhtenä osana ja elävänä. Tiiä sitten miten olis vaikuttanut illan menoihin jos hän tosiaan olisi päättänyt leikkiä Maija Poppasta iliman sitä sateenvarjoa. Nerokasta!

Kahen bussilla päästiin kotio ja tottahan toki mie kotimatkalla pari kertaa kaatusin. Perkele kun takki aivan liassa. Hyi. Jokatapauksessa...joskus kolomelta mie lopulta sammuin sänkyyni ja ei hele....Kello oli tasan YHEKSÄN kun mie heräsin aivan virkeenä ja valamiina uusiin seikkailuihin. Ei vv....Näillä unimäärillä mun pitäs olla kuollu! Hullua.

Mut ei tässä mitään. Löffitään samalla tavalla tää ilta kuin muukin osa päivästä. Toimii!

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.