IRC-Galleria

Perämeren perällä...Sunnuntai 25.06.2006 02:10

Kyllä nyt kuitenkin ilmat suosivat mökkeilijöitä, ainakin epäilisin, vaikka täällä merellä puhaltaakin aika kylmästi tuo tuuli... Aurinko silti paistaa ja hellii, ainakin tuota vanhaa koiraherraa on kovasti uitatuttanut lähiaikoina =)

Eilen oli yllättävän sankasti ihmisiä liikkeellä tuolla yöelämässä ja työilta kuluikin nopeasti. Töiden jälkeen taas normi kuvio; grillin kautta kotia, hieman syöpöttelyä, koiran kanssa pihalle, filmi pyörimään ja black out.

Kuulin päivällä mystisen jutun; eräs sukulaistyttö oli päissänsä selittänyt isälleni että olen strippari. Tämä oli mullekin aika jännittävä uutinen, en tiennyt että työpaikkani on pornoluola, mutta kai se on parempi jossain vaiheessa saada selville. Tämä tietenkin taas pistää miettimään, miksi ihmiset keksivät juttuja, joilla ei ole totuusperää ja mistä ne jutut tulevat ja miksi niitä pitää kertoa eteenpäin?
Toki, kaikkihan me joskus sanomme jostain ihmisestä pahaa, kun tuo ihminen on sattunut aamupuuromme kähveltämään, mutta yleensä kuitenkin jutuissa on edes puolet totta. Mutta tämä juttu, kun olisin edes topless tarjoilija, olisi siinä puolet totta, mutta kun ei edes sitä!
Mystisiä juttuja, ei voi kuin pyöritellä päätänsä ja kummastella. Toki kutsuin isäni ja äitini työpaikalle katsomaan kuinka rivakasti riisun siellä vaatteita ja saan suunnattomia tippejä =)

Oivoi, vielä tämä yö, ja huomenna päiväksi rovaniemelle ja sitten taas yöksi tänne... Toisaalta, yöksi ei ole töihin, mutta kemiin on kuitenkin tultava... Jos sitä sitten vaikka maanantaina menisi rauhassa makaamaan rannalle, vaikka sataisi pieniä miehiä ja joisi muutaman oluen. Ainakin tällaista puhetta oli tyvärten kanssa. Saa nähä...
Tiiättekö muuten miten vaikeaa on olla karaoke keikalla jossa keski-ikä on 50 ja kokoajan tekisi mieli sanoa "etiäpäin, sano mummo lumessa" mutta kun ei voi? No, mie tiiän, kokemus on viime sunnuntailta ja varmaan sama toistuu huomenna.
Nyt kuitenkin; baarin avaushommiin...
Tehkää typeryyksiä ja nauttikaa kesästä, niin miekin teen kun on aikaa (ja rahaa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.