IRC-Galleria

Skibediwei nau.Lauantai 01.07.2006 00:03

Ugh, te senkin toimistotöitä ja KEVYITÄ töitä "raatavat" "raatajat"!

Taas olisi milliä vaille yksi työviikko takana. Vielä huomenna tuuraan kaveria lauantaivuoroon ja sitten on viikko taas painettu. Oli kieltämäti tänään TODELLA äijä fiilis painaa työpaikan wanhalla Volvon kirkkaan punaisella kuorma-autolla. Jumaleisson siinä on asennetta kovalla kyrvällä! Työpäivä oli ihan jees ja homma toimi suht hyvin. Ansaitsin päivän kaljani, Budvarin. <3

Kohta pitäisi kuomien tulla hakemahan ja jos rannalle vielä suunnataan, niin homma toimii. Repussa 8 Karhua ja lusikka. Parhautta.

Palellaan kun keretään.

[Ei aihetta]Torstai 29.06.2006 23:18

Jaahas. Kait se pitäisi taas avautua teille uskaliaille kuulijoille/lukijoille.

Elikkäs... Taas yksi helvetin raskas työpäivä takana. Eipä siinä muuta, mutta normisti kahella varastomiehellä on helvetillinen urakka pitää varastoa pystyssä....tänään olin sitten useampaan otteeseen ainoana varastomiehenä paikalla. Vittu mitä paskaa (tm). Ja anteeksi nobbie tuo törkeä sitaatti iliman lupaa.

Työpäivä tosiaan alkoi taas aivan normaalisti vähän kaheksan jälkeen. Juuri kun saadaan portit avattua, niin yks työkaveri tulee paikalle. Sanoo pari juttua. Hengittää. Viimeistään hengityksen haistaessa tajusi, että kaveri oli ollut viihteellä. Puhetta kuunnellessa taas selvisi, että kaveri on vieläkin humalassa! Perkeleen kiva. Toinen sitten löffi ja vältteli asiakkaita ties missä ja koitti saada promillet putoaan kun mie raadoin. Mut ei perkele...Mie hoidin hommat kunnialla kotio! Vaikka pariin otteeseen oli jonoakin oikein, mutta kaikki saatiin hoidettua. Koko päivä meni sitten tosiaan siltä kaverilta aika rauhallisin merkein aurinkoa ja asiakkaita vältellessä. Eräs lausahdus jäi tosin mieleen erityisen hyvin mitä hän tokasi humalapäiten (ja selvänäkin):

"Sain muuten helvetin upean suihinoton eilen!"

Ei siinä mitään. Onnekas paskiainen. VAIKKA.....Täysin varmaksi ei selvennyt, että saiko hän sellaisen, vai antoiko hän sellaisen....Hmm....

Suikkari ei kyllä tekis ollenkaan pahaa.

Toinen juttu. Family Guy on nerokas sarja! Kattellut tässä koneella jotain clippejä ja nauranut perseen ruvelle. Puhdasta parhautta. Pakko laittaa nivaska Family Guyn dvditä tilaukseen kunhan palkka tulloo....HUOMENNA!!

HERRA SIUNAA! Huomenna on palkkapäivä! Perkeles! Huomenna samoten myös rannalle kaljaa ottamahan. Ei siinä sitten mitään. Rentoa menoa tiedossa...toivottavasti. Olisipa suikkarikin tiedossa. Vittu mitä paskaa (tm) (anteeksi jälleen...).

Kahtellaan jälleen joskus.

Vai olenko?Torstai 29.06.2006 02:04

Ugh, te niveljalkaiset.

Jumaliste oli rento työpäivä! Hommaa oli tosin kokoajan ja toista kahvitaukoa ees kerennyt pitämään, mutta silti oli harvinaisen asiallinen ja mukava työpäivä. Suunta oli hyvä kun aamulla seiskan maissa päätin, että psskat mie kasiin ole menossa. Ei tosiaan ollut pakko mennä kasiin, joten päätin nukkua ja mennä kymppiin.

Vaikkakin satoi lähestulkoon koko päivän, niin jumaliste oli rentoa menoa. Kehuja tuli muilta työntekijöiltä ja homma luisti (vaseliini). Enkä edes telonut itseäni juuri lainkaan, mitä nyt kipeytynyttä rannetta lukuunottamati (masturbaatiovamma?).

Jos sitä menis kohtpuoliin jo koisimahan kun huomenna taas pitkä päivä. Kasellaan.

Ugh, te senkin yksisoluiset. Kadotkaa.

EhanataKeskiviikko 28.06.2006 00:22

Ugh, te perkeleen urpot.

Ompas ollut taas yksi upea ja hieno päivä.

- Vettä satanut koko päivän. Ihanteellisen raikas päivä olla ulkona varastolla hommissa.
- Alkupäivästä liittymä pimeni. Mukava unohtaa jättää lasku maksamatta. <3
- Parit erityisen mukavat "maailman omistajat" asiakkaina. Hienoja ihmisiä kertakaikkiaan.
- Loppupäivästä nostaessani painavaa kiuasta, kiuas vissiin painoi puhelinta ja puhelimesta ruutu paskaksi. Nooh...Empä mie olisi sillä soitellutkaan.
- Huomenna taas vetämään 10-tuntinen päivä.
- Ylihuomenna taas vetämään 10-tuntinen päivä.

Perkele.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.06.2006 00:22

Anteeksipyynnöt Alangon Ismolle.

