IRC-Galleria

MosaleiripäiväkirjaLauantai 03.03.2007 16:45

Ugh!

Tosiaan pitkästä aikaa tännekin tulee kirjoiteltua jotain sontaa. Höhhöö.

Pohjustus: Olipa tosiaan tuossa maanantaina mosaleirin eka päivä ja ennen leirille lähtöä, aattelin, että voisi sitä pitää päiväkirjaa menneistä asioista ja naureskella sille tässä jälkeenpäin. Tällaista potaskaa tuli:
26.2.07.

M-leiri - Eka päivä

klo 0800
Varusteita pakkailtu autoihin (tsili) Reput ja tetsarit aivan tupaten täynnä. Tunnelma helvetin väsynyt ja vittuuntunut. Movettajat on perseestä. Kohta Hätilään...

klo 0828
Bussi lähti kohti Hätilää. Voi luoja...

klo 0854
Saapuminen Hätilään. Autoja purkaan--->

klo 09??
Ootellaan kyytiä ammuskelemaan. Tänään saadaan kuulla valinnat. Jänskättää. Vilu alkaa tuntua.

klo 17??
Tuossa sitä sitten ammuskeltiin sarjalla, valojuovia liikkuviin janttereihin ja harjoiteltiin erinäisiä evakuoimismenetelmiä. Taas ootellaan kyytiä leiriin. Kohta varmaan ruoka, sitten teltat pystyyn. Ihan jees.

klo 23??
Teltta lämmin. Helvetin kaunis kuutamo. Mietteliäs olo. "Väkivalloin minä tarpeesi täytän!" Ihan mukava olo. Vissiin eka kipinävuoro tiedossa ja heti perään tunniksi poterovahtiin. Nakit heiluu. Voisi grillata makkaran. 2 alikkia samassa teltassa. Mukavia perkeleitä. Kohta lähtö poteroon. Valinnat miellyttivät.

klo 23??
Perkele... Napsahti sitten sen ensimmäisen poterovahtivuoron lisäksi illan viimeinenkin vahtivuoro. Ei sitten nukuta...
2. päivä

klo 21??
Jumalauta mikä päivä! Täynnä hienoja kokemuksia ja upeita hetkiä! Koko päivän ollaan ammuskeltu niin RK:lla, kuin harjoituskertasingoilla. RK:lla homma toimi kuin intin sukset, eli kuin unelma! Oltiin tosiaan juoksuhaudoissa ja ammuskeltiin mäen harjanteella nouseviin peltijanttereihin niin valoisalla kuin pimeelläkin puolustusammuntaa. Oli pimeellä kunnon ilotulitus kun valoraketit, valopistoolit ja valojuovaluodit vaan lenteli joka puolelle. Päivän kohokohta oli kyllä ehdottomasti se, kun pääsi joukkueen ainoana ampumaan KOVALLA kertasingolla kun muutama yliluti, luti ja pari ev.lutia seurasi vierestä...ja tottakai koko joukkueellinen panssarimiehiä. Suorituspaineita? Sain mie hienon osuman ja siin samal sinkomiehen nenän. Ihme munkki kyll kävi. Kiitokset luutnantti Laiholle! "Räväkin tulenavaus mitä sivistyneissä länsimaissa on nähty!" Mut nyt on herkkuja messissä ja loppuilta helvetin rentoa toimintaa. JA! Koska oltiin eilen psm Kaajan kanssa kahdessa poterovahdissa, niin tää yö saadaan kokonaan nukkua. Hienoa! Huomenna kranaatteja ja hyökkäilyä. Saas nähä miten sykähdellään. Minusta tulee vielä miljonääri! Kuotolalle hyvää synttäriä! Kettu kuittaa.

klo 23??
Kiitti kaverit, kiitti vitusti. Jotkut ei halunnut kuunnella neuvoa/ehdotusta, että puita pitäisi hakata yöksi enemmän. Tässä sitä sitten hakattiin reilu tunti uniajasta ja pilkottiin puita. Kai toi kamiinakin vielä onnistutaan sammuttamaan. On muuten mun sytyttämä. Hyökkäystä leiriin yön aikana odotettavissa. Saas monelta kajahtaa "Hälyytys!" teltassa. Vois khyll mennä nukkumaan makuupussiin. Susi kuittaa.

