IRC-Galleria

the day when God wept...Perjantai 25.07.2008 02:46

Iltoo!

Se on sitten lopun alku ja alun loppu käsillä! Kuomaseni Aki saapunut miun kämpille ja poltteleva Wackenin odotus voi alkaa... Ohessa mahdollista virvoikkeiden nauttimista. Kenties vain. Emme vielä tiedä. Tamperekin kuumottelisi. Kenties. Tosin Nokialla olisi Tapsan Tahdit. Kunnon Pre-Wacken-kickoff!

Sas ny nähä montako varotusta tulloo naapureilta ja montako huonekalua päätyy klapeiksi. Ei ossoo sanoa. Hullua. Mut mie tykkäilen!

Palellaan huomena kun miekin oon virkeämmällä tuulella.

Huurinainen Eero

YarrrTorstai 24.07.2008 10:00

Huomenta vain heti ensimmäisenä.

Niin yllättynyt olin viime yöstä, että pakko oli heti tulla kirjailemaan tänne... Kissat anto mun nukkua yöni rauhassa! Molemmat itseasiassa nukkukin mun vierellä perinteisen päällä pomppimisen sijasta! Sulosia perkeleitä...

Mut ei maar. Kait se on pakko laittaa päivän eväät töihin valmiiks, että jaksaa temuta koko rankan päivän. Vielä kerran kun jaksaa ne raksaliivit kiskaista niskaan, niin avot!

Kahtellaan illemmalla.

Huurinainen Eero

Yaharrr mateys!Torstai 24.07.2008 02:18

Ugh ja iltoo vaan!

Se on sitten meininki päällä ja fiilikset senkun nousussa Wackenin takia. Tasan viikon päästä oottelenkin jo kovalla innolla metal discon ja karaoken starttaamista. :D Ei perkele mitä sekolaatiota siitäkin tulee...

Tosiaan huomena näihin aikoihin galleriastakin tuttu kuomaseni, Aki ( nobbie ) onkin täällä kämpillä ja varmaan silloin jo kalja virtaa veren tilalla. Ei perkele millaiset pari viikkoa tässä onkaan tulossa. Riemun ja kauhun sekaisin tuntein ootan sitä, ei perkele!

Huomenna pitäisi vielä viimeinen puristus antaa töissäkin ja sitten saapi nauttia todella hyvin ansaitusta lomasta. Saakeli itelläkään ollut oikeeta kesälomaa johonkin noin kuuteen vuoteen, niin pelkästään senkin takia aika mielenkiintoinen fiilis. Lallaa...

Ei kyll malta ees enempää kirjailla, joten palailemme huomenna astialle. Se on illanjatkot kansalle ja kaikille naisille terveisiä!

Huurinainen Eero

Kriisistä kriisiin...Keskiviikko 23.07.2008 01:45

Iltoo vaan taas kaikille kuulijoille...

Olipa taas yks seikkailun ja toiminnan täytteinen päivä... Ei huhhuh.

Päivä alkaa tyylikkäästi puhelulla työkaverilta: "Tulisikko joskus töihinkin?" Vittu... Melekeen tunti myöhässä työpaikalle, mutta Ninja Gaiden 2:n pelailun myötä saadut ninja skillit auttoivat ja sneakkasin töihin kenenkään huomaamatta ja pomokin oli aivan kujalla tapahtuneista. The perfect crime!

Nooh... Työpäivä lähti käyntiin ja yllättäen koko päivän SATOI! JES! Tosi multiorgastisen mukavata olla pihaduunissa silloin... Joskus kahentoista ja yhen välillä sitten ajattelin, että laitampa tuossa yhden asiakkaan harkkokuorman valmiiksi. Siinä sitten vauhtiin päästyäni ihmettelin, kun vasen nännikoru otti kokoajan vittumaisesti paitaan kiinni... Hetken epäilyksen jälkeen paidan raotus ja karu totuus iski... Toinen tapin palloista irronnut _joskus_ ja koko saatanan tappi oli milliä vaille irronut/pudonnut ja sojotti aivan vituralleen. "jes!" Siinä vaan sitten kiiruulla pukuhuoneisiin ja mukaan sideharson ja teipin lisäksi puhistusainetta. Sain kuitenkin vielä tapin takas paikalleen ja vähän paikkailua päälle ettei liikoja liikkuisi enään. Seuraavaksi olikin aika suorittaa kriisipuhelu Netalle. Lopputyöpäivä sitten TODELLA vittuuntuneena ja nänni todella herkkänä... Onneks oli lyhyt päivä.

