IRC-Galleria

Jotenkin outo fiilis tänään. Tuntuu siltä, että oon tehny kaikille jotain pahaa. Kun ei kukaan halua edes puhua mun kanssa. Aina vaan ihmiset lupaa soittaa, mut ei ne kuitenkaan soita :(.

Töissä oon taas kolmatta vuorokautta putkeen. Mutta hyvähän se on, että töitä riittää! Uudessa paikassa oon viihtynyt tosi hyvin :)! Ja vanhassakin on vissiin työnantajalle tullut katumus päälle, kun ovat sieltäkin takas töihin kyselleet -> en todellakaan oo sinne menossa.

On jotenkin silti p*ska olo, ollut jo pidempään. Kaikista pahinta on se, että lisää p*skaa tuntuu kaatuvan taas koko ajan lisää niskaan. Vai mitenkäs muuten selittäisitte tän mun loistavan tuurini:
- shettisorimme sairastui keuhkoputkentulehdukseen -> joutui ab-kuurille (piikitettävälle sellaiselle).
- shettisruunani sairastui kaviokuumeeseen, aiheuttajana mitä todennäköisimmin jokin allergia (tällä ponillahan on siis ollut jo vuosikaudet kesäihottuma). Paranemisesta ei ole mitään takuita. Klinikkareissukin saattaa olla edessä.
- eräillä kasvattamillani hamstereilla todettiin vakava, perinnöllinen luustosairaus -> jouduin lopettamaan useita syyrialaisia hamstereita.
- 2 vkh campbell- hamsullani todettiin sokeritauti -> jouduttiin lopettamaan nekin.
- nuori kesyhiiripoikani kuoli eräänä sunnuntaina -> eläinlääkäri arvioi kuolinsyyksi vakavaa tyzzerin syndroomaa -> kaikki meitin jyrsijät on nyt sitten tarkassa seurannassa.
- tappelin sanallisesti (aika pahasti) entisen työnantajani kanssa, joka ei meinannut suostua noudattamaan lakimiehen määräystä.
- jne.
Nämä kaikki siis sattuneet noin 2vkon sisällä... Kiva saada tällaisia "lisukkeita", kun ei muutenkaan elämä ole vielä palannut normaaleihin uomiinsa kaikenmaailman sairasteluiden, yms. jälkeen...

Ja jos joku tulee tähän sanomaan, että "Elämä on", niin mä vedän sitä turpaan... *angry*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.