klo 23??
Viimeinen merkintä: oli kyll sittenkin hupaisaa olla täs hereil kun eräskin tyyppi alkoi puhuun unissaan jotain kaakaonsa varastamisesta ja "suuresta vääryydestä". Heh. Myös tää kuorsaussinfonia on kuulemisen arvoinen. Naureskellaan kipinävahdin kanssa. Ahma kuittaa.
3. päivä

klo 0907
Kohta heitteleen kranuja. Helvetin levoton yö takana. Vähän väliä heräili olemattomiin hälytyksiinja onnistuin jopa hetkeksi hukkaan piponi ja kaulurin. Löytyi molemmat. Kyllähän se hälyytyskin ehti aamulla kajahtaa tehostetuksi herätykseksi. Harjoitus alkaa NYT!

klo ????
Taidoilla pääs taas loistamaan ja pääsin hakkaamaan skappareille polttopuita makkaraa grillatakseen. Kranaatit meni nyt miten meni, mutta menipä kuitenkin. Hyvät puut hakkasin, perkele! Kohta ruokaa, sen jälkeen tetsaan mettään. Sykkimistä tiedossa. Tästä on hyvä jatkaa.

klo 1406
Räkäpäillä ammuntaa. Parasta! Mentiin psm Arjorannan kanssa erästä tst-rataa läpitte. Ihan hyvin meni. Hyvä ja luotettava taistelupari. Nyt istuskellaan nuotion äärellä ja nauretaan Järviselle. Kranaatinheittoja harjoitteleen--->

klo 22??
Viimeinen yö teltassa. Vihollisen oletetaan suunnittelevan hyökkäystä leiriimme yön aikana. Poterot on selvillä ja kolme täyttä lipasta tetsarissa. Mieliala on odottava ja kireä. Muutama kaveri alkaa jo oleen vitutuksesta TODELLA kireinä. Touhu menee jännäksi. Puolustusoperaatio "Piru merrassa" tulee toimimaan ja tulimeri avataan! Voisi vaipua levottomaan ja tuskaisen odottavaan uneen.

klo 0010
Anekdootti ja differentiaali. Hassut sanat mielessä poterovahdin jälkeen. Taas vilisivät hattivatit ja vittupäiset barpapapat . Huhhuh... Aivan varmasti tulossa väärä hälytys ennen oikeeta.

klo 0145
Hyökkäys torjuttu ja 90 patruunaa tuli ammuttua todella lyhyessä ajassa. Loppuivat perkeleet keskenkin. Infernoa ja tulimerta! Luutnanttikin ihmetteli meitin patruunoiden kulutusta. Huikka Pepsiä ja unta palloon...
4. päivä - Grande Finale

klo 06??
Herätty, vahvuus laskettu, aamupalaa ootellaan ja varusteita laitettu lähtökuntoon. Hieno fiilis kun tänään jätetään Hätilän lumet ja pölyt taakse ja päästään takaisin yksikköön. Aamupalan jälkeen lähetään vetään hyökkäysrataa kovilla, sitten lounas, sitten telttojen pakkaaminen, varamiinoitteen asentamista, päivällinen ja bussikyyti takas yksikköön! Nyt syömään.

klo 1400
Teltat pakattu. Ruuat syöty, kamat pääosin tarkastettu ja kaipuu yksikköön vaivaa. Kohta kaivamaan ihania telamiinoja. Hajottaa, perkele... Jotkut nutipäät taas sekoillut ja hukannut kamojaan. Urpoa sakkia. Järvinen, Kristianson ja Kuotola lähettelee terveisiä!

