IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.11.2007 06:51

Voi perse helvetti, ja vittu soikoon....

Kävin töiden jälkeen alladinilla, otin jotain, jossa oli valkosipulia, sain kommentin, että hyvä kun otit valkosipulia, kun Karikin sitä aiemmin söi niin ei ole vaikea mennä viereen.
Hymähtelin jotain sekavaa, en hennonnut sanoa mitään sinkkuilusta ja sen sellaisesta...

Ja kun aiemmin illalla... Noh, niinkuin normaalisti, jos on rauhallinen alkuilta, mie käyn ne naapuri baarit kattomassa, että onko jotain odotettavaa.
Noh, niinhän siellä, Gringossa, niinkuin aina, istui Haltsu. Pakkohan se on pari sanaa vaihtaa, eihän me riidoissa olla ja kai vielä pitäisi hieman keskustella.. Siitä puhuttiin, että pitäisi varmaan istua kahville ja miettiä että mikä meni vikaan, vaikka kumpikin sen taitaa tietää.
Ja kun se sattuu, että sanotaan jotta rakastetaan, ja ollaan opittu ja ollaan mokattu ja ymmärretään, ja että on paras ihminen mihin on koskaan törmännyt ja on ollut tyhmä kun on käyttäytynyt niinkuin on. Se vain sattuu. Ja kun toinen soimaa itseään, koska on vienyt tilanteen niin pitkälle, ettei ole enää muita vaihtoehtoja...
Töihin hieman hämillään, että ei perkele, tämä täytyy hoitaa loppuun ja sitten piippaa puhelin; Juu, ei me tarvita keskustelusessiota..mie oon mokannu pahimman kerran ja hyväksyn seuraukset.. En koskaan tajunnut täysin, kuinka ihana nainen olet. Rakastan sua! Toivottavasti annat joskus anteeksi?!!

Siinähän se lieneekin, ei kai ole anteeksi annettavaa kuitenkaan, ei vain sovittu yhteen niinkuin olisi pitänyt. Ja jos se ei olisi tapahtunut nyt, niin vuoden päästä olisin kai katkeroitunut niin pahasti että olisin taas alkanut menemään siihen vanhaan hyvinkin kyyniseen itseeni... Kyyninen kai olen vieläkin tietyllä tapaa, mutta kykenen empatiaan ja sympatiaan ja rakastamaankin kaikkia niitä ystäviä, joita mulla on, se vanha kyynisyys oli ihmissuhteita kohtaan, ja epäusko kaikkeen sellaiseen.
Ystävät on elämän suola <3
Ja musiikki

Tämän päivän (torstain) horoskooppi
Leijona 23.7.-22.8.: Päinvastoin kuin jotkut läheisesi ajattelevat, eläminen juuri haluamallasi tavalla ei ole itsekästä, etkä edes uneksisi pakottavasi heitä elämään kuten sinä. Sinun mottosi on, että jokainen elää omalla tavallaan.

Tuota olenkin sanonut... Jokainen tekee omat päätöksensä, minä voin vain toivoa joitain asioita. Jos pitää käskeä, ei tule enää hyvä mieli. Jokainen tyylillään...

Nyt pitäs juoda lasi punkkua ja kirjoittaa jotain syvällistä, mutta kun olisi aamuvuoro ja siihen päälle yö, ja nukkuakin pitäisi.
Lasi punaista jaffaa siis riittänee, tupakka ja tuutilullaa


Vituttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.