IRC-Galleria

Lea_83

Lea_83

Älä ala mulle tai oot tolpassa kii!

Blogi

- Vanhemmat »

ässät!Keskiviikko 19.04.2006 04:04

pakko nyt hehkuttaa oikeen urakalla ku kerta porilainen olen. vaikka sitä tuli asuttuu hämeelinnas ni ei se kerho oo enää kerho. sillon joskus se oli sitä mut eipä ole enää.

hilleri nahka nyljetty.nyt voi laittaa haarniska pesuvatii ruostuu ja poika kokemäejokee :D

miesten vaikeus!Keskiviikko 23.11.2005 17:24

miehet tuntuu olevan sitä mieltä että kaikki mitä ne kuulee on totta. tämä todistettiin taas kerran tuon ex kanssa. se on saanu jostain päähänsä että mä olen mennyt sitä pettämään joka ei pidä kuitenkaan paikkaansa.
lähteiden tiedot aina tärkeämpiä kuin oman muijan sanomiset. no ei voi mitään. mä en ala sen kanssa siitä asiasta tappelemaan koska elämä menee eteenpäin koko ajan. mut se ei itse sitä vaan usko.

mulla menee nyt loistavasti elämässä. ei mitään valittamista ole ainakaan ihan heti tiedossa. tietty se on ainoo että vois saada tätä unirytmiä muutettua johonkin suuntaan.

näin meillä! Keskiviikko 23.11.2005 02:58

Alkaa pikkuhiljaa hommat toimii koulun kanssa. sain tänään sovittuu että miten homma jatkuu. 1.12 tarvis palata koulun penkille. sitä ennen tarvii kuitenkin tehdä monta juttua koulun ja muutenkin kaikkien asioiden hyväks.
Onneks elämässä kuitenkin menee hyvin. vaikka toi ex aiheuttaakin pään vaivaa.
Mutta ei siitä sen enempää.

vihdoinkin hereillä!Maanantai 21.11.2005 19:43

Huomenta vaan. vois tännekkin alkaa sepustaas omiaan. näitä saa sitten kommentoida ihan rauhassa.

tulis nyt se talvi pian niin pääsis kokeileen et kuinka monta pulkkaa menee tänä vuonna rikki. yleensä se on ollu sellanen 4 pulkkaa vähintään. mut sellasta se on kun lapset pääsee vauhtiin.

- Vanhemmat »