klo 2109
Tupa. Punkka. Suihku. Puhtaat vaatteet. Vittu mitä mahtavuutta! Vitut me muuten millään bussilla päästy pois. Reput ja tetsarit toiseen autoon ja tsilin lavalle 25 panzermania. Pääsin jopa huudattaan meitin porukkaa autossa kunnes alikessut pisti hommalle stopin. "PSVK! PSVK! ÄÄNTÄ! ÄÄNTÄ! ENEMMÄN! VIELÄKIN! LISÄÄ! PSVK!" Mut nyt on khyll hieno fiilis kun mosaleiristä pääs kunnialla läpitte. Huomenna juhlia ja lomille. Helvetin hienoa touhua. Mosakausi milliä vaille ohitte.Tähän on helvetin hyvä paikka kuitata. Kettu kuittaa leiripäiväkirjan!
Leirin lentäviä lauseita ja muuta mieleenpainautunutta:
- Kunhan nyt vaan ei sattuis mitään...
- Kolme sanaa: materiaalivastuu *neljä sormea pystyssä*
- Räväkin tulenavaus mitä sivistyneissä länsimaissa on nähty!
- Tervetuloa Hätilään! Täällä tullaan heittään kranaatteja, ampumaan singoilla, ampumaan kyväärillä niinmaan perkeleesti ja harrastamaan paljon muutakin miehistä touhua.
- Mut mie oon jo ollu jamina...
- Ei helvetti... Ainakin te ammuitte niinmaan perkeleesti!
- Operaatio "Piru merrassa" kun alkaa, niin avaatte ennennäkemättömän tulimyrskyn.
- Ei tää ny ihan menny nappiin...
- Ei perkele/helvetti...
- Maineikas Börje Brotell...
- ...joista vain 11 kirjattiin.
Tällaista meillä Hätilässä. Helvetisti jäi kertomatta, mutta saa silti riittää. Hauskaa kyll oli, sitä ei ole kieltämistä, mutta hauskempaa oli pois lähteminen. Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä.

Panzerman Huurinainen kuittaa.

KriisiTorstai 14.12.2006 13:59

...mutta mitä helvettiä mie täällä teen?

TyöpaikkapäiväkirjurointiTorstai 14.12.2006 12:08

Ugha, hipit!

Taas sitä vietetään laadukasta ja TEHOKASTA työaikaa täällä louhoksella. On tämä työnteko sitten raskasta, perkele.

Mutta tosiaan....runoilun parihin.

Olipa eilen eräs elämäni turhimpia opetustuokioita: autokoulun pimeänajo. Eisss... "Vittu mitä paskaa (tm)" kuten hyvä ystäväiseni sanoisi asiasta. Muutaman kerran ajettiin joku stanan rata läpitte ja välillä vilkuteltiin pitkiä. Voi ny jumalauta, sanon mie. Noh...onneksi tuli tuokin käytyä läpi, niin pääsee osallistumaan maanantaina kakkosvaiheeseen ja jos vaikka saisi sen kortinkin taskuun. Jej.

Mutta eräs "mielenkiintoisin" saavutukseni viimeajoilta....PIPARIT! Tulipa sellaisiakin leivottua, mutta erityisen huomautuksen ansaitsee virallinen rustypipari! Itellä ei ole sydäntä sitä syödä, mutta kahtellaan nyt, että kuka ansaitsee moisen piparin. On se sentään niin perkeleellisellä vaivalla tekaistu, että ei toista. Helvete.

Mutta arvatkaapas mitä, rakkaat kuulijat. Olenko jäämässä tänään ylitöihin? Olenko jäämässä...

(Vittuakos taaskin joku asiakas tähän eksyi? Ei se minua kiinnosta jos joku tarvitsee ilmastointiputkea. TEKISI ITTE! Eipähän tarvisi tänne maksaa mitään... Ja taas! Joku nilkki kävi ostamassa neljä kappaletta 125:ta harkkoa. Mitä sekin niillä tekee? Hmph...)

...huomenna ylitöihin? Öööö.....EN. Viimonen viikko töissä ja muutenkin menee veroihin ihan homokaasuna palkasta, niin en varmasti ole sekuntiakaan ylimääräistä täällä. Hajotkaa mikäli ette tykkäile. Asiasta toiseen.... Hajoilen aivan kohta tähän jatkuvaan Iskelmän renkutukseen. Ei nää suomalaiset vaan osaa... Olis vaikka hilejaa kun mie kirjoittelen!

