IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kotona Home HemmaMaanantai 26.11.2007 08:47

Oli paras loma koskaan, jää tosi kivoja muistoja kellumaan mieleen =)
Haikee olo oli vaan lähteä takasin kun taakse jäi paljon ihania ihmisiä ja ystäviä jotka väritti niitä muistoja entisestään..Kamala ikävä jäi sitä porukkaa joiden kanssa aikaa vietettiin ja sitä 30-40 asteen lämpöä mitä siellä joka päivä oli, ja merivesikin oli lämmöltään lähempänä 30 (n. 28). Tänään pitäis sitten tehda filosofiankoe, tiätte varmaan että oon lukenu koko loman ihan sikana joten hyvillä eväillä mennään taas. Vatsalihaksiin sattuu kun varsinkin tää vika viikko oli yhtä nauramista kristiinan kans, käytii öljyhieronnaski ja myönnän että se oli pelottava kokemus!
Muuten jos puhun kaikille englantia niin elkää huolestuko, en oo seonnu lopullisesti vaan se johtuu yksinkertasesti siitä että joka päivä puhuttiin hirveesti enkkua meiän uusille kamusille ja puhuttiinpa kristiinan kanssa kaksinki sitä hotellihuoneessa.. en tiä osaanko puhua enää soomee, ainaki näppäimistöllä on hankala kirjottaa äätä ja öötä.
Mutta kiitos kristiinalle hirmuisesti seurasta, teit lomasta ikimuistoisen =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.