Mutta onneksi joillekin tarinoille on jopa onnellinen loppu... Kotio pästyäni löysin puuttuvan pallon HETI! Sängyssähän se oli. Ukko tietää vaan, että kauanko se tappi oli ollut iliman palloaan. Hullua. Kriisin läpäisyn päätteeks olikin aika siirtyä parturoitavaksi Tampereelle. On tää elämä sitten mukavaa.
Mutta jottei olisi päiväkirjamerkintää ilman jotain viittausta Wackeniin, niin tästähän se tulloo... KAKS PÄIVÄÄ! Sitten itse grand maister saapuupi paikanpäälle ja voidaan aloittaa viralliset Pre-Wacken hipat/karkelot! Homma toimii ja palautetta saadaan. Toivottavasti jopa nipottavalta seinänaapuriltani. Hieno mies. <3

Viikon kuluttua sitä ollaankin näihin aikoihin jossain Tanskan kupeessa. Jänskättää niin, että tekee mieli kikattaa! *kikakika!!*

Eiköhän tää ollut tässä...

Huurinainen Eero

...Maanantai 21.07.2008 01:53

Eisss... Kunnon koomailua viikonloppuun...

Pe-la välisen yön valvontaistunto tais jotenkin vaikuttaa tähänkin päivään. Lauantai meni töitten ja kodinaskareitten jälkeen niiiin täydellisen ohitte, että ei huhhuh... Kuuden maissa totaalinen sammuminen sänkyyn, herätys vähän ennen kymmentä ja puol kahentoista kantturoilla takas vällyjen väliin. Hullua.

Mutta mitäs tähän päivään? Erillisen maininnan kyllä ansaittee kaverini, Jeren seikkailut. Soittaa miulle klo 04:35 ja puhelu meni jotenkin tähän suuntaan:

"Moro! Herätinkö kenties?"
"Mitäs veikkaat..."
"Hyvä! Soita isälles, lainaa autoa ja tuu hakeen mut Tampereelta! Rahaa ei ole ja yksi ainoa rööki..."
"Meinaakko?"
"Joojoo!"
"Joo mää katon..."

Että näin meillä. Samantien sammuin takas nukkuun ja herään uudestaan puol kahdeksan aikaan soittoon:

"Tuutko antaan mulle pullollisen vettä? Kävelin Tampereelta!"
"Joo, mie tuun sinne."


Jälkeenpäin miettien noita puheluita ja sanomia, niin ei helevetti... Kaikkea sitä Jeren kavereille sattuu ja kuulee. Jere kävelemässä Tampereelta Nokialle... Hullua.


Mutta mittees muuta... Kissat jatkanut painimisiaan ja keksii uusia keinoja mun kiusaksi. Helvetin hyvänä esimerkkinä Korpse ja yölliset seikkailut... Jumaliste alkaa noi herätykset riittään pikkuhiljaa, ja kuitenkin tiedän, että tää on vasta alkusoittoa tulevalle. Voi luoja... Onneksi nuo nyt kuitenkin nukkuu aivan kiltisti toisissaan kiinni. Sulosta.

Mut jees. Kait mie laitan jonkun leffan pyöriin ja pittee toivoa, että viikosta tulee helppo töitten kannalta... *repeää*... Totta helvetissä tulee! Oonhan mie vekslannut sen heleveten helpoksi. Oon mie vaan ketku mieheksi. Höhööh...

Jos vaikka olisin vaihteeksi hilejaa...

Huurinainen Eero

UghaLauantai 19.07.2008 09:57

Huomenta päivää vaan koko kansalle.

Se on sitten yö onnistuneesti valvottu... Ideahan lähti, että menen kaverilla poikkeamaan illalla ja sille tielle jäätiin... Äsken juuri kotiuduin ja laitoin kahveen tippumaan. Noin 1,5 tunnin kuluttua pitäisikin jo olla työmaalla. Hyvin menee, mutta menköön! Välihuomautuksena kyseisenä yönä katosi hieman vajaa litra JD:tä mystisellä tavalla. Onneksi älysi ajoissa lopettaa...

Mutta kertokeehan. Mitä TEILLE kuuluu? Kerrankin kyynisyyden ruumiillistumaa, itse Isäntä Huurinaista kiinnostaa nämäkin asiat. Kertokee ihmeessä, ihan oikiasti!

