IRC-Galleria

Tapsan tanssitMaanantai 26.12.2005 21:30

Tapaninpäivä... Ja huomenna arki vastassa, voi olla aika hiljaiset tanssit, vaan paha mennä kuitenkaan sanomaan, sen näkkee sitten =)
Huomenna on sitten hyvin ansaittu vapaapäivä! Viikko on siinä vaiheessa tehty putkeen töitä, ja osa päivistä tuplavuorona, joten, kaipa sen yhden vapaansa on ansainnut? Toisaalta, keskiviikkona taas jatkuu harjoitukset (työt) ja seuraava vapaa on sunnuntai, mutta minkä sitä työnarkki itsellensä voi?
Huomisen vapaapäivän kunniaksi ajattelin tehdä ammattilaisen coopperin testin, eli kuinka moneen kuppilaan kerkeää 12min (ja jokaisessa paikassa pitää nauttia yksi juoma, mitään ei saa tilata valmiiksi, ja kaikki pitää maksaa paikanpäällä)
Suunniteltu reitti kulkee Koodi-kukko-corneri-ankkuri-panimo-gringo-nightlife. Taksin käyttö on sallittu, ja voi varata juoman hinnan tasarahana mukaan, sekin on sallittua, ja juoma voi olla vaikka salmari, mutta kaikissa pitää tilata paikanpäällä ja juoda myös juoma loppuun. 7 baaria, 12 min... tullee tekemään tiukkaa, ja virallinen ajanottaja puuttuu vielä, senkun löytää, niin voi aloittaa testaamisen!
Ja sitten jos minä tuossa onnistun, niin haastaja joutuu lisäämään listaan jonkun baarin vielä (vaikka pikkuhiacen, tai sufeestakin kaljaa saa) Että, wish me luck boys, i'm going to need it! Nyt kuitenkin taas töihin valmistautumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.