IRC-Galleria

pitkää aikaa...Sunnuntai 13.08.2006 21:05

Laitetaanpa vähän menneitä juttuja sitten, niinkuin ne muistan.

2.8.
Aamulla auton tankkaus ja tyttöjen kanssa aamiaiselle kahvilaan... Kello on jotain kaksitoista kun kone käynnistyy ja alkaa hilpeähkö matkanteko tuskaisan kuumassa opelissa.
Mutta musiikki oli hyvää ja seurakin aika parasta!
Matkalla pysähdeltiin ja ties mitä, niistä ei sen suurempia. Seitsemän pintaan pysähdyttiin jkl:ään ja heitettiin kolikkoa jäädäänkö. Minäkun tuppasin olemaan katkera että tytöt jo paukkua ottivat ja minun vain pitäisi ajaa.
Ilta meni mainiosti, kävimme amarillossa syömässä hyvin ja kiertelemässä jkl:n yötä, jossa on aina kesäisin meno aika parhautta. Tykkään kyllä että se on iiiihhana kaupunki!

3.8.
Virallinen syntymäpäivä alkaa tuskaisan kuumasta hotellihuoneesta jonne aurinko paistaa täysillä. No ei se mtn, kun katsoo niinaa joka kärsii suunnatonta rapulaa, tuntuu siltä, että eihän mulla ole tässä mittään hättää koskaan ollutkaan.
Käydään tekemässä muutama heräteostos keskustassa ja baarikaappiin juomamme oluet noudamme myös paikallisesta k kaupasta. Ja sitten matka takaisin voi alkaa. Pysähdymme nesteellä tankilla, ja sitten meneekin ilman pysähdystä iihin asti, jossa sitten käydään syömässä ja kahvilla. Onneksi ei niin kaameaa kiirettä ollut takaisin.
Kemissä kotiin ja suihkuun ja sitten gringoon kemin kavereiden kanssa katsomaan synttäreitä.
Alku oli lupaava, sain vain lonkeron eteeni... Siitä kahden minuutin päästä edessä olikin fisu-salmaria semmonen on the rocks lasi, pari shottia jallua ja pullo karhua. Siinä vaiheessa tilasin myös kupin kahvia... Että näin se homma etenee....

4.8.
Pelotti mennä töihin

5.8.
Ei pelottanu ennää

6.8.
Kävin kaljalla vaikka ehkä pelotti, törmäsin taskumattiin josta alkoi jonkinlainen juomakisa... Tunti, ja kotia... Se on hyvä tuntea omat rajansa? Eikö? Ja minun raja meni siinä että puolituntia ja 8 lyhyttä valkovenäläistä tai jotain siihen suuntaan. Ainiin, olin myös alkuillan kuskina, ja kuskin hommistahan vapauduin vasta 0100

7.8.
Kylläpä maidosta voi tulla krapula. Uskalsin ihmisten ilmoille noin klo 22 illalla jolloin sitten otinkin ja lähdin hakemaan armaan koiran kotia, kun sitä oli niiiiin hurja ikävä!

8.8.
Tännään en ottanu

9.8.
Yhellä kaljalla ja laatuaikaa koiran kanssa.

10.8.
Hempparin avausvuoro, kotona pikasuihku ja laiffiin kattelemaan rempanjälkiä ja töihin.
Rapea 12h töitä, ei haittaa, kivaa oli, hyvä aloittaa taas työputki.... Ja laiffi on muuten ihan pirun komia! Ja valosa!

11.8.
Ei mtn erikoista

12.8.
Töitä oli tännäänki

13.8.
Nyt olisi vapaata ja huomenna pitäisi olla roissa kouluttamassa uutta tiitterää karaoke-emäntää... Että tipatta varmaan tännäänkin... Ehkä sitten tiistaina =)

Huomasin että tämähän näyttää joltain juoppohullun päiväkirjalta, joten lähdenpä oskun kanssa lenkille ja tulen sitten jatkamaan siivousta....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.