IRC-Galleria

HiljaistaTorstai 24.08.2006 01:18

Hiljaistahiljaistahiljaista....


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tulkaa Kotiin


Jees. Sana "hiljaista" kuvastaa tätä hetkeä mahtavasti. Mielentilaakin kuvastaa sama sana hyvin näpsäkästi. *siemaisee kuumaa teetä*

Töissä oli taas niin tavanomainen päivä, että ei huhhuh... Kasiin taas töihin, tarkistus päivän kuormista, kuormien valinta, kuormien kokoaminen, kahvitauko, ruokatauko, palloilua, kahvitauko ja palloilua. Lopulta jopa kotio. Ei hele...

Äsken just iski aivan tolkuton väsymys... Vissihinkin se alko jo kun tuolta suihkusta seiskan maissa kömmin. Sen jälkehen en boksereita enempää ole ylleni saanu. Nerokkaan rentoa.


Np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tilinteon Hetki


Tulipa miunkin elämään tuollainen "tilinteon hetki". Sellainen olisi niiiiiin tarpeen. Siihen loppuisi turha murehtiminen ja huolet. "Ei tarvitse tehdä hyviä päätöksiä yhtäkään." Niimpä. "Enää ei tarvitse käydä kauppaa omallatunnolla..." Todellakin. Saatana mitä paskaa (tm) jos ei tuollaista tilinteon hetkeä tule ja vähän nopiaan!


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Leijonan Periaatteet


Eisss... Aina kun tätä Niskalaakia kuuntelee, niin tulloo semmonen überäijä -fiilis, mutta taas toisaalta äärimmäisen melankolinen ja masentunut olo. Hullua.


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Koiranelämää


Anon teidän kaikkien anteeksiantoa.

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.