IRC-Galleria

värinätäTorstai 22.12.2005 23:20

Torstai on toivoa täynnä, sanovat viisaammat...
Kaksi yötä jouluun, voi mahoton, ei edes tunnu siltä! Muistaa vielä sen, kun joulua odotti, kuin kuuta nousevaa, lahjatoiveita oli ainakin arkillinen, ja kinkuntuoksu oli niin viettelevä!
Nyt kuitenkin, vietän ns. yksinäisen joulun. Tosin, ei se yksinäinen ole, kun on töissä, aina siellä se muutama peruspaavo käy kaljansa juomassa, ja onhan siellä myöskin jokunen työkaveri joulua viettämässä työvaatteet päällä.
Mutta, mitäpä siitä napisemaan, olenhan mie ollut kaksi edellistäkin joulua töissä, tosin kuitenkin aina aattona olen kerennyt mutkata rovaniemen kautta nauttimassa kupin holitonta glögiä ja halaamassa sukua, tänä vuonna sekin siirtyy, suorastaan vuodella, koska roihin kerkeää vasta tammikuun alkupuolella, kun loppiainenkin on mennyt. Kai tämä aiheutti jonkinlaista haikeutta, jopa paatuneessa ravintola-alan ihmisessä, koska päätin laittaa itsellenikin hieman joulua... Leivoin torttuja, ostin lohta, ja jopa pienen valmiiksipaistetun kinkun (aattona tuplavuoro, niin eihän sitä jouda paistelemaan) Perunalaatikon tein itse, ja porkkanalaatikon ostin valmiina.. Ja huomasin, että jouluruokahommiin menee muuten rahaa yllättävän paljon!
Joululahjoja en tänävuonna ole ostanut, kuin veljelleni, sitten kun roihin pitää mennä, kai täytyy äidille ja isällekin jotain hakea, ja mummolle ristisanoja, mutta kaiken ohessa, en ole jaksanut asiaa miettiä suuremmin.

Kerrotaanpa nyt sitten samalla menneistä päivistä, kun en ole tänne muistanut käydä juttelemassa... Viime maanantaina kävin gringossa, niinkuin yleensä aina vapaailtoina, ja täyttelin sen kolme ristisanaa, urakan jälkeen palkitsin itseni oluella, ja seuraani sitten lyöttäytyi kaksi hotellin asiakasta, miehiä, kyllä, mutta mukavia sellaisia. Yleensä kun "hotellipaavot" tulevat juttelemaan, sen tietää mikä näilläkin on mielessä, mutta nämä kaksi olivat erillaisia. Olivat kumpikin tahoillaan naimisissa, ja lapsiakin oli, ja keskustelu lähti musiikista, josta siirryttiin työhön ja niin etiäpäin, kävin jopa herrain kanssa yökerhossa, eikä missään vaiheessa tullut pienintäkään iskuyritystä, ja se oli oikeasti, ihan loistavaa! Yökerhossa tosin joku ihme pentti tarjosi minulle viskin, sanoilla "hei, oikeasti, mie en yritä iskeä sinua, kun kuulun seksuaalivähemmistöön, mutta haluan välttämättä tarjota sulle tämän viskin" Otin juoman hieman kummeksuen vastaan, ja pena katosi jonnekin. Tulin mietinnän jälkeen tulokseen, että tämä vähemmistöedustaja tahtoi juottaa minut vain pois pelistä, jotta pääsisi käsiksi seurassani oleviin kahteen herrasmieheen. Tiedä sitten... =) Toisaalta, senkin olisi voinut tehdä halvemmalla viskillä Laphroig kun kuitenkin on hyvä ja suht kallis viski, rumasta pullostaan huolimatta.

Tiistaina sitten olinkin töissä... Kahteen asti sai miettiä, että tapahtuukohan koko lafkassa mitään, kun su-ma oli kuitenkin ollut ihan suht täysiä iltoja... Kahden jälkeen sitten pärähtikin baari melkein täyteen, ja sai ottaa muutaman kiireisenkin askeleen tiskin takana, mutta ei se haittaa, hauskaa oli, ja myöhään meni, ennenkuin baari oli sulkemiskunnossa (jos ei tuntiin kerkeä tiskaamaan, niin lasivuori on muuten aika valtaisa)
Eilen olikin sitten hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, ei niin mitään koko baarissa, muutama hassu asiakas... (laskin että jossain vaiheessa oli 15ihmistä, joista 2 oli naisia, ja erään herran pukeutuminen kiinnitti huomiota... Monestiko voit nähdä, kun mies istuu baarissa, yhtäaikaa tämän herran kengät, valkoiset urheilusukat, pitkät kalsarit ja farkut? )
Tänään taas töihin, ehkä tänään on vilkkaampaa kuin eilen, ainakin vielä elän toivossa, mutta toisaalta, ihmeiden aika ei ole ohi, ehkä tänään on vielä vaisumpaa kuin eilen, vaikka sehän tarkoittaisikin, että... niinno... empä maalaile, vaan menen katsomaan...

Kaksi yötä jouluun... Jep jep... Taustalla soi Levyltä "Raskasta Joulua" kappale "varpunen jouluaamuna" En lainaa kappaletta, koska kaikkien pitäisi tietää miten tämä menee ja jos et tiedä, niin häpeä häpeä häpeä, hyi sinua...! Mahtava tosin, kun on rockslovarina esitetty... Kuunnelkaa itse!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.