IRC-Galleria

Viikonloppu oli ja meni jo. Vieläkin väsyttää vaik nukuin viime yönä hyvin ja ihan suhteellisen paljonkin (8,5h). Toki asiaan saattaa vaikuttaa se, että lauantai-sunnuntai välinen yö jäi kokonaan nukkumatta.

Olin kuskina ja muutoinkin auton ratissa koko viikonlopun. Perjantaina lähinnä kuskasin vähä isoveljee ja omien pisneksien takii ajoin, mut sit lauantaina oltiin katsomas Lauri Tähkää Kauhavalla. Oli hieno keikka, oltiin ihan eturivis ja keskellä, pääs ihan läheltä katseleen Laurii :>. Joku (varmaa jostai saaterin paikallislehdestä tai jotai) valokuvaaja kiusas mua, kun yritti ihan kympillä ottaa musta kuvaa siinä, Argh :D.
Oon kuulemma ihan saman näkönen, kun joku Tähkän levy-yhtiön tyyppi tai jotain. Sellasta se Lauri mulle selitti :DDD. Kyl joo. Pyysin siltä taas nimmarin alavatsaani ja kun yritin katsoo et mitä se siihen kirjottaa niin herra vaan kommentoi et 'Kirjotin vaan mun puhelinnumeroni'. Kyllä mulle olis sekin sopinu, miksei se kirjottanu ;D?
Sit mentii viel vähä jatkoille Ylihärmään ja oli mukavan rentoo. Pelattiin korttii ja juteltii kaikkee ihan sakeeta ja muuta sellasta perushässäkkää. Siinä jo aamun puolella ruvettii Juhan kans tutkii Kisu-kissan pään ja tassujen anatomiaa, korvien ilvestupsuja ja kynsiä. Sit siinä puol kasin jälkee lähdettiin sit ajelemaan kotiinpäin. Nukuin suunnilleen kaks ja puol tuntii sit siinä n.45min päästä kun pääsin kotiin sit kun olin vieny Sannan ja Ellun koteihinsa.

Ja Lordi voitti :o Suomella kävi überhyvä munkki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.