Mutta palataampas tekstinlaadussa siihen normitasooni:
Rusty Angel... Tänään kuulemma pitäisi mennä, huomenna pakko mennä ja lauantaina kenties pitäisi poiketa. Vithu tällaista jaksa! Pitää harkita jos vaikka menis autolla tänään Ruosteisen puolelle. Saa nähä miten tuo rahoitus pelaa. Perjantaina muuten sen takia PAKKO mennä Rustyyn, koska paikalla on Rustyn historian ensimmäiset pikkujoulut. Truu kvuality. Mutta mitäs lauantaina? No perkele... Fragile Art Of Existence Klubilla! Paikalla esiintyvät Deathchain, Viikate, Insomnium ja Diablo. Herra siunaa sitä tullaa kiskoon päitä irti Deathchainin keikalla. Mahtavuutta! \o/ Pitti vaan pyöriin ja päät irti.

ACH! Se on viikko erääseen vuosisadan suurimpaan kulttuuritapahtumaan. Ystäväiseni X saapuu ensi torstaina Tampereelle ja sen kautta myös Nokialle. Tiedossa on ultimaalista mahtavuutta ja juominkia. Asia on harvinaisen epäselvä. Vielä kun Mr.T ja Chuck Norris osallistuisivat juominkeihin... Deeeeeeem...Helevette mie mittään paskaa enempää jaksa jauhaa. Kirjoitan liikaa ja silti iliman mittään asiaa. Ampukaa miut. Shiish. :S

Kahtellaan.

[Ei aihetta]Maanantai 11.12.2006 12:03

Hähhääh!

Fuck the customer service! :
DDDDDDDDDDDD

\o/Maanantai 11.12.2006 11:17

Oeeeh! Viimeinen työviikko startannut ja ennenkuin huomaankaan, niin kello onkin jo neljä ja olen TAAS KERRAN VAPAA! VAPAA TÄSTÄ YHTEISKUNNAN ASETTAMASTA ORAVANPYÖRÄSTÄ!!! Babylon palakoon, perkele.

Tarinointia, runoilua, kertomuksia, lauluja, myyttejä... Mitähän sitä teille rakkaille lukijoilleni kirjoittelisin?

Noh... Viikonlopun merkittävin tapahtuma oli tottakai Rusty Angelissa pidetty Suburban Culture Club, mutta ihan ystävien kesken....subbarit. Kovasti oli punkkareita, gootteja ja hyypiöitäkin paikan päällä. Löysimme sinä iltana myös uuden eliölajin, _rustymörön_. Uhkaava, mutta leppoisa otus. En voi suositella tutustumista/lähestymistä, koska mörkö voi olla äärimmäisen arvaamaton! Jälleen yksi todiste luontoäiteen irvokkaasta huumorintajusta. Hyj.

Jos sitä jotain kertoisi töistäkin...Hmm... Kasista neljään ollaan paikan päällä, huominen vapaana ja lauantaina kans töihin. Edes lauantaivuoro ei pistä harmittaan sen takia, koska TYÖT LOPPUVAT! Olenko jäämässä viikolla kertaakaan ylitöihin mikäli kaverit pyytää? Hmm...En! Hajotkaa, ihmiset. Komento on käynyt.
Tässä vikassa työviikossa on yksi tolkuttoman huono puoli, mutta sekin vain sen takia, että olen niinmaan perkeleen kiltti kaveri. Tekee mieli vittuilla ja aukoa niille kaikista vittumaisimmille asiakkaille mihin olen tässä 8 kuukauden aikana törmäillyt. Argh. Polttelee.

Hmm... Kuulen asiakkaan lähestyvän. Perkele. Asiakas saapui tähän. Mitää sekin minua tässä katselee. Haluaa kipsilevyä, mutta laitoin odotteleen tuohon siksi aikaa, että kirjoitan tämän loppuun. :----DDDDDDD (nyt viimeistään tekee mieli runoilla koko runosuonen pohjilta asti...)

Nojooh....Enköhän mie katoile takas pihalle vääntään. Kassellaan.

Voe mahootontaPerjantai 08.12.2006 12:16

Jaahas. Kait se voisi pitkästä aikaa avautua tännekin (etenkin kun on tolkuttoman hiljainen päivä töissä.).