"Mua vituttaa niin ankarasti
vituttaa aamusta iltaan
vituttaa, on kaikki turhaa
vittu kun vituttaa

Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi
kierrän kriisiryhmänne kaukaa
älä tyrkytä minulle terapiaa
kaada lisää paskaa mun niskaan
mua vituttaa niin ankarasti
vituttaa aamusta iltaan
vituttaa, on kaikki turhaa
vittu kun vituttaa

Se on niin kaunista katseltavaa
kun kunnolla vituttaa
ja kohtaa toisen samanmoisen
ja vittu kun vituttaa

Älä loihe mulle lausumaan
kauniita sanoja
älä saatana tule antamaan
mitään vitun tukea

Anna olla kun poikaa vituttaa
anna olla aamusta iltaan
vitutus on otettava kokonaan
silloin kun vituttaa"

[Ei aihetta]Tiistai 27.06.2006 00:57

Ja niin....Mulla on lauantaikin töitä! Ei ees yhtään vapaapäivää sunnuntaita lukuunottamati. Perkeleen epäihmiset. Imekää mua.

UghTiistai 27.06.2006 00:47

Woeeeeeeeeeeeee v....

Nyt meinaan kyrpii ja lujaa. Ei riitä, että tällä viikolla ei ole (taaskaan) yhtään vapaapäivää töistä, vaan mulla on myös kaksi 10-tuntista työpäivää. Voi hevon perkele... Jo ajatuskin uuvuttaa. Perkele.

Mut niin. Repesin mie kyll tänään kerran TODELLA makeasti kun kuuntelin Pommiradiota.

"Kun panettaa... Kuuntele Pommiradiota!" Parhautta! Kait mun pitäs kuunnella Pommiradiota 24/7.

Pahoittelen.

UgaMaanantai 26.06.2006 01:08

Kaislahame lannettani suojaten määräilen ihmisiä ja komentelen heitä tahtoni mukaan. Vähemmän puhetta, enemmän imemistä!

Tosiaan. Juhannuksesta selvittiin (lähes) kunnialla läpitte ja elossakin ollaan! Tänään tullutkin vietettyä harvinaisen löffi päivä. Eihän tässä ole vasta kuin kolmen päivän putki takana. Pientähän tämä on. Päivä mennyt pelaillessa Nintendon vanhoja pelejä. Jumaliste esim. Contra 3 tahi Super Metroid on loistavaa menoa! Khyll ennen osattiin tehä pelejä!

Palautin kaljapullotkin. 6,90 euroa rahaa. Enne? Hmm. Mukaan tarttui samalla paikallisesta City-Marketista parit kiekot:

Exodus - Pleasures Of The Flesh (enne?)
Helloween - Keeper Of The Seven Keys pt.1

Exodus ainakin on oikein menevää tanssimusiikkia. Kannatetaan. Voisi loppupäivän kahtella töllöä. Kuulemma fudistakin tulee. En tiedä jaksanko kahtoa. Kuulemma hyvä peli tiedossa. Ennekö? Hmm...

Ilma enteilee pahaa. Hmm... Kaatuakko lattialle sikiöasentoon ja toivoa, että paha henki katoaa ilmasta? Vedota jumalanvihaan? Voi luoja...

JenkkapolkkahumppaSunnuntai 25.06.2006 02:50

Ei herran siunaa te rakkaat ihmiset. Ja kyllä...Olen antanut teille lukijoille ihmisarvon. Hullua.

Katellaan tässä parhaillaan serkkutytön kanssa Eläkeläisten kiekkoa In The Core Of Sekolation. Puhdasta parhautta. <3 Muutenkin meno on vaihteeksi hieman humalaista...siis miun osalta. Serkku on selvänä. Hullu.

Ystäväiselle tosiaan tie johti yhres vaihees ja siellähän myö kahtottiin joku 5 jaksoa MacGyveria!! Samalla tuli kiskottua kaliaa vaikka lupasin olla juomati tänään. Paskaa sellaiset lupaukset. Nyt olen humalassa ja kaverikin on humalassa toisella puolen Nokiaa. Suunnittelimme äsken, että menisimme uimaan vielä. Saas nähä hukummeko. Toivotaan, että hukutaan. Good riddance.

Ei perkele. Niin hienoa tämä humppa pienessä humalassa. Parhautta. <3 Tosin kuten te. Riistän teidän oikeudet. Senkin RUTJAKKEET!!!

Kahtellaan.

UghLauantai 24.06.2006 17:50

Ugh jälleen kerran te senkin maan alhaiset olennot. Kokoontukaa ja kuulkaa.

Juhannusaatto takana ja todisteet yöllisestä kirjoittelustani tänne on poistettu. Luojan kiitos. Jotain mie olin nekrofiliasta ja epämääräisistä kalja-annoksista kirjoitellut. Alku lähti ihan hyvin mutta loppua kohti teksti meni täysin epä-ymmärrettäväksi. Eikai siinä sitten mitään.

Kaljaa kului eilen paljon. Mie meinaan, että TODELLA paljon. Nukkumaan joskus neljän ja viiden välillä. Tosin heräilin jo 9:30 ja aloin katteleen Pokemonia. Hulluja nuo jaappanialaiset. Mutta helvetin hauskaa oli. Grillailtiin pihalla, huudatettiin heviä ja katteltiin Madventuresia. Puhdasta parhautta. Tällaisista illoista jää kertomista jälkipolville. Rokkenroll.

Mitähän sitä sitten tänään? Jotain pitäisi tehdä... Juomahalutkin taas heräilevät pikkuhilejaa ja kaveri tosin on pyytänyt luokseen kahteleen MacGyvereita. Voipi hyvinkin olla, että sinne vielä eksyy.

Hän on puhunut.