IRC-Galleria

avaruus tarinan tynkääLauantai 03.05.2008 16:43

Niin, siis viestittelyssä tullut tarinan tynkä, joka jäi kesken, kun piti tehdä töitä, mutta ehdottomasti mielestäni jakamisen ja säilyttämisen arvoinen!
Alkoi tästä:
Katselen vaikka kristallipallosta säätietoja ja marsin asentoa suhteessa jupiteriin.
Venus on vinossa plutoon nähden ja mars peittää jupiterin kaasuilla.
Saturnuslaiset protestoivat äänekkäästi jupiterin kaasujen käyttöä ja kostivat päästelemällä omia kaasuja. Samalla esiintyi hyvin häiritsevää käytöstä parilla renkaalla joka sai merkuriuksen väen lähtemään maanpakoon kuuhun.
Alfa Beta kutsuu ilmavoimat avuksi ja torbedoi marssin marssijoukot jotka ovat liittoutuneet jupiterin tykistön kanssa. Jupiterilaiset lähtevät kostotoimiin...
Jupiteri laukaisee tykistökeskityksen joka kirjanpitovirheen takia osuu Alfa Centauriin katkaisten Siriuslaisilta suositun saippuasarjan (X-Elämät) päätösjakson. Konflikti laajenee Siriuksen kuningattaren vetäistessä eksoottiset herneet nenäänsä. Maassa hernevaje nosti mikropitsojen myyntiä neljänneksellä- Alfa Betalaiset nauravat partaansa.
Uutiset luettuaan siriuksen kuningatar vetää EROOTTISET herneet nenäänsä.
Uranuslainen valokuvaaja ja osa-aikainen siipiveikko/kaskunkertoja Wilyami Ravistakeihästä kirjoitti eroottisista herneistä ja siriuksen kuningattaresta pikkutuhman komedian jonka elokuvaversio heijastettiin kuun pimeälle puolelle. Esitystä seurasi noin kuusi miljoonaa maalaista.
Maalaisten lehmät järkyttyivät esityksestä ja alkoivat munia, nyt Los Anglesissa siis onkin suurin lehmänmunanäyttely. Jupiterilaiset jotka ovat suuria uppomuna faneja ja uppomunan pelaajia tekivät äkkirynnäkön maahan varkaus mielessä. Heinähangoilla varustetut simolaiset yllättivät heidät!
Tervolalaiset kutsuttiin myös avuksi mutta he eksyivät koska sotaämpäreissä ei ollut silmäreikiä. Jupiterilaiset orjuuttivat Helkaman mittavan munamankelijoukon mielessään mittava uppomunakokkeli...


Tämä oli hyvä tarina, harmi vain, piti tehä töitä välistä niin jäi kesken :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.