IRC-Galleria

tiistain tuhinaaTiistai 22.11.2005 21:49

Menin eilen käymään iltapäiväkahvilla, ah niin ihanalla panimolla... Ja kuinkas siinä kävikään? Lopputulos oli se, että join läsärit, ja tuskailin tuskailtavia asioita. Tuntui että kyseessä oli harvinaislaatuinen teiniangsti, josta luulin päässeeni kun täytin 22... Mutta mystisiä asioita voi tapahtua...?
Heräilin pitkin aamua, ja mietin, olisiko mahtavaa, jos olisi joku, jonka vierestä aina aamuisin herätä, ja tulin tulokseen, että se veisi taas aikaa tottua, että ensimmäisen viikon jälkeen olisin pahalla päällä, koska varmaan nukkuisin rauhattomasti. Toisaalta, kerkesin viime talvena tottua toisen ihmisen läsnäoloon, mutta sittenpä sekin riistettiin pois, aika kun ei riitä kaikkeen, hänellä, minulla kyllä. Viimeksi herralta olen saanut paljon tyhjiälupauksia, ja odottanut muutaman viikon, että ne lunastettaisiin, aina turhaan, joten kai se on tyydyttävä osaansa, vaikka ei tahtoisi.
Joten kaikki toistaa yhdessä, sen menneen 4vuoden mottoni, ja alkaa noudattaa sitä; "Kuuma kinkku, ikisinkku!" Vai mitä?

Näin se elämä etenee, ja töitäkin on vasta keskiviikkona... Vkoloppuna täytyisi olla ylläksellä, ja voe mahoton...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.