Päivät päättynyt, viikot vierinyt ja kuukaudetkin käynyt vähiin... 31 aamua vielä siviilissä ja (toivottavasti) 393 aamua reserviin pääsyyn. Vähiin käyvät nämäkin aamut ennenkuin loppuvat, pirulaiset. Parturinkin puolella pitäisi ennen jouluaattoa poiketa. Saa nähärä, miltä juntti näyttää Nahka-Kalevina. Yliseksikkäästä "Rob Halford" -lookista ei voi kuin kaukaisesti haaveilla... *sniff*

Työtkin loppuvat, perkeleet! 16.12. pitäisi olla viimosta päivää työmaalla. Äärimmäisen suuri helpotus se on, että pois pääsee. Kolme viikkoa lomaa ennenkuin toisenlaiseen kouluun siirrytään.

Tulipa sitä taas piiiiiiitkästä aikaa poikettua olkkarissa (Rustyssa) ja kyllähän sitä lievästi oltiin päissään. Olutta kaatui kurkkuun ties kuinka paljon ja onneksi sai kyydinkin kotio. Tosin...kaiken loogisen ajattelun ja järkeilyn pohjilta oli TÄYSIN mahdotonta, että sain perseeni kammettua ylös sängystä 6:45 iliman minkäänlaista ongelmaa. Työpäiväkin niiiiiin suurta riemua. Onneksi ei ole muuta kuin väsymystä.

Kait sitä pitää mennä jatkamaan työpäivää kahveehuoneen puolelle. Kassellaan rakkaat kuulijat!

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 03:47

Perkeleen kaskelottinilkit...

Vittu mitä paskaa (tm)Lauantai 09.09.2006 06:14

Ei hele... Kompäkkini ei ollutkaan niin hohdokas kun luulin.

Mutta mitä tällä mystisellä ajanjaksolla on sitten tapahtunut? Nooh...Paskaa on satanut niskaan kovaa tahtia, syysmasennus und -ahistus päässyt iskemään sekä olen VAIHTEEKSI!!! kussut yhen upean ihmissuhteeni maan tasalle. Eipä voi kuin ottaa uutta olutta tuon kaiken kunniaksi, stana. *korks*

Mutta niin... Kerrottakoon vaikkan jotain tästäkin illasta. Tosiaan ekana mietin, notta vietänkö kyseisen illan omassa kusiluukussani, vai Tampereella. Luojan kiitos päädyin Tampereelle. Alottelin siinä sitten kotosalla turvallisesti neljällä oluella ja sieltä Ruosteiseen Enkeliin (tm). Siellä sitten ilta kuluikin ihan rattoisasti kunnes sain kohtalokkaan viestin eräältä tyttöseltä: "Tule ihmeessä kuunteleen meitin keikkaa!" Noh....Hetken kyselyn tuloksena lähin kovaa tahtia kävelemään _pois Rustysta_ kohti Rock Housea, vai mikä vitti olikaan...

Perille päästyäni etsin ihteni välittömästi tutut ystäväiseni käsiini ja tilasin oluen. Hieno paikka kertakaikkiaan. Eka bändi aloitteli... Kyllähän sitä loppua kohti tuo tukkakin nytkyin mukana joka sinänsä on jo helvetin kova saavutus orkesterilta. Ihan verratonta soitantaahan tuo oli. Kyllä se oli sen neljän euron sisäänpääsyn väärti.

Nooooooooooh......Lopulta tuon ystäväiseni orkesteri astui lavalle ja kavereitten kanssa astetuimme lavan etuasemille. Itse musiikki? Eisss....Yllätti täysin. Melodista progeilua (tai jotain psskaa...ei ossoo sanoa) äärimmäisen kovalla basson saundilla. Harvoin kuulee orkesteria jossa Passo on kovemmalla volyymillä kuin kitara. Vaihtelu virkistää. Pienempikuinkolme. Keikka oli kerrassaan hieno ja loppua kohti jopa tukkani päätti heittää kierroksen jos toisenkin! Mahtavata!