Mutta mitääs muuta sitä runoilisi... Hmm... ! ... Kissat! Voi luoja kun mie oon nauranut makeasti kun seurannut Korpsen ja Ruton toilailuja täällä.

a) Korpse kiipeää päällä olevan tuulettimen päälle, patsastelee tovin, haastaa Ruton painiin ja lopulta naama edellä maihin. Ylläri!
b) Rutto _HEITTÄÄ_ Korpsen niskalenkillä kanveesiin... Eipä ole ennen nähny kissan lentävän niin komiassa kaaressa...
c) Yleinen ralli mitä nää ny vetelee täällä.

Yhteenveto: on noi vaan pirun letkeitä elukoita! Kissat kunniaan ja hyvää hoivaa niille!
Illan/yön/aamun lausahdus: "Tänne ei olla tultu viihtymään!"

Kiitän ja kumarran kaikkia jotka olette jaksaneet lukea taas miun tarinoita. Parempaa on toivottavasti luvassa, tosin epäilen hitusen. Terveisiä kansalle!

Huurinainen Eero

Mein Pumppen!Perjantai 18.07.2008 03:04

Ugh, te arvostetut ihmiset jotka joskus tännekin vielä eksytte.

Se on taas se aika vuodesta, kun Huurinainen innostuupi runoilemaan tänne. Viime kerrasta onkin taas sen puolisen vuotta. Hullua.

Mutta mitäs tässä oleskellessa kämppisteni kanssa. tosiaan eilen tapahtui pienimuotoinen ihme, kun eräs henkilö antoi hoivaani KAKSI kissanpentua. Kuka tervejärkinen antaa miulle vastuuta?! Hullua. Nimiksi tulivat miehekkään KORPSE ja RUTTO. Aika veijareita nuo kyll on. Karmea paini veljeksillä kokoajan päällä ja mie naureskelen vierestä. Mahtavuutta!

Muihin asioihin. Kahen viikon kuluttua näihin kellonaikoihin on karkelot jo vauhdissa jalolla Saksan maalla, Wackenissa! Perkeleen härski fiilis aatella, että kohta sekin on... Viikon kuluttua tosin taidan jo olla humalassa kun kuomaseni saapuupi tänne Wackenin ansiosta. Puhtainta mahtavuutta! Sas nähärä millaiset bileet ovat tiedossa. Varmaan aika krapulaiset.

Ei hele.... Kattejen paini/ralli mänöö aika hektiseksi. Taidan evakuoitua sängyn puolelle... Se on illanjatkoja ja palailemisiin viimostaan puolen vuoden kuluttua.

Huurinainen Eero

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 17:22

2h 38min

Argh... Lauri Tähkä & Elonkerjuu... Voi luoja...

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 17:17

2h 45min töitä jälellä...

Vanhenemista ja hermojen kiristelyä.Keskiviikko 23.01.2008 15:43

Ugh, te kansakunnan hipit ja pulliaiset.

Taas on se aika vuodesta kun ihminen lähenee "vuotta" lähemmäksi tuonen maita. 21 wuotta mittarissa ja eilen tuli vankka päätös tupakoinnin lopettamisestakin. On muuten perkeleen hieno paikka tämä ulkovarasto lopettamisen yritykselle... Kokoajan käytännössä aikaa ja mahdollisuuksia polttaa ja etenkin kun tuota tekemisen puutetta kun on, niin voi voi... Tuskaa.. Etenkin kun sopivasti tälle päivälle sattui työajat 8:00 - 18:00... Sama setti huomenna uusiksi. Saas nähdä kuinka hipin käy.

Mutta positiivisiinkin seikkoihin.. Perjantaihin asti kun vielä jaksaa, niin sitten helepottaa taas toviksi. Lauantai vapaapäivä ja varmaan viihteelle pitäisi silloin eksyä...ihan vain synttäreiden kunniaksi. Olé! Rankan viikonlopun jälkeen pitääkin kuosittautua ulkomaan merkeissä, elikkäs maanantaina pitäisi matkustaa aina Irlantiin saakka ja viettää muutaman päivän hermoloma Suomesta ja töistä. Saas nähdä miten hipin käy, kun paikalliset viskit ja oluset tuodaan naaman eteen. Voi luoja...

Mutta sitä ennen on hajoilun aika! Hajoilen niin pahasti töissä juurikin tekemisen puutteeseen, tiettyihin asiakkaisiin, pitkiin päiviin, sekä herra siunaa tuohon tupakoimisen lopettamiseen. Vasta muutama tunti sitten alkoi helpottaa aamuröökin himo... Perhana kun oikein tuppaa ahistamaan! Ei oo hipillä kivaa..

P.S. Töissä on sitten tosi kivaa ja tekemistä... \o/