IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kakkaa(:Torstai 27.10.2005 23:53

ajattelimpa ny puha litajan paskaa tänne, kerta ku tälläne ny sit keksittii (jostain kumman syystä).

hei sinä kuka jaksat lukee tä ni pistäs aivonystyköit vireesee ja koitappa arvailla mitä uutta ne seuraavaks keksis tänne, nuo ylläpitäjät nääs. siitä vois iha tehä "villi-arvaus" -listan. miksipäs ei luodaa sellane.

*HERE IT COMES!*

idea on se et kerätään tähä, (kirjottamalla kommentin tähän merkintään, teitenkin!), niitä villejä arvauksia et mitä nuo gallerian pitäjät mahtaa suunnitella uutta. jos tulee suht villinviisaita, ni niitä voi sitä mukaa pistää eteenpäin ylläpidolle. Selvä!?
eikun niitä sit tulemaan.
hopi hopi! ei mulla koko viikkoa aikaa ootella!


Tärkeää!

Tämän viestin sisältö ei sisällä juuri mitään, joten luettuasi tämän älä usko äläkä ajattele mitään mitä siinä sanotaan, varsinkaan toimi mahd. ohjeiden tai kehoitusten mukaisesti, jos niitä tekstissä ilmenee, vaan unohda koko kirjoitus ja mikäli mahdollista: poista teksti/viesti, evää mahdollisuus päästä tällä sivustolle kokonaan tai lopeta internetissä surfaaminen, sillä päätteeseen tuijottaminen heikentää näköä, internetissä surfaaminen vie aikaa(varsinkin jos internet-yhteys on hitaampaa luokkaa) ja internetistä löytää, jopa vahingossa, haitallista materiaalia katsottavaksi varsinkin lapsille ja alaikäisille, kuten eläinoikeudellisia loukkauksia.
Kirjoittaja on tunnetusti lievästi höperö, huonomuistinen ja erittäin häiriintynyt, joten ota tämä varoituksen sana äläkä ota itseesi tekstin sanomaa, ideaa tai mitään muutakaan mitä yllä julkaistussa tekstissä ilmenee.
Ja missään tapauksessa älä joudu tekemisiin tekstin kirjoittajan kanssa, edes puhelimitse, sähköpostitse, MSN Messenger:issä, Internet Relay Chat:issa, ICQ:ssa, morsettamalla, kirjeitse, verkkopelien välityksellä tai millään muullakaan poiketen edellä mainituista, eikä varsinkaan Kiss FM Chat:issä herralettas.
Kiitos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.