Keikka päättyi ja päätimme kavereideni kanssa sitten ulostautua kyseiseltä klubilta. Tuttavani hakivat sitten kebabit ja miulta jöi hakemati kiinalaista safkaa. Bussipysäkillä törmäilin nimeltämainitsemattomiin hippeihin, mm. Eero2:seen. Verraton heppu, jos saan sanoa. Kotio kun pääsin, niin helvetillinen nälkähän siinä oli. Ratkaisu? Kaksi grillimakkaraa mikroon salsakastikkeen, reilun valkosipulinkynnen ja juuston kera. Jumalauta mitä herkkua. <3 Nautitaan ~kahden oluen kera. Eivvv...... On se "liha" hyvää.

Nykyhetki? Juon olutta, kuuntelen Diablon D.O.A.ta ja mietin, notta vittuakos miekin tahon elämältäni. Pahoittelen kaikille osanottaneille jotka ovat jotenkin törmänneet minuun. En ole sen arvoinen. Vittu mitä paskaa (tm). Angstiakin vielä loppuun. Imeköön perkeleet miun slaikkaani! Mie äijäilen Diablon ja oluen kera. Menkää ja tulkaa ihteenne. Kirjaimellisesti. Perkele.

Kahtellaan.

UghPerjantai 25.08.2006 01:31

Dodiih! Nyt on v*ttu mahtava fiilis!

Tänään näin ekaa kertaa tulevan tatuointini ja jumalauta....Mie tykkään! Samoten kun sai sen kuvan naaman etehen, niin virne levis korviin saakka. Ei paljoa tarttenut Netan kysellä, notta tykkäänkö. Höhööh. V*TTU mie oon tyytyväänen!

Tosiaan...Sieltä sitten jatkoin suoraa voitto-oluelle Rustyyn, kahden euron ilta kun oli! "Ensimmäiselle" piti mennä ja niinhän mie sainkin sen pidettyä. Ei meinaan kovi moni pääse ottaan viittä "ensimmäistä"! Nerokasta! Siellä sitten näyttelin kavereille kyseistä tatuointia. Elikkäs... Teillä olisi ollut vain kaksi mahollisuutta nähä kyseinen kuva.... Joko

A) Olisit ollut Rustyssa 18:30 etiäppäin
B) Asut todella pohjoisessa

Elikkäs noin. Kumpaan kuulut? Et kumpaankaan? Voivoi...Minua se ei meinaan kiinnosta tahi liikuta.

Ei hele...Kait mie fiilistelen tätä kuvaa koko loppuillan. Kahtellaan lisempää taas huomenna.

Kahtellaan.

HiljaistaTorstai 24.08.2006 01:18

Hiljaistahiljaistahiljaista....


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tulkaa Kotiin


Jees. Sana "hiljaista" kuvastaa tätä hetkeä mahtavasti. Mielentilaakin kuvastaa sama sana hyvin näpsäkästi. *siemaisee kuumaa teetä*

Töissä oli taas niin tavanomainen päivä, että ei huhhuh... Kasiin taas töihin, tarkistus päivän kuormista, kuormien valinta, kuormien kokoaminen, kahvitauko, ruokatauko, palloilua, kahvitauko ja palloilua. Lopulta jopa kotio. Ei hele...

Äsken just iski aivan tolkuton väsymys... Vissihinkin se alko jo kun tuolta suihkusta seiskan maissa kömmin. Sen jälkehen en boksereita enempää ole ylleni saanu. Nerokkaan rentoa.


Np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tilinteon Hetki


Tulipa miunkin elämään tuollainen "tilinteon hetki". Sellainen olisi niiiiiin tarpeen. Siihen loppuisi turha murehtiminen ja huolet. "Ei tarvitse tehdä hyviä päätöksiä yhtäkään." Niimpä. "Enää ei tarvitse käydä kauppaa omallatunnolla..." Todellakin. Saatana mitä paskaa (tm) jos ei tuollaista tilinteon hetkeä tule ja vähän nopiaan!


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Leijonan Periaatteet


Eisss... Aina kun tätä Niskalaakia kuuntelee, niin tulloo semmonen überäijä -fiilis, mutta taas toisaalta äärimmäisen melankolinen ja masentunut olo. Hullua.


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Koiranelämää


Anon teidän kaikkien anteeksiantoa.

Kahtellaan.